RE: همسرم وخانواده آن بعد از8 ماه عقد خواستار جداي هستند.كمكم كنيد ت
شما 5 سال با هم دوست بودید. به قول خودتون حتی سفر هم با هم رفتید. اونوفت نمی تونید بفهمید همسرتون الان مشکلش چیه؟ متوجه نشدید دلیل اصلیش چی بود؟
اگر در روابط جنسی با شما مشکلی دارند چرا با خودتان مطرح نکردند؟
مشکلات رابطه ی جنسی چیزی نیست که یک دختر 26 ساله برود به پدرش بگوید!! باید با خودتان صحبت می کرد و در صورت لزوم از مشاور یا پزشک کمک می گرفتید.
نه
الان به پدرش گفته اخلاقمان به هم نمي خورد
دوتايي لج بزيم
همين
منظورم اين كه شايد به دليل مسايل جنسي مي خواهد اين كار را كند
و عدم تفاهم را بهانه مي كند
من از روي ناچاري اين فكرها را مي كنم
ولي مخواهم بدانم به نظر دوستان امكان اين هست يا نه؟
با عرض سلام خدمت آرش عزیز
من همه پست های شما رو خوندم و متاسفانه متوجه نشدم مشکل شما دقیقا چی هست؟
می فرمایید روز آخر رابطه جنسی داشتید ، چطور شد که همسر شما با شما قهر کرد؟چطور شد که کار به اینجا کشید؟ صد البته اینطوری نبوده که فرداش از خواب بیدار بشه و بگه نمی خوامت، قهر و دعوایی در کار بود؟ اگر بود سر چی بود؟ شما به قضیه سکس اشاره کردید و مشکل احتمالیتون، سر این قضیه قبلا بگو مگو داشتی؟ وقتی ارتباط رضایت بخش نبود همسرتون چیزی به شما گفت؟ دوست خوب شما رو کسی اینجا نمیشناسه لطفا دقیقا به مشکلتون اشاره کنید تا بشه بهتون کمک کنیم، تا دردتون رو نگید درمانش پیدا نمیشه، لطفا سعی کنید آروم باشید و فعلا اقدامی نکنید تا دوستان راه و چاه رو نشونتون بدن
سلام به همگي ذوستان
بعد از چند ماه التماس من كه جواب نه داد ،و روح بزرگان فاميل را زمين انداختن.
شروع به تهديد كردن و درخواست از من براي طلاق دادن.كه من را زندان مي اندازند.ولي من آنها را به آرامش وسازش دعوت كردام كه جواب نداد.
لذا من هم شروع به كم محلي به آنها كردام.................................
ناگهان همسرم بعد از دو ماه خاموش كردن گوشيش،آن را روشن كرده وبه من پيغام داد كه با يك شرط با من زندگي
مي كنند******* تعهد محضري حق طلاق با آن باشد********
به نظر شما هدف آن چه است؟
هدف خير است يا شر؟
من چه كنم؟
مي گويد سه راه داري:
1-طلاق توافقي
2-من برم طلاقشو بدم
3- تعهد محضري حق طلاق با آن باشد
نمي دانم چرا خودش درخواست طلاق نمي دهد؟؟؟؟؟
من چه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
احتمالا هسر شما خواسته اي از شما دارند كه با توجه به مغرور بودن شما از بدست آوردن آن نااميد شده اند و بدين وسيله اعتراض خود را نشان داده اند و بدنبال اميدي براي بدست آوردن خواسته خود هستند. اما اين مساله چه مي تواند باشد؟
شما در جنوب كار مي كنيد و مشكلات اين رفت و آمد و غيبت هاي طولاني بسيار است. رشته محبتي كه در چهار روز بسته مي شود ممكن است با غيبت هاي مكرر شما سست يا گسسته شود. از طرفي به اذعان خودتان آدم مغروري هستيد و بنظرم شايد كمي در ابراز محبت به همسرتان كوتاهي نموده ايد. به قول دكتر بابارا دي آنجليس، هيچ رابطه اي يك شبه خراب نمي شود و شما با مسائل زندگي خود بايد ريشه اي برخورد كنيد. غرور در زندگي مشترك معني ندارد و دو طرف بايد هم و غم خود را صرف حل مساله با كمك يكديگر نمايند.واقعا فكر كردن به طلاق بعد از بروز هر مشكل، بدترين راه حل ممكن است!
