RE: ادامه تاپيك 3.5 سال انتظار
سلام
حامد جان این همه انرژی ، جوونی و... صرف چه چیز کردی؟ و این همه مدت در مقابل صرف این همه انرژی ، چه چیز بدست اوردی؟
اگر علاقه مندی و شرایطش موجوده به خونواده اطلاع بده. اگر نه خودت رو در این شرایط که این همه خستت میکنه قرار نده
موفق باشی
روز مرد و ولادت حضرت علی رو هم تبریک میگم بشما:72:
اره راست ميگيد اين همه انرژي واسه پوچ صرف كردم حالا هم از اون پشيمونم كاش عاشق نميشدم كاش....
اما چكار كنم من شرايطشو ندارم نه نميتونم با خانواده در ميون بزارم الان خودم هم شرايطشو ندارم چي بگم به من نميخندند ؟؟؟؟؟
از اين طرف هم نميتونم فراموششون كنم اينو چكار كنم الان ششمين بار سعي ميكنم فراموششون كنم نميشه اخه چكار كنم دارم به خدا استغفر الله كفر ميگم شما بگيد چكار كنم راهنماييم كنيد تو رو خدا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اون سه راه هيچكدوم مناسب نبودند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:158:
:161:
:223:
حامد جان ، اول عشق رو پیش خودت معنی کن
عشق یعنی اینکه شما بخاطر مجموعه ای از صداقت ها، فداکاری ها، انسانیت ها و.... از فردی بشدن خوشتان بیاید . طوری که با عمق وجودتان عاشق او شوید. حالا واقعا خدا وکیلی اسم این دوست داشتن شما عشق هست؟ شما که هنوز کلمه ای با هم حرف نزدید!( البته منظورم از طریق دوستی نبود ، بلکه تحت نظارت خانواده)
از احساسات فاصله بگیر . منطقی فکر کن
از او برای خودت یک فرشته ساخته ای ...
فراموشش نکن، اصلا امکان ندارد . فقط سعی کن حست را نسبت به او تعدیل کنی. انوقت دوباره فکر کن
مطمئن باش نظرت با نظر الانت خیلی فرق خواهد کرد...
بسوزد پدر عشق کذایی که عقل را از سر ادمی می پراند!:311:( شوخی کردم برادر خوبم ، فقط خواستم محیط عوض بشه)
سلام و تشكر واسه راهنمايات من هيچوقت نگفتم عاشق شدم من گفتم ايشونو از ته نه از عمق وجودم دوست دارم يه معني رو داد نه خيلي فرق ميكنه من شما اون بندها رو گفتيد تو ايشون ديدم ادبشو ديدم وفاشو ديدم محبتشو ديدم شخصيشو ديدم كي گفته ما با هم صحبت نكرديم ما خيلي صحبت كرديم مگه دو هم كلاسي صحبت نميكنه من خودم به اين اعتقاد دارم عقل دل شهوت بعضيا از پايين اقدام ميكنند من اول سبك سنگين كردن خانوادهامون ميخورند اصلا خودمون به هم ميخوريم نميخوام كشش بدم و خيلي مطالب ديگه
ميگيد فاصله بگيرم خوب قبول من ايشونو ميخوام فراموش كنم اصلا روابطم به حالت عادي بگرده اما چطور راه حل شو بگيد؟ من ايشونو هر روز ميبينم شايد ترم بعد يه كلاس نشستيم يه رديف نشستيم يه مسافرت رفتيم چطور؟
اره ايشون فرشته منند ايشون گل منند اما ميخوام فراموششون كنم به ياد آهنگ سياوش قميشي افتادم آهنگ فرشتشو ميگم چقدر با احساسه
خيلي پرت شدم ببخش - يه راهو پيشنهاد دادي اما راحل شو هم بگو دوست گلم
من ميخوام راه درستو برم
:310:
راه اشتباهی رو انتخاب کردی دوست من
همین احساساتی بودنت در ابتدای انتخاب ، اشتباه بزرگی هست
دوست داشتن کجا و عشق کجا! شما دوستش دارید چون به او نیاز دارید، معنی عشق این حرف ها نیست . عشق بالاتر از این حرفاست و امکان ندارد شما عاشق حقیقی باشید، چون وارد زندگی نشده اید ... از دورادور برای خودت بتی ساخته ای دوست من
خب ببین دوست عزیز ، یک راهش این هست که او را نبینی ... معمولا عرض 6 ماه جواب میده . در این مدت بنشین و معیارات را در یک کاغذ بنویس ، ببین واقعا اون معیار ها رو همانطور که خودت گفتی ، داره و یا شما همش خیال پردازی کردی؟
مطمئن باش اگر منطقی فکر کنی می بینی هیچ چیز از او نمی دانی.
