صحبت های دوستان رو با دقت گوش بده، پست مدیر و فرشته مهربان رو مدام بخون و مرور کن، ضرر نمی کنی!
سعی کن بر ترس هات غلبه کنی و آینده تو در نظر بگیری، برو قسمت اختلاف و درگیری زن و شوهر تاپیک های مختلف رو بخون و یه چشم اندازی از آینده ت به دست بیار...
نمایش نسخه قابل چاپ
صحبت های دوستان رو با دقت گوش بده، پست مدیر و فرشته مهربان رو مدام بخون و مرور کن، ضرر نمی کنی!
سعی کن بر ترس هات غلبه کنی و آینده تو در نظر بگیری، برو قسمت اختلاف و درگیری زن و شوهر تاپیک های مختلف رو بخون و یه چشم اندازی از آینده ت به دست بیار...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
سابینای عزیز؛
به توصیه اتون گوش کردم و رفتم قسمت اختلاف و درگیری زن و شوهر ، البته وقت نکردم تمام تاپیکا رو بخونم اما باتوجه به "اون چندتایی که خوندم" متوجه شدم همونطور که قبلا هم یکی از اعضای محترم بهم گفتن، توی این تالار اکثر افرادی که عقد هستن از طرف اعضا به صبوری دعوت میشن و گاهی حتی به نظرم اومد بهشون امید واهی داده میشه!!!!!! چرا؟ (واقعا ناراحت کننده اس)
البته درسته که نباید کسی رو دلسرد کرد اما آخه امید بیهوده چه فایده ای داره؟ خب منم هرچی گفتم میخوام اوضاع رو درست کنم دوستان بیشتر تلاش کردن واقعیتو بهم نشون بدن... و این خیلی هم خوبه.
البته اینکه اعضا وقت گرانبهاشون رو برای دوستانشون میذارن قابل تقدیر و تشکره و مطمئنا نیتشون خیره.
اما از توصیه ای که کردید ممنونم، موثر بود.
پیش یه مشاور دیگه وقت گرفتم و از همه بخاطر وقتی که برام گذاشتن کمال تشکرو دارم.
با اینکه من وقت نداشتم اطلاعات کامل و کافی از اون تاپیکا بدست بیارم اما اصلا بنظرم خوشایند نبود نمیدونم بازم به این تالار میام یا نه چون من نمیتونم کسی رو اونم تو اون موضوعاتی که من خوندم! الکی امیدوار کنم.
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم
دولت صحبت آن مونس جان ما را بس
در آخر باز هم تاکید میکنم نتیجه گیری من بر اساس نمونه ای از اطلاعات موجود بود و ممکنه درست نباشه، بازم ممنون.