-
RE: دل دردمند
سلام "زندگي من" گرامي.
اميدوارم كارها بر طبق روال پيش بره و سر كار جديد موفق باشيد.
.
.
.
زندگي پر از لحظه هاي شاد و غمگين هست. شايد من هم اين روزها، لحظات غمگيني رو سپري كنم اما مطمئنا هميشگي و دائمي و طولاني نيست. براي من لحظه هاي غم، فرصتي براي بازيابي و شناخت خودم هست. دقيقا مثل دردي كه اگر نباشه دنبال درمانش نمي گردي.
.
.
.
از حال خودتون مارو بي خبر نگذاريد :72:
-
سرافراز عزيز
با سلام و عرض ادب
بالاخره با دخترخاله ام نامزد كردم دخترس سختي كشيده و بسيار كم توقع!
نمي دونم چي بگم خيلي حالم بهتره مثل كوه پشتمه بسيار بخشنده است
هرچند كه نمي خواهم مقايسه كنم ولي چقدر زنها با هم فرق دارند
نمي دونم شايد مديريت خودم خوب نبوده و باعث شده بودم زنم خيلي متوقع باشه شايدم تجربه اولم!!
البته هرچند كه در جامعه ما نميشه مرتبا" از هم جدا شد اما اونهائيكه زندگي خوبي دارند حداقل ميشه گفت 50٪ شانس آوردند چرا كه اگر تمام جوانب قضيه ازدواج را از ابتدا درست ببيني 50٪ بقيه ديگه از زمين و آسمون مي باره
راستي به اين اعتقا داري كه بعضا" آدمهاي مشكل دار بهم مي رسند؟:325:
-
سلاااام!!! مباركا باشه! :104::104::104::104::104:
انشاءالله خوشبخت باشيد!
خدارو شكر كه اوضاع روحي بهتره...
كار جديد چطور بود؟ خوب پيش رفت؟
اگر اشكالي نداره يك نكته كوچولو عرض كنم... اولا آدم مشكل دار معني نداره... هركسي مجموعه اي از يكسري پيشينه و مسائل و نوع خاص تربيتي و ژنتيك هست كه نشاندهنده كليت اون شخصه. 90% هم نسبي هست و هركسي مي تونه با سعي تلاش، قسمتهاي ناخواسته رو حذف و يا كنترل كنه. كافي هست كه بخواد و پاي خواستنش وايسته. حالا كه وارد زندگي جديد شديد بايد حواستون رو جمع كنيد كه زندگي قبلي رو فراموش كنيد و ناخودآگاه هم دست به مقايسه نزنيد. هيچ دو آدمي شبيه هم نيستند. توصيه جدي من به شما اينه كه حتما حتما مهارتهاي همسرداري رو بياموزيد و از خواندن مقالات و كتابهاي مرتبط، غفلت نكنيد. اين چيزي نيست كه خاص شما باشه بلكه همه متاهل ها بهش نياز دارند. دو تا كتاب "مردان مريخي، زنان ونوسي" نوشته جان گري(كه نويسنده مرد هست) و "رازهايي درباره زنان" نوشته باربارا دي آنجليس(كه يك نويسنده زن هست) به شما توصيه مي كنم. بهتر هست از هر دو ديدگاه، قوانين ارتباطي زن و مرد رو ببينيد و بكار ببنديد.
پيروز و خوشبخت باشيد...:82: