RE: یه سوال از بالهای صداقت
سبزه جان
خیلی دو دل بودم که تجربه ام رو بنویسم یا نه. لطفا اگر فکر می کنی تاثیر بدی روت داره مخصوصا که تو غربتی (مثل خودم) اصلا نادیده بگیرش.
نمی دوتم چرا با خوندن نوشته هات یاد خودم می افتم. راستش ما هم قرار بود عروسی نگیریم و بریم مکه. ولی همسرم قضیه مالی رو بهونه کرد. و نه عروسی گرفنیم نه .... البته همسر من واقعا ادم زرنگی بود و منم مهارت کلامی خوبی نداشتم.
ببین اگر همسرت واقعا از نظر مالی در مضیقه هستش بهش فشار نیار و همونطور که باران جان گفتن بیخودی زندگی خودت و همسرت رو تلخ نکن و بلد باش زبون بریزی.
یه مساله ای که قبلا یادم رفت بگم این بود که من اگرچه همه پولام رو همسرم ازم گرفت ولی کم کم تو ذهنش اینو انداختم که هر چی می خریم شریکی باشه تا منم دلم به یه چیزی خوش باشه. و همینطور هم شد و قبول کرد.
راستی نمی شه یه خونه کوچیکتر اجاره کنید یا یه جای دیگه تا پول پیشش کمتر باشه؟ و بتونی مکه هم بری؟
باران جان و deljoo-deltangعزیز
به همسرم گفتم باید رو حرفت فکر کنم البته بعدش براش میل زدم که تو تا الان بهم ثابت کردی مدیریتت توی مسایل اقتصادی خیلی خوبه و بهت ایمان دارم این بار هم میتونی چون این مکه با مشکلات زیادی جور شده دلم نمیاد ازش بگذرم .
دیگه پاسخی ازش نگرفتم .
( بچه ها جون من احتمال میدم همسرم بیاد توی تالار چون خیلی توی سایت ها میگرده و میترسم بعضی چیزا رو بگم چون بعید نیست بیاد اینجا هم سری بزنه اما باید بگم)
از طرفی شوهرم همون مقدار پول پیشی که اماده بود رو گذاشت بانک برای 6ماه تا مادرشوهرم اینا باهاش وام بگیرن البته به من صریحا نگفت و من از این مساله ناراحتم که چرا باید مکه ما کنسل بشه اما به خونوادش کمک کنه؟
دوست خوبم deljoo-deltang این خونه ای که قراره رهن کنیم کوچیک وقدیمی هست و از این کمتر دیگه نمی شد پیداکرد!!
از تجربیات خوبت هم که در اختیارم میزاری ممنون هرچه میخواهد دل تنگت بگو عزیز بالاخره باید انقدر نظر و تجربه بشنوم تا بتونم به جمع بندی برسم.
باران جان
[color=#000000]دارم روی نظرتون فکر میکنم در واقع با خودم صحبت میکنم ببینم چطور میتونم با خودم کنار بیام چون مکه نباشه عروسی هم نیست یعنی فقط بریم یه سفر داخلی و بریم خونمون نتیجه رو بهتون اطلاع میدم:72:
دوستای خوبم سلام
شوهرم بابت این قوت قلبی که بهش دادم میخواد دوباره تلاش کنه واسه اینکه پول خونه رو از یه طریق دیگه جور کنه دعا کنید که دوباره خسته نشه و بگه از مکه بگذریم:310:
چقدر خوب شد. باز هم غیر مستقیم بهش قوت قلب بده ولی بذار خودش یه مدت شرایطو بررسی کنه. انشاءالله همه کارها به خوبی درست می شه. اگرهم نشد دیگه لازم نیست نگران باشی. چون به بهترین نحو عمل کردی.
قدر شوهرتو بدون. مرد خوبیه.
راستی در مورد کمک به خانوادش سعی کن هیچ وقت عکس العمل تند نشون ندی، چون بعد از اون ممکنه یواشکی ادامه بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
آویژه جونم جمع بندی خوب و جامعی آوردی:104:
قسمت پایین پستت رو اگه صلاح می دونی توی یک تاپیک جداگانه باز کن.
حق با شماست بانو و ممنون از تذکرت.:72:
نمی دونم چی شد اینجا رو کلن یه تاپیک "حل انواع مشکلات اقتصادی" دیدم :311:
به چشم. حتما همین کار رو می کنم.
من هم بعد از 1 سال و نيم زندگي و 1 سال عقد هنوز به يك تفاهم مالي نرسيديم. البته من هم خوشم نمياد كه به شوهرم بگم پول بده. خودم سركار ميرم و هر ماه نصف حقوقم رو در خونه خرج خونه ميكنيم و مابقي اش رو خرج كرايه و خريدهاي شخصي. شوهرم هم البته معتقده كه زن و مرد نداره و ميگه زن و مرد باهم يه آشيانه اي درست ميكنند و بايد به كمك هم زندگي رو پيش ببرن نه اينكه يكي بشينه تو خونه و يكي ديگه بره كار كنه و بياره زن بخوره. ميگه اگه قراره كاركردن و پول درآوردن وظيفه مرد باشه پس كل كارهاي خونه و حتي خريدهاي خونه هم بايد به عهده زن باشه و ضمن اينكه اصلا معتقد به وظيفه دونستن و تعيين كردن براي كسي نيست ميگه مشاركت بايد توي زندگي باشه. ميگه اگه حساب قانون و شرع باشه پس قانون يكسري مسائلي هم براي مرد داره كه من اهل اون كارا نيستم.
سلام دوستان :72:
در مورد سفر مکه بازهم همسرم بعد از تلاش به این نتیجه رسید که بهترین راه صرف نظر کردن از این سفر هستش که من هم همون طور که خانم باران گفتن عمل کردم و همسرم گفت: میخوام از ته دلت راضی باشی و بعدا تاسف نخوری حتی گفت حاضرم تو رو تنها بفرستم که من گفتم بدون تو نمیرم و تو یه موقعیت بهتر باهم میریم که گفت حتما این کارو میکنم.
از همتون بابت روشنگری هاتون ممنونم خصوصا بالهای صداقت عزیز که تجربیاتشو صادقانه در اختیارم گذاشت و باران خوبم که از راهنمایی هاشون بهره بردم:72::46:
[color=#FF0000]فرشته مهربان من به جوابم رسیدم میتونیداین تاپیک رو قفل کنید:72: