RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام:
خب خب به سلامتی...می بینم که حسابی صندلی داغ شده ..منم گفتم بیام حالا که رو مبل نشستی چند تا سوال غیر خودشناسی بکنم و برم؟؟!!
اصولا من دوست دارم سوالای خیلی جدی نپرسم...
1:شما واقعا نمی دونی دعوا من و baby خان سر چیه؟یا اینکه این ترفند تیم مردان هست که خودشون بین ما زن ها راه بدن؟زود اعتراف کن اقا حامد.http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3555fd03ae.gif...
2:فکر می کنی چرا baby آواتار نداره؟چطور میشه ایمیل خانم آقای baby پیدا کرد؟
3:تا حالا تو چهار شنبه سوری نارنجک ترکوندی؟
4:فکر می کنی چرا می گن بالای چشمش ابروست نمی گن بالای دماغش چشمه؟
5:شخصیت کارتونی مورد علاقه ات کی بود؟چرا؟
6:دستپختت خوبه؟تو پختن چه غذایی مهارت داری؟
7:راستی همین اول کار بگو با مایی یا با baby ؟!!!!( مواظب جواب این سوال باش به قیمت سرنوشتت تو تالار تمام میشه ها!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...c356ac8164.gif!)
8:خدا کجاست؟
9:پرسپولیسی هستی یا استقلالی؟( اعتراف کن!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...39f5c5a85d.gif!)
10:با دیدن این تصویر اولین چیزی که به ذهنت می رسه چی؟
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d430393956.jpg
(می تونی از این لینک کمک بگیری)
http://www.hamdardi.net/thread-12641-page-6.html
11:اگر به سوالات 1و 2 پاسخ ندادی برگرد و پاسخ بدهhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...432d14af99.gif...افرین...
12:برای اسم های زیر یک شکلک بذار که به نظرت شبیه شخصیت اون افراده:
بهشت:
دختر مهربون:
شایانا:
شمیلا:
شیدا حاتمی:
baby:
مدیر همدردی:
فرشته مهربان:
کیوان:
آنی:
بی دل:
یاسا:
بالهای صداقت:
سارا بانو:
کامران2007:
بلواسکای:
محمد ابراهیمی:
حامد65:
شب بارونی:
پردیس81:
سرافراز...
***** بابا یکی آب بده دست اقا حامد غش کـــــــــــــــــــــــر د.....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ad36066c9a.gif........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
سلام آقا حامد
سلام به BABY عزیز،
1- حامد با همه کس دوست میشه ؟ مهمترین معیار دوستیش؟
نه با همه کس دوست نمی شم. ولی برای رابطه ام با آدمهای مختلف مرز می گذارم. برای مثال شاید یک دوستی داشته باشم که با او فقط فوتبال بازی کنم. یا یک دوستی داشته باشم که فقط در محیط دانشگاه بخواهم او رو ببینم...
برای دوستهای صمیمیم اینها برام مهمه:
صادق باشه
علاقه ها و اهداف مشترک داشته باشیم
تا حدودی از نظر عقاید و فرهنگ به من شبیه باشه
کسی باشه که بتوانم با او در کارها مشورت کنم
ولی فکر می کنم در دوستی "صداقت" از همه چیز مهم تره
2- حامد دوس داره تا آخر سال ...
مدرک تحصیلیم رو با نمره خوب بگیرم :203:
3- خانم میلانی (کارگردان) تو یه نشست تلویزیونی گفت "همه ایرانیها عقده ای اند " شما موافقی ؟چرا؟
همه نه، ولی بعضی ها آره :)
اینکه "چرا" اینطوریه، فکر می کنم یک سری مسائل دست به دست هم داده.
4- چرا ما (ایرانیها) به قانون احترام نمیزاریم؟
من هم نمی دونم! :311:
من فکر می کنم متاسفانه متاسفانه کلمه وجدان برای ما غربیه شده!
