RE: من به دوستم وابسته ام کمکم کنید
یانار عزیز داخل پرانتز عرض کنم برای جلوگیری از هر گونه مشکل احتمالی به هیچ عنوان به جز مشاور و یا احیانا پدر و مادر و این تالار این مشکل رو با کسی درمیون نذار، چون ممکنه افزایش شایعات و انگ ها و برچسپ ها به مشکلت دامن بزنه و با توجه به حساسیت ویژه جامعه به این مسائل در آینده دامنگیرت بشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yanar
5-رابطه احساسی به این شدت تجربه نکرده بودم فقط دوسال پیش با یکی از دوستان دیگر کمی احساس وابستگی داشتم که درحد غیر مضر بود والان هم رابطه ام با او خوب منطقی وتعالی بخش است
اين دوست هم مذكر بودند ؟
شما نسبت به جنس مخالف چه احساسي داريد ؟
رابطه شما با دختران هم كلاسي و دختران فاميل و ....چگونه است . تا به حال احساس كشش جنسي يا احساسي نسبت به آنها داشته ايد ؟
چرا رابطه شما با خواهر كوچكترتان صميمي نيست علي رغم اينكه مي فرمائيد محيط و خانواده صميمي هستند و....؟
سلام به همه دوستان عزیزو سلام به دوست گرامی یانار
با اجازه دوستان عزیز واستادان روانشناسی:
یانار عزیز من شما رو کاملا درک میکنم ومیدونم شما چی میگی و چی میکشی وبه شما دوستم پیشنهاد میکنم جهت پی بردن و درمان مشکلتون به آقای دکتربهنام اوحدی یا دکترمهرابی در تهران مراجعه کنید این 2روانپزشکان تخصصشان در اینگونه موارد است مطمئنم جواب مشکلتو میگیری یکی از دوستان منم تقریبا چنین مشکلی داشت به دکتر اوحدی مراجعه کرد وایشون تشخیص داد که دوستم مبتلابه بیماری اختلال هویت جنسی است اگر آدرس این دو پزشک رو خواستی با کمال میل تقدیمت میکنم.متاسفانه جامعه ما از وجود این بیماری دچار فقر اطلاعات هستن و با شنیدن و دیدن این مسائل فورا بیمار رو به انحراف اخلاقی و جنسی متهم میکنن بدون اینکه بخودشون زحمت بدن کمی تحقیق و مطالعه کنن و خوشبختانه این بیماران تحت حمایت بهزیستی قرارگرفته وحتی 5 سالی است که انجمنی تحت نام انجمن حمایت از بیماران مبتلابه اختلال هویت جنسی با مجوز رسمی ازدولت برای کمک به این بیماران با سرپرستی بانو مریم ملک آرا تاسیس شده ازت خواهش میکنم حتما به یکی ازاین پزشکانی گه گفتم مراجعه کن وطبق فرمایش سابینارعزیز مشکلت رو باکسی جز دکترو خانواده ات با کسی دیگه در میون نذار؛شاید تو هم مثل دوستم یک نرانسکشوال (TS) باشی ازنوع M2F
موفق باشی دوست من
باعرض معذرت از همه دوستان
یاحق
yanar گرامی
به همدردی خوش آمدی
ضمن تاکید بر پست 23 ، توصیه می کنم یک چکآپ هورمونی هم بدهید ، که اگر اختلال هویت جنسی تشخیص داده نشد علت را در اختلالات هورمونی جویا شوی . البته خود اختلال هویت جنسی و تأثیرات روانی و جسمی آن می تواند بر هورمونها و پیدا شدن اختلال در آنها هم موثر باشد .
موفق باشید
با تشکر از همه دوستان
دوست بزرگوار انی:
1.بله ان دوستم هم پسر بو.
