RE: من عاشقش شدم ولی اون دوستم نداره چیکار کنم؟؟؟
سلام
موقعیتی که تو داری خیلی سخته و در واقع ترک کردن این رابطه برات مثل ترک کردن اعتیاده. بنابراین میخام بگم قطع کردن این رابطه خیلی خیلی سخته چون خودم تجربه ش کردم میگم. و دلیلشم اینه که این اولین تجربه ت بوده اما گاهی تو زندگی باید زجر کشید و مقاومت کرد با چیزایی که گفتی مثل روز روشنه که حتی اگه این آقا برگرده اما مرد زندگی نیست.
بنابراین تکلیفتو با خودت روشن کن و سعی کن فراموش کنی. بهت قول میدم اگه 6 ماه هیچ گونه ارتباطی باهاش نداشته باشی (هیچ ارتباطی حتی دیدن از دور) از میزان وابستگیت تا حد زیادی کم میشه البته نه کامل اما به تدریج کمتر و کمتر میشه.و همچنین سایر راهکارای دوستانم بکار ببند. امیدوارم موفق بشی:72:
سلام مرضیه جان.عزیزم اگه قبلا مقاله های موجود در این سایتو نخوندی باید بگمکه یکیشون در مورد همین وابستگیه.باورکن منم مثل توام.خیلیا مثل توان.چون ما دخترا همیشه احساساتی هستیمو متاسفانه بعضی وقتااز این راه ازمون سو استقاده میشه.این وابستگی که تو داری همش هوسه.شاید تو بگی عشقه.اما بهت قول میدم هوسه.چون عشق باعث رشد انسان میشه.نه اینکه ادمو محدود کنه و باعث بشه ازادی فکرو روحش ازبین بره.من خودمم مث توام.اما چن روزه که با فهمیدن اینچیزایی که الان بت گفتم کم کم دارم سعی میکنم تا دوباره زندگیمو شروع کنم.
به امید تولدی 2باره....................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marziehh
سلام...
حدود ۶ ماه بیش با برادر دوستم که اهل ورامینه دوست شدم اولین دوست بسرمه اوایل رابطه خوب بودیم من شدیدا بهش وابسته شدمو دوسش دارم ولی اون به من بی توجهه و دائم قهر میکنه ۹ماه از خودم کوچیکتره هر موقع قهر میکنه من التماسش میکنم تا اشتی کنه نمیتونم بهش فکر نکنم میگه با چند نفر دیگه دوسته تا من بیخیالش بشم ولی تاثیر نداره نمیتونم ازش بگذرم الانم ک اشتی کردیم خیلی کم با هم حرف میزنیم دیر جواب میده یا اصلا نمیده میگفت اخلاقت گنده خیلی گیر میدی ازت خوشم نمیاد ولی با این حرفا نمیتونه کاری کنه که ازش متنفرم بشم من یزد درس میخونم خونمون اصفهانه یه بار رفتم تهران و دیدمش باید چیکار کنم نگین که بیخیالش بشمو ازش بگذرم میخوام یه جوری به خودم وابستش کنم. چیکار کنم که اونم منو دوست داشته باشه وقتی تصور میکنم با کس دیگه ای باشه حالم خیلی بد میشه وقتی قهر میکنه خیلی بی طاقت میشم و فقط گریه میکنم وقتی هم اشتیه خیلی کم محلیم میکنه و همش از این میترسم که نکنه یه چیزی بگمو باز قهر کنه تو رو خدا بگین چیکار کنم؟؟؟؟
ممنون
سلام دوست خوبم. من از كاربراي قديمي اين سايت هستم. يه زماني بود كه حالم خيلي از تو بدتر بود. اين انجمن شده بود برام يه جايي كه ميومدم دلمو خالي ميكردم . به حرف هيچكس گوش نميكردم!!!! اشتباه بزرگ من همين بود
غرورمو ميذاشتم زير پام.كسي كه روز اول دنبال من بود بعد از اينكه ديد من وابسته اش شدم ولم ميكرد ميرفت. همين حرفايي كه به تو ميزنه رو به من ميزدن. همين حال بدي كه تو درگيرش ميشي منم درگيرش ميشدم. حالتو خوب مي فهمم ولي مني كه از اين وضعيت الان در اومدم بهت يه راهكار ميدم . اين راهكار يا جواب ميده يا اينكه تو بهتر ميشي