برامون مهم نیست اگر با زیر پا گذاشتن قوانین حق کسی رو پایمال کنیم.
همه اینطوری فکر می کنند که هر طور هست باید به چیزی که فکر می کنند حقشونه برسند.
من هم الآن اینجا نشستم و راحت این حرفها رو می زنم. شاید منم ایران بودم از همه بدتر بودم.
یکی از دلایلی که می ترسم برگردم ایران همینه.
5- همه دور وبریامون ناهنجاریهای اجتماعی رو می شناسن ، (رشوه خواری ،دروغ ، دغل بازی ، زیر آب زنی و....) - همه هم انسانهای خوبی هستند و به همنوعشون کمک می کنن چرا برآیند این همه انسان خوب منفیه ، یعنی جامعه ای داریم که به هم احترام لازمه رو نمیذاریم !! به قانون احترام نمی ذاریم !! رشوه میدیم و رشوه میگیریم !!!و.....
آیا واقعا اینطوریه یا تظاهر به بدی میکنیم؟؟!!
خیلی این سوال سخته. فکر کنم به جای من باید کارشناس بیارید 1 ساعت راجع بهش صحبت کنه :)
ما ذاتاً آدمها مهربونی هستیم. ولی خب، با گذشت زمان یک سری اخلاقهای بد پیدا کردیم. البته اونهایی که انسانهای خوبی هستند من فکر نمی کنم رفتارهای خیلی منفی ازشون سر بزنه. کسی که وجدان داشته باشه زیرآب کس دیگه رو نمی زنه. ولی یک سری قانون شکنی ها هست که دیگه همه انجام می دهند. صبر و تحمل همه کمه. خیلی باید صبرمون رو بالا ببریم.
من تقریباً سالی یکبار میام ایران. هر بار که میام چند روز اول خیلی چیزها برایم عجیبه :)
اصلاً همین خرید کردن سخته! برای مثال من رفتم تو یک سوپر مارکت، جلوی من 2 نفر دیگه بودند. طبق عادت صبر کردم که کار اونها تموم شه و بروند تا نوبت من شه. وقتی داشت نوبت من می شد یک مشتری جدید اومد تو مغازه، به جای اینکه پشت سر من صبر کنه، مثلاً گفت آقا یک دوغ بده. جالبیش اینجا بود که مغازه دار هم اصلاً به این فکر نکرد که الآن نوبت منه. رفت دوغ داد به اون. من هم صبر کردم. بعد یک دفعه دیدم یکی دیگه اومد یک چیز دیگه خواست :311:
بعد که گفتم آقا نوبت ما نمی شه؟ با لحن بد گفت: خب نمیگی که چی می خوای! فهمیدم که من هم اشتباه کردم که صبر کردم! خب پس من یاد می گیرم که نباید حق اون 2 نفر اولی رو رعایت می کردم!
این شاید یک چیز خیلی ساده باشه. ولی فکر می کنم همین اشتباههای ساده و پیش و پا افتاده در رفتارهای ما هستند که دست به دست هم می دهند و بعد مشکلات اساسی ایجاد می کنند و باعث می شوند که جامعه ای مریض داشته باشیم.
تا همه خودمون رو درست نکنیم، هیچ چیز بهتر نمی شه. به همین راحتی ها هم نیست. خیلی سال طول می کشه.
6- وقتی چند نفر بهتون میگن یه عقیده ای اشتباهه ، آیا به عقیده ت شک می کنی ؟ یا رو عقیده و رفتارت پاشاری می کنی؟
بستگی به اون چند نفر داره. ممکنه چند تا بی سواد بیان بگن 2*2 برابر 4 نیست. شک نمی کنم چون می دونم اونها بی سواد هستند. ولی اگر چند نفر که می دونم در این رابطه حرفی برای گفتن دارند، بگویند عقیده ام اشتباهه، راجع بهش فکر می کنم.