2.با دختران همکلاسی ام رابطه ام در حد سلام است ولی با دخترهای فامیل رابطه ام بیشتر است.به علت تابو های مذهبی تا حالا با دختران رابطه عاطفی ودوستانه برقرار نکرده ام.ولی اینکه احساس داشته باشم در دلم نسبت به برخی از دختران احساس داشته ام ولی بروز نداده وبیان نکرده ام
3.چون با خواهر کوچکم سر مسایل جریی جر وبحثمان میشد ودیگر اینکه 3سال است در کنار ایشان نیستم ووقت وفرصت زیادی برای با او بودن وصمیمی شدن با او نداشته ام.
دوست بزرگوار رفیق راه:
ضمن تشکر از شما خواهشمندم ادرس پزشکانی را که فرموده اید برایم ارسال بفرمایید.
دوست بزرگوار فرشته مهربان:
چگونه میتوانم check up هورمونی بدهم؟
سلام:72:
بعد از چک اپ کامل و مطمئن شدن از اینکه اختلال خاصی ندارید بهتره زیر نظر یک رواشناس مجرب نیاز عاطفیتون و تو مسیر درست هدایت کنید تا به بیراهه کشیده نشده و اینده روشنی در انتظارتون باشه.
ضمن اینکه بعد از اینکه هدایت نیازهاتون و به دست گرفتید از اون طرف نیفتید و حالا بخواهید سراغ جنس مخالف رفته چون عواقب اون دوستی ها هم کم از این دوستیها نیست. فقط باید کنترل عواطف و نیازهاتون و پیدا کنید.
موفق باشید:72:
مشکلت چیز عجیبی نیست من خیلی ها رو دیدم که به علت تنهایی و دوری از خانواده به دوستشون وابسته میشن و روش حساس میشن و دلیل بر همجنس گرایی نیست...
سعی کن با آدم های جدید آشنا بشی اونوقت ببین همه چیز چه قدر راحت عوض میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yanar
دوست بزرگوار فرشته مهربان:
چگونه میتوانم check up هورمونی بدهم؟
نزد یک پزشک متخصص غدد یا عمومی بروید و بگویید برایتان آزمایشات هورمونی برای چکآپ تجویز کنه و بعد ببرید یک آزمایشگاه مطمئن ( چون آزمایشات هورمونی خیلی دقیق باید باشد ) اگر تهران هستید آزمایشگاه مرکزی روبروی پارک وی خیابان آبشار را توصیه می کنم . و بعد از مدتی که جواب آمد نزد متخصص غدد ببرید تا نتیجه را به شما بگوید .
موفق باشید
.
دوستان عزیز
لطفاً دقت فرمایید در راهنمائیها ، تجویزهای آسیب رسان اگر چه ویرایش می شود اما تا زمان ویرایش ممکنه موجبات آسیب رسانی به مراجع یا ازدید کنندگان را فراهم کند .
نه در ریشه یابی و نه تجویز برای اینگونه موارد نمیشه غیر تخصصی حرف زد .
توصیه اکید ما بررسی از طریق چآپ پزشکی هورمونها و مراجعه به روانپزشک است .
بنده خود تشخیصهای هم در ریشه یابی هم راه درمان دارم که فعلاً صبر پیشه کرده ام و توصیه به مراجعه به متخصص در دنیای غیر مجازی نموده ام ، از این رو تأکید دارم که دیگر دوستان روی تحلیل های ریشه یابانه و تجویزهای خود دقت داشته باشند .
.
سلام به همه یاران صمیمی خصوصا یانار عزیز
دوست خوبم یانار جان آدرس روانپزشکانی رو که بهت معرفی کردم به ایمیل آدرست ارسال کردم
با آرزوی موفقییت و سلامتی برای تو دوستم:43::72:
با این روانشناسان و روانپزشکانی که گفتید تماس گرفتم.همه تا 2 سه ماه بعد وقت نداشتند.روز به روز اوضاعم داره بدتر میشه.هر روز کلی تحقیر میشم.یه مدتی هم هست کابوسها امانمو بریدند.دیگه تحملم سر امده وخسته شدم.خدایا منو بکش و راحتم کن...