RE: مادرشوهرم ميخواد با ما بياد مسافرت
سلام دوستان گلم ممنونم
ايشالا فردا راهيه سفر ميشيم و در جوار حرم امام رضا به نمايندگي از تالار خوب همدردي واسه همه كساييه كه گره اي توي زندگيشون دارن :323:
ايشالا كه امام رضا هميشه هوامونو داشته باشه و تنهامون نذاره:323:
سلام دوستان گلم ممنونم
ايشالا فردا راهيه سفر ميشيم و در جوار حرم امام رضا به نمايندگي از تالار خوب همدردي واسه همه كساييه كه گره اي توي زندگيشون دارندعا ميكنم :323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saint mary
سلام دوستان گلم ممنونم
ايشالا فردا راهيه سفر ميشيم و در جوار حرم امام رضا به نمايندگي از تالار خوب همدردي واسه همه كساييه كه گره اي توي زندگيشون دارن :323:
سلام دوستان گلم ممنونم
ايشالا فردا راهيه سفر ميشيم و در جوار حرم امام رضا به نمايندگي از تالار خوب همدردي واسه همه كساييه كه گره اي توي زندگيشون دارندعا ميكنم :323:
التماس دعا مريم جان... بگو آقا ما رو هم صدا كن!
يه چيزي مريم جان... سعي كن با مادر شوهرت بهت خوش بگذره! بذار نيمه پر ليوان كه بد هم نيست ذهنت رو پر كنه...اون يه زن با تجربه است! كه طبيعتا به هر دليلي مدت كوتاهي مهمون شماست... همه مادرها و پدر ها همين هستند... قدرش رو بدون و بذار شوهرت احساس خوبي داشته باشه... مي خوام بهت بگم با دل و جون بذار احساس خوبي داشته باشه...
يه دوستي داشتم... يك كلمه بزرگ داده بود براش نوشته بودن زده بود به ديوار دفترش! مي دوني اون كلمه چي بود... مرگ
گفتم چرا؟ گفت خيلي بهمون نزديكه... نمي خوام فراموشش كنم! يه لحظه ازش غافل بشم
خوش بگذره ... التماس دعا! وقتي داشتي گريه مي كردي... ياد ما ها هم باش!
من واقعا" براي چنين خانمهايي كه راضي نيستند مادر شوهرشون كه ظاهرا" تنها هستند با هاشون به مسافرت بيان متاسفم خانم عزيز شما يك حق همسيري داريد و مادرش.هرتان نيز يك حق مادر شما هم شايد روزي مادر شوهر شديد آيا بايسته و شايسته است كه چنين رفتارهايي از خود بروز ميدهيد
دوست خوب...اين بي سياست بودن برخي از اقايونه كه نميتونن توازن رو برقرار كنن...دوستمون گفتن من با مادر شوهرم مشكل ندارم اما همسرم جلوي خانوادش به من بي اخترامي ميكنه...اين حرف يعني چي؟يعني همسر ايشون نميدونن جلو مادرشون چه طور با همسرشون تعامل داشته باشن!!اين نه تقصير عروسه نه مادر شوهر...فقط و فقط نابلد بودن مرد باعث اين مشكلاته...
سلام دوستان الان مشهدم جای همتون خالیه واسه همه اعضا تالار و همه جوونا دعا کردم
gh sana عزیز درد دل منو گفتن توی این سه روز شوهرم خیلی حرفها زد که هرکس دیگه هم جای من بود ناراحت میشد ولی سعی کردم کوتاه بیام و همش کوتاه اومدم فعلا باید برم ببخشید
نقل قول:
سلام دوستان الان مشهدم جای همتون خالیه واسه همه اعضا تالار و همه جوونا دعا کردم
gh sana عزیز درد دل منو گفتن توی این سه روز شوهرم خیلی حرفها زد که هرکس دیگه هم جای من بود ناراحت میشد ولی سعی کردم کوتاه بیام و همش کوتاه اومدم فعلا باید برم ببخشید
دوست گرامی
روابط خانوادگی هر انسان ( چه مرد و چه زن ) جوانب گوناگونی دارد . یکی از ویژگی های افراد بالغ این است که می توانند از تداخل این ارتباط ها با یکدیگر جلوگیری کنند . احترام مادر برای همسر شما واجب است ولی ایشان در همان حال در برابر شما به عنوان همسرشان تکالیفی دارند که باید انجام بدهند .
گذشت شما از دید انسانی قابل احترام و باارزش است اما مشکل این جاست که خیلی از ما ایرانی ها به خاطر اهمیتی که برای نظر دیگران نسبت به خودمان قائل هستیم گذشت می کنیم ! همسر شما باید مرز تفکیک بین روابط خودش و مادرش با همسرش را درک کند وگرنه تا قیامت همین کاسه و همین آش خواهد بود .