7- اساسا محک و معیار درستی رو چی میدونی؟
نمی دونم سوال رو درست متوجه شدم یا نه. اگر منظور اینه که چطوری طرف مقابل رو باید محک زد، فکر می کنم گذشت زمان و قرار گرفتن در شرایط مختلف خیلی چیزها رو معلوم می کنه. اینکه یک نفر در چه شرایطی چه تصمیم هایی می گیره خیلی برای شناخت او مهمه.
8- اگه کسی رو عقیده ش پافشاری کنه ، آیا متعصبه؟
آره :) ولی این حتماً چیز بدی نیست!
9- من از حامد خوشم میاد مواقعی که ....
به همنوعش کمک می کنه
10- عکس العمل حامد وقتی از دست کسی ناراحت میشه
ازش دور می شم و برای چند ساعت یا چند روز نمی خوام ببینمش. می خوام به خودم فرصت بدهم و فکر کنم حق دارم ناراحت باشم یا نه.
11- مهمترین علت عقب موندگی ایران؟
خیلی سوالهای سختی می پرسید :)
یکی از دلایل اینه که متحد و یکدل نیستیم.
12- بهترین خصیصه جامعه ای که توش زندگی میکنید؟
صداقت و احترام به حقوق دیگران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
سلام:
خب خب به سلامتی...می بینم که حسابی صندلی داغ شده ..منم گفتم بیام حالا که رو مبل نشستی چند تا سوال غیر خودشناسی بکنم و برم؟؟!!
اصولا من دوست دارم سوالای خیلی جدی نپرسم...
سلام دوباره :)
1:شما واقعا نمی دونی دعوا من و baby خان سر چیه؟یا اینکه این ترفند تیم مردان هست که خودشون بین ما زن ها راه بدن؟زود اعتراف کن اقا حامد...
دعوایی که بین شما نیست، وگرنه اینطوری اینجا نمی گفتین :)
2:فکر می کنی چرا baby آواتار نداره؟چطور میشه ایمیل خانم آقای baby پیدا کرد؟
شاید هنوز نمی دونه چه آواتاری باید برای خودش انتخاب کنه!
ازش بخواه ایمیلش رو بده تا یک آواتار خوب برایش بفرستی :)
3:تا حالا تو چهار شنبه سوری نارنجک ترکوندی؟
نه! مامانم کیسه فریزری باد می کرد، می گفت اینها رو بترکونید :311::311:
4:فکر می کنی چرا می گن بالای چشمش ابروست نمی گن بالای دماغش چشمه؟
می تونیم هم بگیم بالای دهنت دماغه! :)
5:شخصیت کارتونی مورد علاقه ات کی بود؟چرا؟
خیلی ها رو دوست داشتم
سوباسا، ای کیو سان، ...
سوباسا هم تو کارش موفق بود، هم با همه خوب بود و مغرور نبود.
ای کیو سان هم باهوش بود.
6:دستپختت خوبه؟تو پختن چه غذایی مهارت داری؟
یک چیزهایی بلدم. پلو درست می کنم خوشمزه! قشنگ دم می کنم! :)
کباب ماهیتابه ای بلدم، مرغ بلدم، جوجه کباب هم بلدم.
7:راستی همین اول کار بگو با مایی یا با baby ؟!!!!( مواظب جواب این سوال باش به قیمت سرنوشتت تو تالار تمام میشه ها!!)
:311: جوابی ندارم
8:خدا کجاست؟
همه جا
9:پرسپولیسی هستی یا استقلالی؟( اعتراف کن!!)
از وقتی به دنیا اومدم پرسپولیسی بودم! هنوز هم حداقل نتیجه همه بازی ها رو دنبال می کنم.
10:با دیدن این تصویر اولین چیزی که به ذهنت می رسه چی؟
(می تونی از این لینک کمک بگیری)
ماشاالله شما خودت خیلی خوب توضیح دادی :)
من یاد کلاه قرمزی افتادم: سلام الاغ عزیز، حالت چطوره؟ خوب خوش و سلامتی؟ :311:
الاغهای مهربونی هستند
11:اگر به سوالات 1و 2 پاسخ ندادی برگرد و پاسخ بده...افرین...