حالا ممکن هست واقعا انسان محترمی باشد ولی ممکن هم هست اینطور که فکر می کنی نباشد
بعد اینکه دیدت به او تعدیل شد می توانی درست تر تصمیم بگیری
:72:
ببخش من به چه ايشون نياز دارم من ازخودگذشتم و واسه بدست اوردنشون تمام دنيامو ميدم فقط چيزي كه نياز دارم حس ارامشي كه با ايشون حس ميكنم و دلم پيش ايشونه بس نه چيز ديگه؟
درسته وارد زندگي نشدم چون شرايطشو ندارم در اولين فرصت كه شرايطشو داشتم قدم جلو ميذارم مطمئن باش
دوست عزيز چطور نبينمشون حتي من به ايشون بگم برنامه هامونو جدا از هم انتخاب كنيم باز تو دانشگاه ميبينمشون يا ميگيد ترك درس و دانشگاه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟
خيلي در مورد معيارهام فكر كردم هر چه بيشتر فكر ميكنم به ايشون بيشتر علاقه مند ميشم ميبينم با خواسته هاي من بيشتر جور در مياد
موندم چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حامد جان ، برای بدست اوردنش تمام دنیا را میدی؟ ان هم در صورتی که هنوز از باطن طرف مقابل اطلاعی نداری؟
دوست خوبم عشق کور همین هست...
اتفاقا برای شما درس و دانشگاه بسیار مهم و حیاتی هست.
اگر واقعا به ایشان علاقه داری با خانواده اقدام کن
من دقیقا متوجه نمی شم شما دنبال فراموش کردن هستی یا بدنبال رسیدن به مطلوب؟
خودت را از بلا تکلیفی بیار بیرون
فقط ... قبل از هر اقدامی عواقب اون رو در نظر بگیر
موفق باشی
دوست عزيزم خودم ميخوام از اين بلا تكليفي در بيام هميشه تو عشقم در دو راهي قرار ميگيرم نميدونم راه درست چيه سه راه گفتم كدومو انتخاب كنم از شما كمك خواستم
اما فرموديد توسط خانواده اقدام كنم دوست عزيز گلم من شرايطشو ندارم دو بردار بزرگتر وضعيتمون نه خودم خانوادهم مناسب فعلا نيست نه كار دارم نه درسم تموم شده نه پس اندازي واسي چي اقدام كنم خانواده گلم بهم نميخندند؟
بخدا همين عواقبو در نظر گرفتن داره منو ميكشه تموم زندگيم شده فكر و خيال تو رو خدا كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخوام برم در س بخونم اخه فردا امتحان دارم فعلا باي:303:
سلام آقا حامد
رسیدن بخیر
از اون 3 راه راه اول رو انتخاب کن!
راه سوم هم خوبه اما به خودسازی و شناخت خودت کمکی نمیکنه!
وقتی چیزی یا کسی وجود خارجی داره برای فراموش کردنش نمیتونیم فکر کنیم وجود نداره.اگر اینکارو بکنیم همیشه در استرس و اضطراب هستیم و امکان برگشتمون وجود داره.
باید وجودش رو قبول کنیم در عین حال سعی کنیم " فراموشش کنیم " !
در این صورت ارداه مون رو بهتر میتونیم محک بزنیم و به خودسازی خودمون کمک کنیم.
پس سعی کن با اینکه جلو چشمته و هر روز می بینیش(با دیگران هم بگو بخند داره!) محکم باشی و اراده تو قوی کنی.
گاهی باید از یه چیزهایی گذشت تا چیزهای بهتری به دست آورد!
سعی خودتو بکن
موفق باشی:72:
سلام فرانك جون از اينكه دوباره واسه همدردي دست دوستيتو دراز كردي ممنون -ميدوني فرانك جون قبول خوب نميخوام كشش بدم اما سوالات تو ذهنمه ميخوام واسشش پاسخ داشته باشم اون اينكه دوستام همش ميگند ايشون نامزدشون نبود حلقه هم تو انگشتشون مشاهده نكردم اصلا به هم نميخوردند دوستام ميگفتند برادرششه اما سوالم اگه يه موقع عشقش نباشه بعدن هم عشق ايشون وصالي با ايشون نداشته باشه ايشون گلمو ميگم يه روز پشيمون بشه اون موقع واسه منم پشيموني نيست اخه دوسش دارم يه جا تو قلبش داشته باشم يه موقع تو فرصت مناسب با خانواده اقدام كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس فراوان :310:
اما فرموديدي راه سوم هم مناسبه اخه ايشون به گول خودشون عشق داره اين راحل واسه زماني نيست كسي تو قلبش كس ديگه نباشه درسته گيج شدم تو رو خدا راه درستو واسم بگيد
كاهي اوقات از خدا دلگير ميشم با خدا عهد كرده بودم همه چيزمو بگيره عشقمو بده بعضي چيزا از دستم رفت اما بخاطر عشقم ناراحت نشدم حالا عشقم هم ميره:161: