راستی فقط یک مورد.گفته بودید : "اگر خانوم همیشه لبخند بر لب داشته باشند همسر فکر می کنند خانوم ملنگ هستند.".آیا می دانید پیامبر همیشه لبخند بر لب داشتند؟
آیا می دانید که پیامبر هیچ موقع به کسی بی احترامی نمی کردند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی فقط یک مورد.گفته بودید : "اگر خانوم همیشه لبخند بر لب داشته باشند همسر فکر می کنند خانوم ملنگ هستند.".آیا می دانید پیامبر همیشه لبخند بر لب داشتند؟
آیا می دانید که پیامبر هیچ موقع به کسی بی احترامی نمی کردند؟
شوخی که از حد بگذره نا خوداگاه باعث دلگیری می شه.
اریکس عزیز از پستتون لذت بردم هر چند که جاهاییش و انتقاد داشتم. از بی دل عزیز هم دفاع می کنم چون اگر بی طرفانه بخونیشون می بینی قصد بی حرمتی توش نبوده.
اما 888 عزیز فقط قسمتی که اون عکس ها رو گذاشته بودی بد بود وگرنه به شما هم کسی بی احترامی نمی کنه و پست هاتون و بی دلیل حذف نمی کنه.
فکر می کنم تایپیک به انحراف کشیده شد و الانه که فرشته مهربون از راه برسه و همه رو حذف کنه.
اما واقعیتش اینه که نه به اون شوری که اریکس نوشت اما مختصری از انجام بعضی از اون کارها تو هر زندگی لازمه.
خشک و رسمی بودن مرد در کنار انعطاف و طنازی زن هست که معنا پیدا می کند.
وگرنه خداوند هیچ وقت زن و مرد و در کنار هم قرار نمی داد.
:104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نه ! اتفاقاً هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
آقای آریکس همه این موارد رو برای همسر بیان کردن نه تو کوچه و خیابون.
همین الان من نشستم تو سایت دانشکده..
یه دختره نشسته روبروم چنان با ادا و اصول و چرخش سر اول 90 درجه و بعد 180 درجه و در نهایت 360درجه و این ور و اون ور و دید زدن پسرها و عشوه های خرکی! داره رفتار می کنه که من خودم حالم از هم جنس خودم به هم می خوره:300:
ولی..تک تک مواردی که آریکس بهش اشاره کردند رو به نظرم هیچ ایرادی نداره که یه زن برای همسرش و توی خونه انجام بده.
توی یه فیلم دیدم که می گفت شوهرت رو بیچاره کن!
نه، منظور بیچاره کردن نیست این که چاره ی همسرت تو باشی...
طوری که حریص تو باشه نه نگاه به دختر های کوچه خیابون..
من تاپیک های قبلی بهار رو خوندم ولی پاسخ کاملی براش نداشتم و نتونستم جوابی بنویسم ولی از رو شناختی که از رو حرف های بهار راجع به شوهرش می شه به دست آورد به نظر من با همین موارد می تونه دل همسرش رو به دست بیاره...
هرچند که معتقدم کثرت رای دلیل بر درست بودن چیزی نمیتونه باشه، چون به هر حال جوامع بشری همواره از باورهای غلط جمعی آسیب دیده اند، و بنابراین غالب بودن مدافعین عشوه گری بر مخالفین آن بخصوص که هیچ ادله ای رو هم هنوز کسی نیاورده، حاکی از درست بودن این نظریه نیست.
اما یک اعترافی هم باید بکنم:
من هم وقتی توی زندگی خودم دقیق میشم، می بینم اونقدر که همیشه مورد توجه همسرم بودم و روزی چندین بار کلمه دوستت دارم رو میشنوم، که دیگه شاید دلیلی برای دلبری کردن پیدا نکردم.