نصفه نیمه پاسخ دادم دیگه
12:برای اسم های زیر یک شکلک بذار که به نظرت شبیه شخصیت اون افراده:
بهشت: :exclamation: همیشه رک صحبت می کنه :)
دختر مهربون: :307: امیدوارم در مقابل مشکلات همیشه قوی باشه
شایانا: :102: با این دکمه "اضافه کردن لینک" مشکل داره (شوخی می کنم )
شمیلا:
شیدا حاتمی: :104: دستش درد نکنه، صندلی داغه جالبی رو راه انداخت :)
baby: سوالهای سختی از من پرسید، من اینطوری شده بودم: :316:
مدیر همدردی: :305:
فرشته مهربان: :104:
کیوان:
آنی: :180: (مثل من موسیقی سنتی دوست داره، البته اینجا شکلک ساز ایرانی نداشت )
بی دل:
یاسا: :122:
بالهای صداقت: :322: خیلی فعاله
سارا بانو: :101: میگن با بی بی دعوا داره
کامران2007:
بلواسکای: :310:
محمد ابراهیمی: :322:
حامد65: :D
شب بارونی:
پردیس81:
سرافراز...
شکلکهای اینجا کمه :) همه رو نزدم، چون برای بعضی ها چیزی به ذهنم نرسید
***** بابا یکی آب بده دست اقا حامد غش کـــــــــــــــــــــــر د.....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ad36066c9a.gif........
واقعــــــــــــــاً یک لیوان آب بدید!
مجبور بودم در پستهای جداگانه جواب بدم. مثل اینکه هر پست باید حداکثر 10 شکلک داشته باشه.
آقا قبول نيست! شكلك همه رو بذارين ديگه! :302: چرا ما شكلك نداشتيم؟:47:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
آقا قبول نيست! شكلك همه رو بذارين ديگه! :302: چرا ما شكلك نداشتيم؟:47:
برای شما به خاطر اسمت این شکلک رو انتخاب می کنم: :cool:
بی دل رو هم من با آواتار قرآنیش می شناسم.
بفرمایید اینم یه لیوان آب تگری. آخ این آب خنک چه میچسبه وقتی رو اون صندلیه نشستی :311:
من باز اومدم
خیلی که حرارت بالا نرفته سوالا بعضیاشون یکمکی داغ هستن ولی شما خیلی محافظه کارانه جواب میدین،خوب بلدین از زیر بار سوالا در برینا واما ادامه برنامه ی من :P :
1-صداتون خوبه؟ اهل اواز خوندن هستین؟
2-تا حالا سر یه نفر شیره مالیدین بعدش بشینین پشت سرش کرو کر مثل این :311: بخندین؟
3-شلخته هستین؟یعنی همیشه یه نفر دست به سینه پشت سر شما باید باشه که ریخت وپاش شما را جمع کنه یا خودتون رعایت میکنین؟
4-تا حالا پای چشم کسی بادمجون کاشتین یا براتون کاشتن؟
5-بهترین فیلمی که دیدی؟
6-اخراجی های 1،2،3 دیدی؟اگه اره به نظرت چرا فروشش بالاست و ایا این فیلم داره تمسخر میکنه رزمنده هارو یا ارزشگذاری میکنه؟
7-به نظرت ما این همه جوون دادیم که مملکت اینجوری بشه؟اگه از بستگان ونزدیکان یه شهید یا جانباز بودی پشیمون میشدی که چرا رفت واسه چی رفت؟و فک میکنی خواسته شهدا از ما جوونا چیه؟
8-شده تا حالا ایرانی بودنتو پنهون کنی اگه اره چرا؟(با صداقت جواب بده لطفا)
9-به نظرت خوشگلترین و زشتترین مردم مال کدوم کشوران؟
(البته خودمون میدونیم همه جا زشت وزیبا پیدا میشه)