سلام دوستان عزيز ديروز از مشهد برگشتيم
جاتون حسابي خالي بود و باز هم دلم واسه زيارت امام رضا تنگ شده
ممنونم از دوستاني كه نظراتشونو نوشتن
شيفته جان مادر شوهرم تنها نيستش كه . با همسرش زندگي ميكنه.
نميدونم شايد من خودخواهي ميكنم ولي به نظر من واسه من كه خيلي دير به دير موقعيت مسافرت واسم پيش
مياد اينكهدلم ميخواد با همسرم تنهايي مسافرت برم خيلي طبيعييه .
حالا شرح ماجرا :
قبل از رفتن بحث اين بود كه با ماشين بريم يا هواپيما از اونجايي كه دخترمون 6 ماهشه و مسافت هم دور بود گفتم آقاي همسر من و دخترمون با ماشين اذيت ميشيم راه دوره با ماشين سخته
شوهرم در حضور مادرش گفت بذار يه كم تو هم اذيت بشي . مگه اين زنهاي قديم نيستن . همش كتك خوردن . نترس هيچيش نميشه .مردم با بچه يه ماهه ميرن مسافرت. مادر شوهرم هم تاييد ميكرد :324:
اينجا چيزي نگفتم
دوباره روز بعد همسرم گفت قبل از راه افتادن يه دوش ميگيره .مادر شوهرم گفت الهي قربونت برم سرما ميخوري الان برو .اون موقع سرما ميخوري .
بعدش شوهرم گفت دخترمون كي ببريم حموم گفتم از مسافرت برگشتيم گفت نه قبل از رفتن ميبريمش . گفتم سرما ميخوره مگه ميشه ببرم حمام و بريم بيرون .
مادر شوهرم هم تاييد ميكرد نه بابا هيچيش نميشه . سرما چرا بخوره خيلي حساسي
اون دو تا يه ور من يه ور موندم .چرا مادر شوهرم به پسرش ميگه سرما ميخوري ولي حواسش نيست يه نوزاد ممكنه سرما بخوره
دوباره توي فرودگاه دخترم همش گريه ميكرد مادر شوهرم ميگفت اگه پستونك واسش ميگرفتي الان آروم ميشد . قبلا واسش توضيح دادم كه پستونك واسه فك و دندوناش مضره اصلا دكتر گفته پستونك بهش ندم ولي دوباره تكرار ميكرد واون موقع همسرم هم آتيشي ميشد كه و دعوا داشت كه چرا از اول به پستونك عادتش ندادم .ديگه دلم ميخواست بزنم زير گريه :302:
مادر شوهرم ميديد همسرم جوش مياره ولي باز هم تكرار ميكرد
توي مشهد هم من و دخترم بيشتر با هم بوديم و همسرم با مادرش بود
يه بار هم با هم حرم رفتيم دخترم گريه ميكرد . مادر شوهرم ميگفت بفرستش بره هتل . شوهرم هم گفت چه جور يه زنو تنهايي بفرستم با اين بچه
به همسرم گفتم من بچه يغل سختمه .مادر خودش بره حرم . من و تو با هم بريم شوهرم گفت اون قبول نميكنه. و به همين منوال گذشت
و اين جوري سفرمون به پايان رسيد
آفرین به تو خانوم گل که به قولت عمل کردی و با دل خوش رفتی و اومدی:104:
معلومه که با اراده ای و روخودت کنترل داری:72:
این بار تموم شد و رفت ولی حواست باشه که تنهایی مسافرت رفتن حق توئه و از این به بعد برنامه هاتو طوری ردیف کن که اینطوری تداخل نکنه
سابينا جان ممنونم كه نظرتو نوشتي
ولي لازمه برنامه ريزي واسه سفرهاي بعدي اينه كه همسرم هم با من و خواسته من هماهنگ باشه
همسرم اصلا نميدونه كه من دوست نداشتم مادرش با ما مسافرت بياد
و فقط به شما دوستان تالار حرفهامو گفتم
نقل قول:
همسرم اصلا نميدونه كه من دوست نداشتم مادرش با ما مسافرت بياد
و فقط به شما دوستان تالار حرفهامو گفتم
اگر همسر شما از چیزی که شما را ناراحت می کند آگاهی نداشته باشد ، چگونه خواهد توانست چنین مواردی را در خود اصلاح کند دوست عزیز ؟! بزرگ ترین مشکل زوج های ایرانی همین است که عادت به صحبت کردن در باره ی خواسته ها و نخواسته های خود ندارند .