RE: مشكلي كه خودش برام درست كرد
آیلارای عزیز من تاپیک قبلیتو هم یادمه و فکر می کنم عموما شما در برخورد با همسرت یک مقدار تعادل رو حفظ نکردی و لوسش بار آوردی، یادته بهت چی گفته بودم ؟ گفته بودم بخاطر بعضی مسائل گذشته نذار ناخودآگاه محبتو از حد تعادل خارج کنی ، خودتو دوست داشته باش و به خود ارزش بده، زندگی تو فکر نکنم زندگی بدی باشه مواظب باش کشتی زندگیتو با دست خودت کج نکنی! رمز موفقیت تو اینه در محبت و توجه به همسرت تعادل تعادل تعادل
ببین عزیزم شاید شما توقع داشتی بینی تون خیلی کوچیک بشه ولی با حرفی که خودت میزنی اجزای صورتت درشته !خوب اگه تمام اجزای صورت درشت باشه بعد یه بینی سربالا و کوچیک داشته باشی ترکیب خیلی جالبی نمیشه.
خونسرد باش و اصلا نگران نباش انشااله که خوب شده.بیشتر استراحت کن.سعی کن اصلا کار سنگین انجام ندی.:46:
سلام به دوستاي گلم
ممنون از سابيناوپرناز عزيزم
از توجهت ممنونم سابيناي عزيز،آره درسته حق با شماست من در اين مورد يك كم زياده روي كردم ميخوام كم كم روي اين موضوع كار كنم و به اين فكر كنم كه خودم هم هستم البته نه اينكه خودخواه باشم ، پرناز عزيز من اصلا به فكر بيني كوچيك و سربالا نيستم حتي پيش دكترم كه رفتم گفتم اصلا نميخوام بيني ام روبالا باشه چون دوست ندارم - نظر شخصي در مورد خودم - گفتم ميخوام يه بيني كاملا طبيعي باشه ، اگه به فكر اين مسائل بودم خودم قبل از ازدواجم ميرفتم عمل ميكردم ولي واقعا دوست نداشتم ، الان هم چون ميدونم همسرم چقدر نسبت به اين موضوع و اينكه بيني ام خوب شده يا نه حساسه نميدونم چرا ناخودآگاه اين حساسيت به من هم منتقل شده و نگراني و اضطرابم رو صدبرابر كرده ، موضوع اينه پرنازجونم
از دست شوهرت دلخور نباش.البته برای آشتی هم پیشقدم نباش. بلکه اگر زنگ هم زد خیلی آروم بهش بگو ازت انتظار نداشتم تو این شرایط منو تنها بذاری.بجای اینکه با من قهر کنی باید بهم دلداری میدادی .من بینی ام خیلی هم خوب شده فقط کمی مریض هستم و افسرده شدم تو باید بیشتر ازین بهم توجه کنی و...
بهش هم بگو من هیچ مشکلی با ظاهرم نداشتم و ندارم و خواهشا دیگه ازین تز ها نده
فردا که سنتون بالا بره و صورتتون چروک بشه حتما باید بری بوتاکس و کلاژن و...؟!:300:
اینجوری که نمیشه:300:
ممنون پرناز جون
من اصلا دختر كينه اي نيستم و اصلا هم از قهر و قهر بازي خوشم نمياد و دوست ندارم اگه احيانا دلخوري پيش مياد و ظاهرا با هم قهر ميكنيم اين وضعيت زياد طولاني بشه كه ديگه بعد از يه مدت عادي بشه و زمان قهر طولانيتر ، ولي بابت اين موضوع بي نهايت ناراحت شدم و اصلا هم پيشقدم نشدم چون من كاري يا بي احترامي چيزي نكرده بودم ، ديروز همسرم پيام داد و باهام صحبت كرد و سعي كرد از دلم دربياره منم بهش گفتم كه انتظار نداشتم و از اين حرفا ، ديشبم زنگ زد باهام صحبت كرد ، فعلا كه وضعيت خداروشكر آرومه :323: تا ببينم چي پيش مياد :72:
نقل قول:
بلکه اگر زنگ هم زد خیلی آروم بهش بگو ازت انتظار نداشتم تو این شرایط منو تنها بذاری.بجای اینکه با من قهر کنی باید بهم دلداری میدادی .من بینی ام خیلی هم خوب شده فقط کمی مریض هستم و افسرده شدم تو باید بیشتر ازین بهم توجه کنی و...