10-چرا با وجود بیش از یک میلیارد مسلمون ولی 313 نفر پیدا نمیشه که اماممون ظهور کنه؟
11-چرا هر چی بدبختی و جنگ و زلزله و....مال مسلموناس؟
12-اگه میگفتن hamed65 لایحه حجابو میدیم دستت هر چی تو تصمیم بگیری همونو اجرا میکنیم چه تصمیمی میگرفتی؟
13-ازادی بیان تو کشوری که تو زندگی میکنی بیشتره یا تو ایران؟
14-اگه همسر ایندت بشدت ولخرج باشه و اصلا فکر اینو نکنه که تو داری یا نداری،چه برخوردی باهاش میکنی؟
15-فک میکنی به اینکه چو ایران نباشد تن من مباد؟و اگه خدایی نکرده جنگی راه بیفته میای ایران که دفاع کنی از خاکت یا میگی خب برو بچ هستن دیگه ما چرا بریم جلوی دست و پاشونو بگیریم؟
وای بازم کلی از سوالام موند خدایا چقدر ؟؟؟؟؟ تو ذهنمه اگه :33:یا:101: یا:97: یا:316: یا:223: نشدی و دوس داری بازم بیام و سوال کنم بگو تا بیام صندلی رو داغ کنم :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
من باز اومدم
خیلی که حرارت بالا نرفته سوالا بعضیاشون یکمکی داغ هستن ولی شما خیلی محافظه کارانه جواب میدین،خوب بلدین از زیر بار سوالا در برینا واما ادامه برنامه ی من
شما هم خیلی علاقه به سوالهای سیاسی داریها، من هم از بحثهای سیاسی خوشم نمیاد :)
برای همین از زیرش در میرم!
1-صداتون خوبه؟ اهل اواز خوندن هستین؟
بله، چند سالی هست تار و آواز کار می کنم. به موسیقی خیلی علاقه دارم و تفریح اصلی من است.
2-تا حالا سر یه نفر شیره مالیدین بعدش بشینین پشت سرش کرو کر مثل این :311: بخندین؟
به شوخی تا حالا دوستی رو سر کار گذاشتم. ولی بعدش ازش معذرت خواهی کردم. ولی زیاد اهل اینکار نیستم.
3-شلخته هستین؟یعنی همیشه یه نفر دست به سینه پشت سر شما باید باشه که ریخت وپاش شما را جمع کنه یا خودتون رعایت میکنین؟
شلخته نیستم. ولی اتاقم همیشه مرتب نیست.
4-تا حالا پای چشم کسی بادمجون کاشتین یا براتون کاشتن؟
یک بار یک بنده خدایی پای چشم ما بادمجون کاشت. من نه.
5-بهترین فیلمی که دیدی؟
مادر از علی حاتمی
6-اخراجی های 1،2،3 دیدی؟اگه اره به نظرت چرا فروشش بالاست و ایا این فیلم داره تمسخر میکنه رزمنده هارو یا ارزشگذاری میکنه؟
قسمت یک قشنگ بود. دید تازه ای به رزمنده ها داشت. قسمت 2 به نظرم افت کرد. قسمت 3 رو ندیدم.
این فیلم رزمنده ها رو نه مسخره می کنه، نه ارزشگذاری. به نظرم از این جهت فیلم خوبیه، چون می گه همه ایرانی ها با هر تفکر و طرز فکری، چه مذهبی چه غیر مذهبی، از کشورشون و مردمشون دفاع کردند.
7-به نظرت ما این همه جوون دادیم که مملکت اینجوری بشه؟اگه از بستگان ونزدیکان یه شهید یا جانباز بودی پشیمون میشدی که چرا رفت واسه چی رفت؟و فک میکنی خواسته شهدا از ما جوونا چیه؟
من نمی گم شرایط تو ایران خیلی عالی هست. ولی بیشتر از اینکه شرایط بد باشه، این مردم هستند که همه چیز رو منفی می بینند.
