-
RE: زمان خوشبختی
درست نمی دونم زمان خوشبختی چه زمانیه؟ و همینطور نمی دونم زمان بدبختی چه زمانیه!
شاید برای اینه که هیچ وقت بهشون فکر نکردم، هیچ وقت مرزی برای خودم نداشتم که اگه چنین شد و چنان شد خوشبختم و اگه نشد نیستم.
اما امروز داشتم به این فکر قضیه فکر می کردم، چطور میشه که یه آدم خوشبخت نباشه، کسایی که اطراف من هستن به نوعی زندگی های عجیبی داشتن، با مشکلات بزرگی دست و پنجه نرم کردن، اما هر وقت که دیدمشون با یه لبخند بزرگ جواب سلامم رو دادن، داشتن نشون میدادن که خیلی بزرگتر از مشکلاتشون هستن و مشکلات براشون فقط یه مرحله اس که طی میشه و به مرحله بعد می رسن، در واقع حتی اگه over game بشن ،بازی رو از سر دنبال می کنن و با انرژی پیش میرن.
یکی از بچه ها رو دیده بودم که یه X-Box داشت و باهاش بازی می کرد اما ایکس باکسش کارت حافظه نداشت و هر وقت خاموشش می کرد باید دوباره از اول تمام مراحلی که رفته بود رو طی می کرد تا به یه مرحله جدیدتر می رسید. همیشه با تعجب بهش نگاه می کردم، اون Over Game نمی شد اما هر روز این کار رو با علاقه تکرار می کرد، و هر روز هم یه مرحله به مراحل قبلیش اضافه می کرد. همه به پدر و مادرش می گفتن که براش یه کارت مموری بگیرن تا این بچه انقدر عذاب نکشه اما اون بچه می خندید و می گفت اشکال نداره حسابی ورزیده شدم. اون دختر بچه 6 ساله نمی دونست که با این کارش چه درس بزرگی رو حداقل به من داد. و من به این فکر می کردم که آیا من هم حاضرم هر روز انقدر تلاش کنم تا یک مرحله توی زندگیم پیشرفت کنم؟
بیشتر ما سعی می کنیم به زور خودمون رو بدبخت نشون بدیم تا توجه دیگران رو به خودمون جلب کنیم، اما واقعیت اینه که زمانی برای خوشبخت نبودن وجود نداره، زندگی زنجیره ای از تلاشهای ماست و خوشبختی هم تمام لحظه هایی که مشغول زندگی کردن هستیم رو شامل میشه.
خود من هم خیلی وقتها از این زمان غافل شدم و اصرار داشتم که انسان خوشبختی نیستم اما الان به خاطر تمام اون لحظات احساس شرمندگی می کنم و به خوشبختیم افتخار می کنم.