RE: تفاوت سني 11 سال لطفا راهنمايي كنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
این که ایشون به شما علاقه مند شده ممکنه به خاطر این باشه که از طرف پدرش یا برادرش کمتر محبت دیده.
فکر می کنم اگر درست برخورد کنید گذر زمان مشکل رو حل می کنه و به او هم ضربه ای نمی خوره.
بالاخره عاشقی هست دیگه، مخصوصاً توی همین سن و سالها آدم زود عاشق می شه، زود هم فارغ.
شما هم اصلاً نباید درگیر احساسات بشوید. کاملاً منطقی برخورد کنید و یک وقت کاری نکنید که عشق او را بیشتر کند.
اس ام اس هایش را تا اونجا که میشه جواب ندهید. تلفنی هم خیلی کم با او صحبت کنید. بگویید سرم شلوغ است و ...
بعد هم سعی کنید بیشتر برای او مثل یک برادر بزرگتر باشید.
بهش بگویید که تو مثل خواهر کوچکتر من هستی.
سلام دوست عزیز این راهنمایی شما که اونو بیشتر وابسته میکنه
سلام دوست عزیز:
اگه واقعا قصد ازدواج داری و شناخت کافی ازش داری اختلاف سن تا این حدود مشکلی نداره به شرطی قبلا همه شرایط رو واضح به اون بگی امیدوارم خوشبخت بشی البته دلیل طلاق رو میگفتین با روحیات شما بیشتر آشنا میشدیم بهتر بود والسلام
سلام دوست عزیز:
اگه واقعا قصد ازدواج داری و شناخت کافی ازش داری اختلاف سن تا این حدود به نظر من مشکلی نداره به شرطی قبلا همه شرایط رو واضح به اون بگی امیدوارم خوشبخت بشی البته دلیل طلاق رو میگفتین با روحیات شما بیشتر آشنا میشدیم بهتر بود والسلام
RE: تفاوت سني 11 سال لطفا راهنمايي كنيد
hasan408 عزیز
این تاپیک قدیمی است!
لطفا در ارسال پاسخ به تاپیک ها به تاریخ آخرین پست دقت کنید که تاریخ آن قدیمی تر از 2 هفته نباشد.
موفق باشید