RE: لیلی بازم طلاق میخاد!!!!!!!!
باران و فريد محترم
اين نسخه ها شايد به نظر شما واحد بيايد . اما به واقع اينگونه نيست و ظرافتهايي دارد كه شايد نياز به يك نگاه تيزبين و....داشته باشد تا اين ظرافتها را از نظر دور نگاه ندارد .
بحث مهارت و آگاهي بحث من در بياري نيست . من و شما براي ارتباطات اجتماعي و خانوادگي و شغلي و ...نياز به يك سري آگاهي داريم و متعاقبابايد اين آگاهي ها را به فعل مهارت تبديل كنيم اما چقدرش مي شود بخث توانايي و توانايي شگفت انگيز انسان علي رغم تفاوتها تا بي نهايت جا دارد براي حركت و تلاش .
مسير رشد انسان حتي در روابط ساده زندگي نيازمند اين سه مقوله است .
حال شما يا هر فردي نسبت به اين سه مقوله مشكل دارد جاي بحث دارد .
در مدارس و دانشگاه ها نسخه ي واحد 2+2=4 بارها و بارها و سالها و سالها درس داده مي شود اما به واقع هر يك از ما در مسير زندگي به چه نوعي از اين مباحث استفاده مي كنيم و يا بر حسب نياز از آنها استفاده مي كنيم و يا مرتبط به شاخه هاي ديگر مي شويم و در مسيري همين دانسته ها را رشد مي دهيم و....كه در اين مراحل نسبت به اهداف و وسعت و گسترش و بزرگي ارمان و آرزوها نوع و ميزان و راه تلاش كردن و مسير با هم تفاوت پيدا مي كند و....
مگر يك رابطه ي خانوادگي و زناشويي نيازمند چندمبحث است ؟! وقتي من و شما ندانيم كه در ابتدا يك رابطه سالم نيازمند چه آگاهي ها و مهارت هايي هستيم در بكار گيري از توانايي و به همان نسبت واكنش هاي دريافتي دچار اختلال و مشكل مي شويم و بازتابش مي شود همين تنش ها و درگيري هاي ذهني و حتي گره هاي رابطه اي و....
دوست نازنين هر چند كه از مسير بحث و مشكل فريد قدري دور شديم اما اين توضيح لازم بود .
متاسفانه من هم مثل بی دل فکر میکنم یا تایپیک کلا" سر کاریه311
یا اگر واقعیته با توجه به مطالبی که این آقا نوشتند خانومشون با کسی در ارتباطه و کوچکترین علاقه ای به ایشون نداره و هدفش هم فقط فقط جداییه و فکر نمیکنم این مشکلی باشه که با کار کردن ایشون روی خودشون یا مشاوره درست بشو باشه ..البته خوشبینی هم خوبه ولی نه در این حد که تابلو هست مشغولیت های خودشو داره و یجورایی اصلا" ایشون رو به حساب نمیاره این مسئله رو میشه از تک تک حرفای این حرفای این آقا در مورد خانومشون متوجه شد.
باران جان چرا فكر مي كني اين تاپيك سركاريه ؟و چرا اين فكرا رو در مورد خانوم ايشون مي كني ؟
من خودم يكي بودم مثل خانم ايشون . همسرم هم عين همين آقا پوشش منو قبل از ازدواج ديده بود و اومد خواستگاريم . ولي بعد از ازدواج دقيقا حرفاي همين آقا فريمون رو مي زد . و منم حرفاي خانم اين آقا رو . ولي اين دليل مي شه كه من يا خانم ايشون با كسي رابطه داريم ؟ چه برداشتهايي مي كنين از حرفا .
خب خانم ايشون راست مي گه . شايد اين آريالا فريد قصدش خير باشه و نگران خانومشه و از روي محبت اين حرفا رو به خانومش مي زنه ولي بايد يه خورده به خانومشم حق بده . شايد اگه قبل از ازدواج خانومش مي دونست اين آقا به پوشش گير مي ده باهاش ازدواج نمي كرد . چرا به خانوم ايشون حق نمي دين .