شما نگران نباشيد. حق طلاق با شماست و بدون رضايت شما هيچ طلاقي صورت نخواهد گرفت. با شرايطي كه همسر شما دارد طلاق توافقي يا واگذاري حق طلاق اصلا به نفع شما نيست و به قول كارشناس خوبمان خانم آني، بهتر است اينبار سر دوربين را به سمت شما بگيريم و ببينيم سهم شما از اشتباهات در اين زندگي مشترك چه بوده است. از كيفيت رابطه خود و گلايه هايي كه قبلا همسرتان به شما ابراز مي كردند بيشتر براي ما صحبت كنيد.
دوستان با اين كه هر دو ما مقصر هستيم!
من جلو ه همه بارها و بارها از خانمم وخانواده آن به خاطر حفظ زندگيم معذرت خواهي كردام.
حتي گريه كردام
اشك ريخته ام
ولي باز آنها حرف خودشان را مي زنند
شكم از اين هست چرا آنها خودشان تفاظاي طلاق نمي دهند؟؟؟؟
نمي توانند؟،يا اين كه جريان ديگهي هست؟؟؟
نمي دونم چرا فكر مي كنيد اشك ريختن و گريه كردن براي شما حسن به حساب مياد؟! اصلا پست منو خونديد؟ اين تاپيك رو چي؟
http://www.hamdardi.net/thread-9390.html
با عرض پوزش من از نوشته هایتان به این مطلب پی بردم که شما خیلی مغرور هستید اگر 5 سال پای آن خانم ایستادید هیچ لطفی به آن خانم نکرده اید و اینکه می گویید که هرکه به جای من بود ولش می کرد هم درست نیست مگه همه آدم ها شبیه به هم هستند و اگر همه اشتباه کنند اشتباه شما پوشیده می شود حتماً آن خانم هم توی این 5 سال خواستگارهاشو رد کردند برای شما. ببخشید مگه شما را توی این 5 سال به قفل و زنجیر بسته بودند و گفته بودند که باید با هم ازدواج کنید شما به میل خودتان با آن خانم ازدواج کرده اید پس هیچ امتیازی به اون نداده اید بروید با خانواده آن دختر خانم صحبت کنید و با هم پیش مشاوره بروید. سعی کنید که دل خانمتان را به دست بیارید شاید توی مدت دوستی که اون همش اومده منت کشی دیگه خسته شده این دفعه دیگه نوبت شماست
RE: همسرم وخانواده آن بعد از8 ماه عقد خواستار جداي هستند.كمكم كنيد تور
سلام دوستان
4 روز پیش متوجه شدام که همسرم وکیل گرفته ومهریه را به اجرا گذاشت.
همه حسابهای بانکیم مسدود کردن.
حتی از دادگا ه به شرکت حکم دادن که 1/3 حقوق من به حساب دادگستری واریز شود.
به من هم هیچ اطلاعی ندادن.
الان چه می شود؟
من چه باید بکنم؟
کمک کنید
هیچ هخطاری برای من نه آمد
امکان دارد ماشین من هم ازم بگیرن؟
یا امتیاز یک آپارتمان که با هزار بدبختی پیش خرید کردام؟؟؟؟؟؟
چرا حکم نه دادن به من ؟
RE: همسرم وخانواده آن بعد از8 ماه عقد خواستار جداي هستند.كمكم كنيد تور
وکیل بگیرید دوست من
این سایت مشاور حقوقی ندارد