اینکه یک زمان دشمن وارد خاک ما شد، و یک گروه برای دفاع از کشورشون جانشون رو فدا کردند، این باید همیشه باعث افتخار ما باشه. اگر ما اون موقع از خاکمون دفاع نمی کردیم، معلوم نبود کی می توانستیم دوباره ایران رو به دست بیاریم.
آنهایی که شهید شدند فکر می کنم انتظار دارند جوانهای امروزی هم کمی بیشتر برای کشورشون اهمیت قائل باشند و بیشتر زحمت بکشند.
8-شده تا حالا ایرانی بودنتو پنهون کنی اگه اره چرا؟(با صداقت جواب بده لطفا)
نه راستش. مگه با این موها و چشمهای سیاه می شه ایرانی بودن رو پنهون کرد؟؟؟ :311:
9-به نظرت خوشگلترین و زشتترین مردم مال کدوم کشوران؟
(البته خودمون میدونیم همه جا زشت وزیبا پیدا میشه)
زیبایی سلیقه ای هست. برای من ایرانی ها بسیار زیبا هستند.
10-چرا با وجود بیش از یک میلیارد مسلمون ولی 313 نفر پیدا نمیشه که اماممون ظهور کنه؟
...
11-چرا هر چی بدبختی و جنگ و زلزله و....مال مسلموناس؟
در رابطه با بلاهای طبیعی این مسئله رو قبول ندارم. مگر ژاپن و آمریکا نبودند؟
سیل و زلزله بیشتر به منطقه جغرافیایی ربط داره.
این که چرا در کشورهای مسلمان جنگ است، دلایل مختلفی داره.
اولاً من فکر می کنم کشورهای غربی دخالتهای زیادی می کنند. اونها از این جنگها خیلی سود می برند.
بعد هم من فکر می کنم خیلی از کشورهایی که سالهاست که درگیر جنگ هستند خودشون از نظر فرهنگی در سطح بالایی نیستند.
اینها به نظر من هیچ ربطی به اسلام نداره و این جمله شما رو من قبول ندارم.
12-اگه میگفتن hamed65 لایحه حجابو میدیم دستت هر چی تو تصمیم بگیری همونو اجرا میکنیم چه تصمیمی میگرفتی؟
لا اكراه في الدين قد تبين الرشد من الغي.
ولی این هم صحیح نیست که هر کی هر طور خواست بیاد تو خیابون.
13-ازادی بیان تو کشوری که تو زندگی میکنی بیشتره یا تو ایران؟
اینها خیلی ادعای آزادی بیان دارند. خب نسبتاً هم آزادی بیان بیشتره.
ولی به نظر من غربی ها یک سیستم بسیار بسیار قوی برای کنترل افکار مردم دارند!
رسانه ها آنقدر صبح تا شب به صورت غیر مستقیم و بدون اینکه آدم خودش متوجه بشه روی فکر همه کار می کنند که اکثر مردم تفکرشون و بیانشون در چهارچوبی هست که دولت می خواهد.
اگر کسی بخواهد خلاف این جریان حرکت کنه در مرحله اول نمی گذارند معروف بشه.
اگر هم کمی معروف بشه سریع در تلویزیون با دلایل محکم و قوی ادعاهایش را رد می کنند.
14-اگه همسر ایندت بشدت ولخرج باشه و اصلا فکر اینو نکنه که تو داری یا نداری،چه برخوردی باهاش میکنی؟
میگم برو خودت کار کن، هر چی می خواهی برای خودت بخر :)
15-فک میکنی به اینکه چو ایران نباشد تن من مباد؟و اگه خدایی نکرده جنگی راه بیفته میای ایران که دفاع کنی از خاکت یا میگی خب برو بچ هستن دیگه ما چرا بریم جلوی دست و پاشونو بگیریم؟
این سوال خیلی سخته، زیاد فکر کردم. خودم هم نمی دونم!