آقا فريد به نظرم اين راه خوبي نيست براي اينكه خانومتونو راضي كنين به اينكه نحوه پوششو تغيير بده . نگران چي هستين ؟ مگه قبل از ازدواج مشكلي براي خانومتون به خاطر پوشششون بوجود اومده كه حالا شما نگرانين كه الان پيش بياد . مگه پسرا قبل از ازدواج ايشون گرگ نبودن ؟ حالا بعد از ازدواج يه دفعه همه گرگ شدن ؟ اينكه ani عزيز مي گن به نظرم كاملا درسته . ايشون شخصيت كنترل گر دارن و فكر كنم راه حل هاي خيلي زيادي تو اين سايت ارائه شده كه از اين حالت در بيان و انشا... مشكلاتشون هم حل بشه .
يه كم بيشتر تو تالارها بچرخ و مقالات سايتو بخون . خيلي مفيده و خودت راه حلو پيدا مي كني .
اقای فرید ، بنظر من شما باید به تفکرات خانمتون احترام بزارید و بزارید احساس نکنه استقلالش رو ازش گرفتید ...
هیچ انسانی دوست نداره کسی براش امر و نهی مستقیم کنه . بر عکس شما می تونید بصورت غیر مستقیم و دراز مدت نظراتتون رو براش قابل درک کنید.
من میدونم چه احساسی دارید و نگرانیتون به خاطر خود همسرتون هست ولی همیشه لازم نیست بصورت مستقیم دخالت کنید چون اثر تخریبی داره
سعی کنید با همسرتون در مورد کتاب های فلسفی و مذهبی صحبت کنید اونم هر از چند گاهی . کم کم متوجه واقعیت ها ی جامعه میشه و خودش می فهمه برای حفظ امنیتش چه پوششی داشته باشه
این تفکرات خود من هست و ممکنه اشتباه باشه
یا حق
اقا فريد عزيز
سن خانم شما كمه شايد بسياري از دوستاش ازدواج نكردن وقتي اون ميبينه دوستاش محدوديتي ندارندو ازادند اونم دوس داره مثل اونا باشه شايد هنوز حال و هواي دوران مجرديش تو سرشه
كاش از همون اول با مهربوني باهاش رفتار ميكردي و با زبون خوش بهش توضيح ميدادي خانم خانوما شما ديگه خانمم شدين كد بانوين و ... اون موقع شايد بيشتر تاثير داشت تا با تهديد و اين جور كارا
همه از محدوديت بدشون مياد نبايد زياد محدودش كني دل ادم بايد پاك باشه من خودم به شخصه ارايش ميكنم و مانتو كوتاه هم ميپوشم اما دلم پاكه پاكه فقط دلم با همسرمه و واسه زندگيم جون ميكنم
اما اگه شوهر منم منو محدود ميكرد و ميگفت بايد چادري باشي فلان جور باشي و.. شايد لج ميكردم
شما همه پلها را خراب كردين و بعد به مشاوره اومدين كاش زودتر از اينا به تالار سر ميزدين
به هر حال فقط ميتونم بگم باهاش مهربون باش و بهش فرصت بده و تو اين فرصت خودت را بساز مشكل از شماست نه از ايشون
با ارزوي خوشبختي
فريد محترم
بله من درك كردم كه مشكل شما و خانمتان از چه ناحيه اي است و هم شما را درك مي كنم و هم ايشان را
و اما پاسخ به سئوالات شما
ببين فريد جان
تو ليلي را انتخاب كرده اي . و اين انتخاب طي يك سري شناخت و باور اتفاق افتاده . اولين اشتباه تو در مورد ليلي و انتخابت شايد اين بوده كه حالا به دستش بياورم بعدا او را تغيير خواهم داد و ....
در حالي كه واقعيت اين است كه با روش تو ، تو نه تنها موفق نمي شوي بلكه كار بدتر گير پيدا مي كند و به از دست دادن ليلي منجر مي شود
ليلي هميني است كه هست و تو او را از روز اول ديده اي . پس اين زن را بدون قضاوت و نگاه اجتماع و نگاه افراد و ...انتخاب كرده اي چرا امروز به قضاوتش از نظر ديگران مي پردازي ؟!چرا مي خواهي او را با اين روش تغيير بدهي ؟! اينها مسائل و مشكلات ليلي نيست كه اينگونه است . مسئله و مشكل توست كه چرا به اين چهارچوبها و بايد و نبايد ها و ....بعد از ازدواج توجه مي كني تا اين حد كه زندگي ات را به خطر بيندازي .