اينم يادت باشه وقتي خدا از ادم يه چيزي ميگيره يه هديه بهتر بهت ميده. ميدونم .ميدونم الان ميگي من هديه بهتر نميخوام من همينو ميخوام. تو الان مثل كسي هستي كه از درد دندون حاضره هر مسكني رو بخوره كه اروم بشه ولي عواقبش براش مهم نيست . كه اين بزرگترين اشبتاه
خب حالا راه كارمو بهت ميگم .البته اگه دوستت داشته باشه و جايي توي دلش داشته باشي برميگرده . اگه اون بدردت نخوره مطمئن باش بهتر از اون برات اتفاق ميفته. مطمئنم يه روز ميگي بيتا حرفت خيلي درست بود
راهكار: بي محلي كن بهش. زنگ نزن. اگه بهت زنگ زد بذار حداقل 4 تا بوق بخوره . بهش ابراز دلتنگي زياد نكن. اگه اون سراغتو گرفت ازش فراري نشو ولي يه طوري رفتار كن كه بدون اون زندگيت به بهترين شكل ميگذره. بذار بدونه كه اون اگه بره جاي خاليش با خيلي چيزا پر ميشه. اونوقته كه به دست و پا ميفته كه جاي خودشو توي دلت بدست بياره البته اگه دوستت داشته باشه وگرنه خوشحال باش كه ميره و يه خلا بوجود مياد براي جذب ادماي بهتر
يادت باشه ما ادما دوست داريم دوست داشته بشيم همراه اينكه دوست داريم يكي رو دوست داشته باشيم. اگه الان بگي نه اون بياد منو بگيره ؛ بعد توي زندگي با دوتا بچه ميزني توي سر خودت
الان داغي و نميفهمي چي تصميم ميگيري
يادت باشه هيچكس يك سيب سرخ له شده رو دوست نداره. اگه زيبا هم باشي و خودتو وغرورت رو له كني اوني كه از تو پايين تره اونم دوستت نداره
توي دست و پاش نباش. بذار ازت بي خبر باشه. بذار براش يه علامت سوال كوچولو باشي حداقل. بذار نگرانت بشه. بهش فرصت بده دلتنگت بشه حتي اگه اين زمان يه ماه سه ماه يا هر چقدر بود
اين فرصت رو به خودتو رابطه ات بده. يهو ناپديد شو
نميدونم هر كاري كه خودت حدس ميزني درسته.
به كسي كه براي احساس تو ارزشي قائل نيست هر گز دل نبند.
بازم ميام:72:
a_b گرامی
لطفاً به تارحخ تاپیکها توجه فرمایید .
تاپیکهایی که بیش ز یک هفته از آخرین ارسال آن گذشته و استارتر تاپیک سراغ آن نیامده به روز نمیشود مگر توسط خود استارتر .
با تشکر از توجه
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
a_b گرامی
لطفاً به تارحخ تاپیکها توجه فرمایید .
تاپیکهایی که بیش ز یک هفته از آخرین ارسال آن گذشته و استارتر تاپیک سراغ آن نیامده به روز نمیشود مگر توسط خود استارتر .
با تشکر از توجه
.
اگه فرشته مهربون نگاه كني پست قبل از منو مي بيني قبل از من پست دادن كه منم دادم:325:
بازم سلام به همه ی دوستای خوب همدردی.حدود هفت ماه میگذره از این که گفت دوستم نداره ولی یه ذره از احساسم نسبت بهش کم نشده هوس نیست اگه هوس بود تا حالا فراموش شده بود اگه ی راه ارتباطی غیر همراهش داشتم شاید میتونستم کاری کنم ولی نه حتی اگه همسایشونم بودم شاید نمیشد دلم میخواد یکی بهم بگه برمیگرده دلم میخواد یکی بهم امید بده.تا وقتی به برگشتنش امید داشته باشم راحتر میتونم به زندگیم ادامه بدم مشکلم اینه که خودم خرابش کردم خودم باعث شدم سرد بشه از بس بهش گیر میدادم پسرا میخوان ازاد باشن کسی که همش تو دست و پاشون باشه نمیخوان حالا هم خودش هم دختر خالش گفتن قراره با کسی که الان باش دوسته تا سال اینده ازدواج کنه دعا کنین دروغ گفته باشن