واقعاً کسانی که رفتند جبهه و جنگیدند آدمهای بسیار بزرگی بودند.
لیاقت زیادی می خواهد، نمی دونم دارم یا نه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
دوس داری بازم بیام و سوال کنم بگو تا بیام صندلی رو داغ کنم :311:
سیاسی نپرس دیگه :)
خب...خب...انگار این برادر حامد ماشالله هزار ماشالله حسابی گرم کردهhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...8ae63dd4e5.gif اومده رو صندلیhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...679ccf0c66.gif
:311:
خسته نباشید آقا حامد ولی هنوز 2 روز دیگه تا سوختن زمان هست؛شب دراز است و...:p
دوستان عزیز خیلی خیلی لطف میکنند که در گرم کردن هرچه بیشتر صندلی داغ همت میکنن..یه خسته نباشید جانانه به همه شما خوبان:82::72:فقط یه خواهش کوچیک دارم که عزیزان لطف کنند قوانین کلی تالار گفتگوی همدردی رو حتما در این تاپیک هم رعایت کنند:72:
خب حامد خان سوال:
1-شما تاپیک آفت های احتمالی در کار مشاوره که مدیر محترم همدردی زحمت نوشتن اش رو کشیدن،خوندین؟اگر آره چقدر سعی میکنید توی پست های مشاوره ایتون آگاهانه مواردی که ذکر شده رو رعایت کنید؟
2-اگر یه پاک کنی وجود داشت که میشد با اون یه بخشی از زندگیتون رو پاک کنید،اون چه بخشی بود؟
3-تا اینجای کار تونستید به هدفی که به فرهنگ گفتید(شناخت بیشتر خود)توی این تاپیک برسید؟
4-اگر 1میلیارد پول داشتین باهاش چکار میکردین؟
5-مفهوم عشق توی ذهن شما چجوریه؟(کلیشه ای نباشه)
6-حامد65 از خودش راضیه؟
7-به نظرتون مدیر همدردی چه شکلیه؟:163:
8-به نظر خودتون چه رنگی هستید؟
9-چه رنگی رو دوست دارید؟
10-وقتی دلتون میگیره چکار میکنید؟بازم بر میگردم.حتما:D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیدا حاتمی
خب...خب...انگار این برادر حامد ماشالله هزار ماشالله حسابی گرم کرده اومده رو صندلی
خسته نباشید آقا حامد ولی هنوز 2 روز دیگه تا سوختن زمان هست؛شب دراز است و...
خام بدم، پخته شدم، سوختم! :)
نقل قول:
دوستان عزیز خیلی خیلی لطف میکنند که در گرم کردن هرچه بیشتر صندلی داغ همت میکنن..یه خسته نباشید جانانه به همه شما خوبان:82::72:فقط یه خواهش کوچیک دارم که عزیزان لطف کنند قوانین کلی تالار گفتگوی همدردی رو حتما در این تاپیک هم رعایت کنند:72:
نقل قول:
واقعاً از همه کسانی که دست به دست هم دادند تا من را کباب کنند سپاسگزارم! :311:
فقط سوالهای سیاسی نپرسید :)
1-شما تاپیک آفت های احتمالی در کار مشاوره که مدیر محترم همدردی زحمت نوشتن اش رو کشیدن،خوندین؟اگر آره چقدر سعی میکنید توی پست های مشاوره ایتون آگاهانه مواردی که ذکر شده رو رعایت کنید؟
اوایل یکبار سرسری خوندم و زیاد دقت نکردم.
بعد یکبار یک دختر خانمی یک تاپیکی باز کرد. همون که خارج از کشور بود. داستانش را تعریف کرد. به نظر من و چند کاربر دیگه آقا پسری سر کارش گذاشته بود و این بنده خدا هم نمی خواست باور کنه. ما کمی با او تند صحبت کردیم و اون هم بهش بر خورد و دیگه نیومد.