من نه ليلي را تائيد مي كنم و نه تكذيب مي كنم . مي گويم ليلي اين است . و براي اينكه ليلي را بفهمي و درك كني و حتي ليلي هاي دور و برت را با هر جنسيتي بهتر درك كني بهتره كه كتاب " جاناتان مرغ دريايي" را بخواني .
و اما حريم شخصي انسان ها كاملا متعلق به خود افراد است اما اگر تو نسبت به طرف مقابلت نظري داري مي تواني آن را درست مطرح كني اما بدون اينكه ذهنت را متوجه ي پايان كار كني نوع و سبك و سياق لباس پوشيدن ليلي را بايد قبل از ازدواج به آن توجه مي كردي اما امروز اگر نظري داري نبايد با ايجاد حساسيت كار را به مشاجره و دعوا بكشاني .
مطمئن باش انسانها از حريم شخصي و باورهاي خود دفاع مي كنند . پس بهتر است وقتي همسرت لباسي كه باب سليقه شماست و مي پوشد او را تشويق و نوازش كني مثلا بگويي چقدر قيافه ات معصوم شده . چقدر اين سبك لباس پوشيدنت را دوست دارم و .....
و يا وقتي كه لباسي كه دوست نداري و لباسهايي را كه انتخاب مي كند و مي پوشد . بگويي به نظر من آن لباس قرمز ( يكي از همانهايي كه ذائقه مشترك سليقه اي هر دو شماست ) به تو خيلي مياد و....( قبول يا رد نظر تو دليل بر بد بودن تو و ليلي نيست اين آزادي را براي هر دو قائل باش كه "نه مسئولانه " شنيدن هم توانايي انسان را بالا مي برد )به ليلي ات فرصت بده تا به مرور با تو و تو واقعي آشنا بشه و بتواند خودش را به تو نزديك كنه . الان هر دو در مقابل هم مشغول نبرد هستيد و حفظ و شناخت شخصيت و باورهاي خود . از اشتباه كردن حذر كه كني و منطقي با ليلي رو به رو شوي خواهي ديد كه به تو نزديك خواهد شد . بگذار نفس بكشد و فضاي تازه زندگي زناشويي را درك كند و اين اتفاق با نقش مرد سالارانه و كنترل گر اتفاق نمي افتد .
سلام دوستان.
ممنونم به خاطره انتقادای سازنده.
نمیدونم شاید احساسه منه که فک میکنم که همه دارن نگاش میکننوحتما به خاطر بوششو ارایشش نیس.سبکتکین جان ایشون دین ومذهب رو قبول ندارن.میگه من خیار میبرستم به توجه!!!
دقیقاایدین جان .باید بهش استقلالو امنیت بدم.اما جه جوری نمیدونم..
باییز خزان مرسی که وخ گذاشتی.جادر که میگم شرو به دادوبیداد میکنه.
انی گرامی.متاسفانه روش شما قدیمی شده!امتحانش کردم جواب نگرفتم.بردم مانتوی مناسب اما گرون واسش بخرم.تا بوشید شرو کردم به تعریفو تمجید.خندید وگف خودتی......البته ببخشیدا.
باران :
در دین اسلام گفته شده برای اثبات خیانت یک زن دو شاهد لازم هست که با چشم دیده باشند
شما از روی حرفهای این آقا که معلومه خیلی احساسی هست و یه رگه هایی از شکاک بودن داره رای دادید که خانومشون با یکی هست؟ شما فکر نمی کنید این جور موارد حساسه و اینطوری بی باکانه میگید خانوم ایشون خائنه ، شما نمی دونید 30 درصد قتل های کشور قتل های ناموسیه؟
از مدیریت تالار خانوم فرشته مهربون خواهش می کنم پست بنده و ایشون حذف بشن و در این موارد دقت بیشتری داشته باشن
ببين و دقت كن فريد
آنقدر حساسيت ايجاد كرده اي و آنقدر تفاوت بين سليقه تو و او وجود دارد كه دست تو را خوانده .
