RE: * خواستگار بهم معرفی میکنن اما خبری نمیشه،چرا بعضیها اینطورین ؟
[quote=yasa]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashnayedirooz
در جلسه ی خواستگاری آن چه مورد دقت قرار می گیرد خیلی چیزهاست از کتاب های داخل کتابخانه تا تابلوهای در و دیوار تا رفتار پدر و مادر و هر چیز دیگری که کوچکترین اطلاعاتی از فرهنگ و شخصیت طرف مقابل و خانواده اش به ما بدهد.
فرهنگ حاکم بر یک خانواده یعنی فضای فرهنگی و علقیات آن ها که مسلما در شخصیت فرد موثر است.
این که مدعا و ظاهر افراد با درونشون و رفتارشون یکی نیست ربطی به این موضوع نداره
به هر حال احساس می کنم دارم موضوع خانم فرانک را به انحراف می کشانم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
آقاي آشناي ديروز تو رو خدا يه فكري به حال اين ساعت سايت بكن مدام يه ساعت عقب و جلو ميشه براي همين نتونستم ويرايش كنم!!! :302:
!!!
من برنامه نویس سایت نیستم پشتیبان فنی سایت هم نیستم البته در صورتی که کمکی از دستم بربیاد حتما به جناب سنگتراشان کمک لازم را می کنم اما بهتر بود در مورد مشکل با جناب سنگتراشان صحبت می کردید. حالا مشکل دقیقا چی هست؟
سلام دوستان عزیز
ممنون از نظراتتون:72:
راستش من با مطالبی که آقای آشنای دیروز در مورد تابلو و د رو دیوار و فرهنگ و ...گفتند تا حد زیادی موافقم اما خب مسلمه که اینها 100% نیست همونطور که یاسا جان گفت.تو یک خانواده هم هر کدام از اعضا یه شخصیت خاص دارند و یکی مومن میشه و نماز خون یکی اصلا و ابدا.حالا تو چنین خونه ای اون که نماز خونه یه تابلو اسماء الله یا ایة الکرسی میزنه به دیوار و اون یکی یه تابلو مثلا عاشقانه یا هرچی که دوست داره از جمله این تابلوهای عروسکی هست که اصلا نمعلوم نیست تصویر انسانه یا یه جانور چون نه اعضای صورتش مشخصه
نه دست و پاش!:311:
گاهی هم این نشونه ها خیلی کمک کننده هستند از جمله کتابهای توی قفسه کتابها که نشون دهنده افکار و اندیشه فرد هستند.
اصلا همچین خواستگار معرفی شده ای میخواد بیاد میخواد نیاد(خیلی دلش بخواد بیاد!)
شما خودتون رو ناراحت نکنید من که دیگه سعی میکنم منتظر نشم و توکل میکنم به خدای مهربون تا هرچی خودش برام صلاح دید پیش بیاره:323:
تَوَکَّلتُ عَلَی الله
یه موردی در مورد پسرا و خواستگارها هست که آدم واقعا ناراحت میشه .من یکی از دوستانم با یکی از همکاراش قول و قرار ازدواج گذاشتن و بعد از مدتی دختر دلباخته پسر شد!اونا اومدن خواستگاری و قبل از اینکه بیان (دختر خانوم توی جنوب تهران زندگی میکنه و زندگی متوسطی دارن.) این بنده خدا یه سری از وسایل خونه رو با هزینه خودش عوض کرد و یه دستی به سر وگوش منزل شخصی شون کشید.(پسر از شمال تهران)خلاصه اومدن...فکر میکنین چی شده.خانواده پسر به دلیل اینکه احساس کرده بودن از این خانواده پولدار تر و با کلاس ترن قضیه ازدواج منتفی شده بود.خوب این خانوم ازدواج کرد و شوهر خوبی هم نصیبش شد .اما همیشه به من میگه پرناز هنوز ته دلم ناراحتم و غصه دار ازینکه چرا منو با پول و امکانات معاوضه کردن و چرا بخاطر شخصیتم پا پیش نذاشتن مگه اومده بودن از آجرهای خونمون خواستگاری کنند.
آخه خانواده پسره قبل ازینکه بیان خواستگاری ایشونو بیرون دیده بودن و پسندیده بودن!
من میگم مگه اون دختر جزو وسایل لاینفک اون خونه بود که نمیشد از اون خونه جداش کرد؟یعنی اگر یه دختری از خونه ای توی بالای شهر خواستگاری بشه اون از همه لحاظ مناسبه؟
من تفاوت فرهنگی رو درک میکنم اما تفاوت مکانی هنوز برام حل نشده
اولا نحوه و روندخواستگاري توي شهرهاي مختلف با هم فرق ميكنه .
اون مورد هايي هم كه ميگفتم دقيقا شبيه همون مورده دوست پرناز جون بوده و برام ثابت شده كه بخاطر مسايل مادي بوده نه فرهنگي و اخلاقي و باقي مسايل .اصلا ازون بابت كه چرا مثلا بهم خورد ناراحت نميشم چون بنظرم همچين ادمي كه بخاطر مسايل مادي نظرش عوض ميشه اصلا ارزش فكر كردن هم نداره چه برسه به يه عمر زندگي و خوشحال هم ميشم كه همون اول همه چي مشخص شد مسلما لياقت من بيشتر از همچين افرادي با اين طرز تفكر هست.ولي فقط از اين لحاظ ادم ناراحت ميشه كه انگار همه چي پوله .اگه ادم پول داشته باشه ميتونه متانت و شخصيت و نجابت ......... هم داشته باشه ادم ازين ناراحت ميشه كه انگار همه چي شخصيت ادم رو با پول ميسنجند . در ثاني مگه رفتار و اخلاق و ادم توي خونه با بيرون فرق داره كه بيرون همه نظرامثبت باشه وقتي بيان خونه نظر عوض شه.
شاد باشيد:72: