-
RE: آشپزي يك ساعته
سلام تندیس خانم گل گریه نکن.من یه نظریه ای برای همه خانمهای شاغل که خونه داریشون هم براشون مهمه دارم شما خانومای شاغل بالاخره جمعه که انشاالله خونه هستین؟یا بالاخره یه روز در هفته .میتونین برنامه ریزی کنید و هر هفته به یک کار اختصاص بدین.مثلا شما توی بیشتر غذاها از حبوبات استفاده میکنید میتونید حبوبات مورد نظرتون رو جدا جدا خیس کنید بعد از اینکه به مقدار لازم خیس خورد اونها رو بپزید و سپس بسته بندی کنید و توی فریزر بذارید در این صورت هنگامی که غذایی که حبوبات داره میخواهید درست کنید نیم یا حتی یک ساعت جلو می افتین.من با اینکه شاغل نیستم ولی همیشه این کارا رو میکنم یه روز بادمجان سرخ میکنم توی فریزر میذارم.حتی هویج و فلفل دلمه خرد کرده توی فریزر میذارم.دراین صورت اگر هم یک هفته ی پر کار داشته باشم به جاش تا چند وقت راحتم و هر روز نمیخوام این کارها رو بکنم.منم سعی میکنم غذاهایی که سریع اماده میشه رو برات بنویسم.موفق باشی
-
خوراک کوفته هلو:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز دو عدد متوسط
ارد نخودچی سه قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ دو عددیا یک تخم مرغ کامل
نمک فلفل ادویه به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن
ابتدا پیازها را بار نده ی ریز روی گوشت رنده میکنیم و اب اضافه ی ان را میگیریم سپس تخم مرغ و نمک و فلفل وادویه را به ان اضافه میکنیم و ان را با دست خوب ورز میدهیم سپس ارد را هم اضافه میکنیم و به مدت پنج دقیقه ورز میدهیم سپس روغن را در تابه میریزیم و از مواد به اندازه هلو برمیداریم و ان را گرد میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.سپس در یک قابلمه رب گوجه را همراه با کمی روغن تفت میدهیم و به اندازه دو لیوان اب در ان میریزیم هنگامی که اب به جوش امد کوفته ها را درون ان میریزیم.مدت زمان پخت این غذا نیم ساعت تا چهل دقیقه است.حال میتوان پس از اینکه یک ربع ازپخت غذا گذشت یا بادمجان سرخ شده و یا سیب زمینی خام که به شکل دلخواه خورد کرده ایم اضافه کنیم.این غذا را میتوان با برنج و یا با نان سروکرد.نوش جان
-
احسنت به تو
خوبه همه جا این صداقتو به کار ببری
-
من نگفتم اين همه غذا رو در عرض 4 يا 5 ساعت انجام دهيد.
منظورم اين بود همه اينها رو به شوهرتون ياد بديد تا ايشون انجام دهند و شما با فراغت تمام استراحت كنيد. اينطوري ديگه مهم نيست غذا درست كردن چقدر طول بكشه. مگه نه؟؟؟
-
سلام
آشپزی در 2 دقیقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(برای اقایون و خانم های بی حوصله)و رژیمی:
مواد لازم: پنیر تبریز 200 گرم
سبزی خوردن 1 کیلوگرم
ظرف بلور برای ریختن سبزی دو عدد
اگر موجود بود 100گرم گردو
نان سنگک بهمقدار سبر شدن
طرز تهیه:
نان را برش داده مقداری پنیر روی نان بمالید باید دقت زیادی در این قسمت شود سپس کمی سبزی روی نان قرار داده(البته لقمه بعدی گردو بگذارید) سپس تناول کنید
غذای ساده و سریع و فاقد هر گونه چربی؟؟؟؟؟؟؟
-
سوفله مرغ يا بوقلمون
كره ، آرد و شير را بصورت سس غليظي در آوريد و نمك و فلفل بزنيد . بعد زرده هاي تخم مرغ ، خامه ،گوشت مرغ يا بوقلمون پخته ريز شده و قارچ را اضافه كرده همه را با هم مخلوط كنيد ، در آخرين مرحله سفيده هاي تخم مرغ زده شده را با بقيه مواد مخلوط كنيد . اين مخلوط را در ظرف مخصوص سوفله كه داخلش را چرب كرده ايد بريزيد و سوفله را 35 دقيقه در فري كه حرارت متوشط دارد بپزيد .
-
سوپ كاري
گوشت، پياز ، كرفس و سيب زميني را پاك كنيد و بشوييد و با برگ بو و مقداري نمك و فلفل و آب به مقدار لازم بپزيد ، پخته كه شد آنرا صاف كنيد پودر كاري را در كره تفت بدهيد به سوپ اضافه كنيد . بعد آنرا روي آتش بگذاريد . يك جوش كه زد برداريد . بعد زرده تخم مرغ را با خامه بزنيد و داخل سوپ بريزيد .
-
بيفتک گوشت چرخ کرده
مواد لازم
نيم کيلو
گوشت چرخ کرده
مقداری
جعفری
چهار عدد
سيب زمينی خلال شده
مقداری
نمک و فلفل
مقداری
پودر نان خشک
دو عدد
تخم مرغ
روش تهيه
گوشت را با نمک و فلفل مخلوط کنيد و جعفری را خرد کنيد و به آن بيفزاييد برای نيم کيلو گوشت دو عدد تخم مرغ و مقداری نان کوبيده و پودر شده اضافه کنيد سپس مخلوط فوق را خوب مالش داده و هر کدام را به ضخامت دو سانت و به اندازه کف دست درست کرده و دو طرفش را در روغن داغ سرخ کنيد سپس در يک بشقاب چيده سيب زمينی سرخ شده را دور آن بريزيد و همراه سس گوجه فرنگی ميل کنيد
-
آقايون كه دستور غذاهاي سريع الپخت را مي دهند،لطفاً اعتراف كنند كه آيا اگر خانمشان همين غذا را جلويشان بگذارد، با همين لذتي كه اينجا نوشتيد ميل مي كنيد و اصلا هم غر نمي زنيد كه اين چي يه جلوي ما گذاشتي؟ما كه نمي تونيم هر روز از اين غذاها بخوريم؟ معلومه چي كار مي كردي كه غذا نذاشتي؟اقا جان اصلا نمي خواد بري سركار!! اينم شد زندگي؟
كاش زندگي به اين راحتي كه مي نويسيد بود.
-
سلام دانه
راستش من که هنوز دست پخت نون پنیری زنم رو نچشیدم چون هنوز در رکاب مادرم غذا میخورم