دقت نكردي گفتم : به نظر من آن لباس قرمز ( يكي از همانهايي كه ذائقه مشترك سليقه اي هر دو شماست ) به تو خيلي مياد و....( قبول يا رد نظر تو دليل بر بد بودن تو و ليلي نيست اين آزادي را براي هر دو قائل باش كه "نه مسئولانه " شنيدن هم توانايي انسان را بالا مي برد )
دختر امروزي كه سليقه اش معلوم است تو او را بر مي داري و مي بري به يك مانتو فروشي كه لباسي مناسب يك زن 50 ساله دارد و برايش آن را مي خري و فكر مي كني كار بسيار مهمي هم انجام داده اي . در حالي كه اين تفاوت و انتظار تو از او معلوم است كه صدايش را در مياورد .
دقت و ظرافت كار را درك كن . دنبال حركت و تغيير يك باره نباش پسرم . تغيير به مرور اتفاق مي افتد . تو كار خودت را انجام بده . گفتم نظر بده . نگفتم برو بخر .
بعد هم رهايش كن . بگذار خودش باشد . پذيرش خودت را بالا ببر . فعلا همين يك ماهي كه خواسته از تو دور باشد را فرصتي بدان براي خودت و او كه روي خودتان و رابطه و ارزش ها و مهارت ها و آگاهي و ...كار كنيد .
دوست عزيز
همسر شما چيز زيادي از شما نميخواد فقط ميخواد به افكار و عقايدش احترام بذاريد همين...
جدا روز اول كه براي خواستگاري رفتين هم حجاب و پوشش همين طور بود؟اون موقع نظرتون راجع بهش چي بود؟
شايد شما با وجود مشاهده طرز پوشش و رفتار ايشون جذب چهره ايشون شديد و با خودتون گفتين فردا كه باهاش ازدواج كردم تغييرش ميدم و اون جور كه خودم ميخوام براش لباس ميخرم!!
همين طوره؟
متاسفانه اگه اين طور بوده سخت اشتباه كرديد و تيرتون به سنگ خورد چون هيچ ادمي به اين راحتي ها عوض نميشه...شما سعي كنيد يه مدت رهاش كنيد معلومه كه به شدت تحت فشار بوده ...
توي اين تالار از قديم گفتن:
مرد آويزون ...زن گريزون
و
زن آويزون ...مرد گريزون
راستي نظر خانوادش راجع به طلاق و ... چيه؟
ضمنا هر ادمي نياز به آزادي عمل و آزادي انديشه داره و ابراز اين نياز صرفا به اين معني نيست كه طرف با كس ديگه اي در ارتباط هست و ميخواد خيانت كنه!!!!!!
1مااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااه.
به مولا زیاده.ضمنا اگه مطمعن شم میره رو رفتارو کردارش فک میکنه وواسه زندگیه مشترکمون مفیده بره 3 ماه دیگه بیاد.البته منم میخام رو رفتار وعقایدم فک کنم.
میره خوش بگذرونه میره تا از من که واسش میمیرموفک میکنه نگهبانشم دور بشه.اون لذتهایه انی ولحظه ای رو به با من بودن ترجیح میده.
دسته خودم نیس همش فک میکنم با کسی میخاد بره وبرنگرده.شرایطه روحیش خوب نیس منو ادم بده میدونه بس اگه کسی بهش محبت کنه سریع میره طرفش.نگرانشم همین.
جواب فعلا بهش ندادم.اما دوباره اس داد که برم؟باید فک کنم نیاز به ارامش دارم.
نمیدونم با این دختر مدرن اما بیکله جیکار کنم.
راستش دوران خاستگاری به قدری شیفتش شدم که حجابشو مهم ندیدم اما نمیدونم جی شد که حساس شدم.
خانوادشم موندن طفلکا.اونا به طلاق راضی نیستن.اما لی لی دایم میگه طلاق.
1چیزرو باید اعتراف کنم.باخودم میگم چه اشکالی داره هرجور دوس داره بگرده مهم اینه که منو دوس داشته باشه اما نگاهه مردایه دیگه اینکه بهم بگن بی غیرت وهزارتا کنایه دیگه تحملش سخته.اصلا چه اشکالی داره همه بگن زنت زیباس(اما یه خورده که نه خیلی سخته)چی میشد خودشو فقط واسه فریدش قشنگ میکرد؟