منظورم اینه که تا زمانیکه نیاز به چیزی احساس نشه خوب به دنبالش نمی ریم. بعضی خانمها توی تالار میگن که تمام عمر آرزوشون شنیدن یک کلمه محبت آمیز از طرف همسر بوده، واقعا من اصلا اونطور زندگیها رو صادقانه بگم اصلا نمیتونم تصور هم بکنم که چه جوریه! چون من حتی زمانی هم که همسرم خونه نیست، تلفنی و... حتما عواطفش رو به من منتقل میکنه. اگر بگم در تمام عمر زندگی چند ساله ام یک روز بوده که همسرم ابراز عشق بهم نکرده باشه، دروغ گفتم! شاید ایشون خیلی خوبن، شاید هم من بطور ذاتی و غریزی اعمال دلبرانه انجام میدم که خودم خیلی بهش آگاه نیستم. نمیدونم...
اشکال از اونجایی پیدا میشه که نتونیم خودمون رو جای دیگری بگذاریم. من نیاز خانمهای دیگر را درک نکردم! و فکر میکنم باید توی این زمینه روی خودم کار کنم.
ولی به هر حال وقتی سوای مشکلات ریز که عموما توی زندگی ها پیش میاد، مشکل خاصی نیست، یعنی اوضاع روبراهه دیگه. پس بهار خانوم دلیلی برای نگرانی نباید داشته باشند.
888 عزیز! ممنون از توضیحات مهربانانه ات. من فکر نمیکنم شما افسردگی فوق حاد داشته باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 888
به هر حال در کنار این همه تاپیک افسرده کننده، گاهی دوتا مطلب طنز هم برای عوض کردن فضا لازمه و بشخصه از زیاد شدن اعضا شوخ طبع در تالار لذت می برم.
امیدوارم لب همه اعضا همیشه خندون باشه.
خانم بي دل! من هنوز متاهل نشدم ولي ميل به دلبري كردن يا ناز يا عشوه يا هرچي كه اسمش هست رو منحصر به تاهل نميدونم! دليلش هم اين هست كه مونث بودن من ربطي به ازدواج كردنم نداره! اينطور بگم كه لطيف يا ظريف رفتار كردن رو نه براي همسرم نه براي نامزدم و نه براي هيچ مرد خاص و غيرخاصي كه اول از همه براي خودم ميپسندم! اميدوارم هميشه از زندگيتون همينطور راضي باشين ولي ادله اي كه براي دلبري كردن دنبالش ميگردين چيزي جز نيازهاي دروني خود خانمها نيست! مثل نياز به غذا خوردن ميمونه! نميتوني دليلي منطقي براش بياري فقط يك نياز هست! من نميگم هيچ زني از اين ترفندها براي نيل به هدفش استفاده يا حتي سواستفاده نميكنه نه! ولي حتي در اون حالت هم اولين بار مثبت به خود اون خانم برميگرده اولين اثرِ نرم و ظريف برخورد كردن يا لبخند زدن براي خودمون هست! من نميخوام هيچ بحث اجتماعي يا اعتقادي بكنم فقط دارم به حرف شما كه دنبال دليل ميگردين اشاره ميكنم! هيچ وقت نميتونين دليلي كاملا مبتني بر جبر و منطق براي يك حركت ذاتي پيدا كنين! خيلي ها براي جلب محبت همسرشون ممكنه دنبال راهي به اين طريق باشن خيلي ها براي جلب توجه محبوبشون يا گاهي حتي خارج شدن از يكنواختي و شور و حرارت به زندگي دادن يا هرچيز ديگه اي كه دنبالش هستن ولي حرف من اينه كه بالاترين چيزي كه بهش ميرسيم ميل و رضايت خودمون از زن بودنمونه! از چيزي كه خدا پسنديده باشيم! چيزي كه شايد با زندگي هاي شهري الان و در جامعه ما كمي گم شده باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نه فقط براي شنيدن جمله دوستت دارم از يك مرد در قالب همسر يا نامزد يا هرچيز ديگه كه براي حس خوبي كه نسبت به خودمون پيدا ميكنيم هست! بقيه موارد مثل تاييد و تحسين ديگران مرتبه هاي بعدي هستن كه وقتي خودمون از خودمون رضايت داشته باشيم به اون نيازها هم بخودي خود پاسخ داده ميشه!:72:
اینگونه موضوعات به دلیل میل و گرایش موضوع به رفتارها و روابط خصوصی بهتره که در فضاهای عمومی مطرح نگردد و با مطالعه و مشاوره های حضوری شخصی با یک مشاور همجنس متخصص پی گیری شود .