من عذاب وجدان گرفتم.
از اون به بعد بیشتر به تاپیک آفت های احتمالی دقت کردم.
2-اگر یه پاک کنی وجود داشت که میشد با اون یه بخشی از زندگیتون رو پاک کنید،اون چه بخشی بود؟
گناه هام و رفتارهای بدم رو پاک می کردم.
3-تا اینجای کار تونستید به هدفی که به فرهنگ گفتید(شناخت بیشتر خود)توی این تاپیک برسید؟
آره، خیلی سوالها جالبه. فکر کنم در آینده چندین بار سوال جوابها رو بخونم. به نظر من این تاپیک را برای همه کاربران ادامه بدهیم تا همه این فرصت رو پیدا کنند.
فقط خیلی آدم باید حواسش باشه صادقانه جواب بده. یعنی اونی رو بگه که هست، نه اونی که دوست داره باشه.
4-اگر 1میلیارد پول داشتین باهاش چکار میکردین؟
همیشه از خدا خواستم اگر قراره با رسیدن به پولی من خودم رو گم کنم، هیچ وقت من رو پولدار نکن. اگر 1 میلیارد داشتم فکر کنم بر می گشتم ایران، یک خونه می خریدم، یک شرکت هم می زدم و در رابطه با تخصصم فعالیت می کردم. اگر می شد یک قسمتیش رو هم صرف کار خیر می کردم.
5-مفهوم عشق توی ذهن شما چجوریه؟(کلیشه ای نباشه)
من می تونم اینجا کل دیوان حافظ رو بنویسم!
ولی عشق تو زندگی من خیلی نقش مهمی رو بازی می کنه.
عشق باعث می شه آدم زنده باشه و زندگی کنه.
کسی که عشق در دلش نباشه به جایی هم نمی رسه.
چه خوش است بوی عشق از نفس نیازمندان
دل از انتظار خونين، دهن از اميد خندان
فکر می کنم عاقلانه ترین و سازنده ترین عشق، عشق به خداست.
کشتی مرا چه بیم دریاست
طوفان ز تو و کرانه از توست
فکر کنم عشق زیادی رو به همسرم هدیه کنم. امیدوارم از دستم دیوونه نشه! :311:
6-حامد65 از خودش راضیه؟
آره، ولی یک سری ایرادها دارم که خودم هم می دونم و باید اونها رو درست کنم.
حتماً یک سری ایرادها هم دارم که خودم نمی دونم. امیدوارم زودتر بفهمم.
7-به نظرتون مدیر همدردی چه شکلیه؟
ظاهرشون رو نمی دونم. ولی مدیریت خوبی دارند. این سایت با کمک ایشون و همکاراشون خیلی خوب مدیریت می شه و واقعاً در نوع خود تکه!
8-به نظر خودتون چه رنگی هستید؟
باید بگم یکی هاله ام رو ببینه :) نمی دونم
9-چه رنگی رو دوست دارید؟
سبز بهاری، زرد و نارنجی پاییزی، سفید زمستان...
آبی آسمان...
رنگهای طبیعت رو خیلی دوست دارم.
10-یه کتاب که از خوندنش لذت بردین رو بهمون میگید؟(اگر دوست دارید بیشتر از یکی هم میشه)
این سوال رو قبلتر هم پاسخ دادم. جواب تکراری نمی دم.
کتاب سینوهه قشنگ بود. ولی خیلی وقت پیش خوندم.
16-17 سالم که بود کتاب یاسمین از مودب پور رو خوندم.
خیلی تحت تاثیر قرار گرفته بودم :311:
برای مودب پور یک ایمیل خیلی طولانی نوشتم (هنوز هم دارمش).
هیچ وقت جواب نداد. بعدها فهمیدم که اشتباهی فرستادم برای ناشر کتاب :311:
11-وقتی دلتون میگیره چکار میکنید؟
ساز می زنم، آهنگ گوش می دهم...