واکنش نامزدتون چی بود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
واکنش نامزدتون چی بود؟
چه اهمیتی داره از کجا فهمید...
حالش بد بود گفت چرا بهم دروغ گفتی اولش میگف مشکل اینه که دروغ گفتی اما هر چی میگذره میگه نمیتونم باور کنم که با هم رابطه جنسی نداشتین،داره از دروغ فاصله میگیره و منو با اون تصور میکنه...
نمیدونم چکار کنم،ترکش کنم؟تازه داشتم حس میکردم خدا به منم رو کرده...
یکی بگه چکار کنم
کارشناسای این سایت کمکم نمیکنن؟من دیگه به آینده امیدی ندارم
نمیشه این همه بدبینی درست شه مگه نه؟
خب عزیزم مهمه که چطوری فهمیده؟ اونوقت میشه بررسی کرد که بهش بگی درسته یا نه؟
آدم وقتی می خواد تقیه کنه باید بسنجه شرایط رو خب
خودم سوتی دادم
اگه خودت گفتی که یه طوری بگو که یه رابطه دوستی معمولی بوده. اصلن هم نگو رابطه جنسی در کار بوده. ابدا[size=x-large]
خودت چي گفتي ؟ در چه حد رابطتونو براش گفتي ؟ يه خورده بيشتر توضيح بده .
گفتم 1رابطه ساده بوده،گفتم رابطه جنسی نداشتم،اما باور نمیکنه
اروم باش و هر حرفی زد، عصبانی شد، داد زد، با مهربونی گفت:" برام مهم نیست، فقط می خوام حقیقت رو بدونم" به هر شکلی که خواست، نگو که اونطوری بوده.تحمل کن. سکوت کن. و بگو که یه دوستی ساده بوده و تموم شده. طرف گقته قصد ازدواج داشته... بعد یه مدت متوجه شدی ادم خوبی نیست و تموم شده و رفته.
اگه برای خودت قضیه رو تموم شده ببنی سوتی نمیدی دیگه.
فقط باید آروم و صبور باشی و تا چند روز و چند هفته بهش اطمینان بدی که چیزی نبوده. خودتم باید کاملن فراموش کنی اون موضوع رو.
الان اگر این موضوع رو مطرح کنی ممکنه خانواده خودت و او هم بفهمند و برات آبرو ریزی بدی ذرست بشه. دختر چا اینطوری می کنی. اون موضوع گذشته و برای خودت هم نباید اصلن موضوع مهم و جدی ای باشه چون یه سادگی کردی همین.
الان دارم میرم ببینمش نمیدونم چکار کنم،نمیدونم چی بگم،میخام تمومش کنم،برام دعا کنید
از اینهمه تحقیر شدن خسته شدم،رابطه من با ع از نهایت پاکی شروع شد،تا کی بخاطر اینکه اون 1عوضی دروغگو بود باید زجر بکشم؟تا بود با بودنش عذابم داد،حالام که رفته با اثری که تو زندگیم گذاشته زندگیم سیاه کرده،منم تمام شماهایی که میگین بی بند بار بودم پاک و مغرور بودم،چرا این اتفاقا برام افتاد