بهش هم بگو من هیچ مشکلی با ظاهرم نداشتم و ندارم و خواهشا دیگه ازین تز ها نده
فردا که سنتون بالا بره و صورتتون چروک بشه حتما باید بری بوتاکس و کلاژن و...؟!
با سلام
به نظر من نبايد يادآوري و تاكيد بشه روي قهر و اسم قهر و تنها گذاشتن نياد وسط تا مشكل ساز نشه .
همسر ايشون توسط خود ايشون در شرايط روحي استرس قرار داده شده و واكنش ايشان كاملا طبيعي هست براي يك مرد جوان و مشتاق براي عمل جراحي بيني همسرش .
دقت كنيد كه بايد كاملا آرامش سازي كنيد . چرا بايد دلخوري خودتون رو به استرسي كه ديروز بهش دادين اضافه كنيد ؟
مانند يك زن خانم و پخته برخورد كنيد و در شرايطي كه همسر شما الان در نقطه اي دور هست و اصلا نميدونه چي به چي هست و داره تاييد جمع ميكنه ايشان رو در شرايط قضاوت كردن و تصميم گرفتن وارد نكنيد .
بانك محبت تشكيل بديد و اروم باشيد . الان وقت هيچ گونه گله و تغيير نيست چرا كه او حتي از خود شما هم دور هست و واقعا توي شك هست .
بهتره بگم قلبش داره مياد تو دهنش از بس استرس داره .
صبور باش . و متين و با وقار برخورد كن . به خودت حق ناراحتي نده تا ناراحت نشي .
m25teh سلام و ممنون از راهنمائيتون
در مورد اون قسمت كه نوشته بودين همسر ايشون توسط خود ايشون در شرايط استرس قرار داده شده بايد بگم كه من بصورت ناخودآگاه و بخاطر حساسيت بيني ام كه خيلي سوال و جواب ميكرد كه شبيه بيني اين شده يا اون و از اين حرفا ، دچار استرس شديد شدم و حتي بعد از اولين بار كه ديدمش خيلي گريه كردم و فقط به اين فكر ميكردم كه حالا كه همسرم اينقدر براش مهمه كه بيني من خوب بشه پس اگه خداي نكرده بد بشه من بايد چيكار كنم و ديگه منو دوست نداره ، خيلي شرايط بدي بود و به اين مسائل خيلي بد فكر ميكردم ولي من خودم اين قصد رو نداشتم كه به همسرم استرس وارد كنم ولي وقتي ميديد آرومم اينقدر ميگفت اين چي گفته اون چي گفته ؟ كوچيكه ؟ بزرگه ؟ روبالاست ؟ و ...
خب عيبي نداره كه قبلا چيكار كردي مهم اينه كه الان ميدوني بهش استرس وارد كردي
پس صبور باش و با وقار و متانت شمرده شمره صحبت كن و اصلا ناراحتي رو فعلا قرنطينه كنيد ناراحتي رو . تازه بايد به همسرتون هم فرصت بدي كنار بياد . حالا خيلي كار داري زياد عجله نكن .
برخورد تلفني با برخورد حضوري زمين تا اسمون فرق داره .
با صبوري خودت ، خوشحالي اطرافيان رو تامين كن . الان همه با استرس شما استرس دارن .
با تشكر
سلام
ديروز نوبت دكتر داشتم ، وقتي برگشتم پيام داد و سوال و جواب ، چشمات قرمزه ؟ گفتم نه خيلي خيلي كمه تا چند روز ديگه كامل جمع ميشه آخه قراره جمعه ما بريم شهر اونا و اولين باره بعد از عمل ميخواد منو ببينه ، صورتت ورم داره اونم گفتم كه اونم خيلي كمه ، آخه نميتونم كه دروغ بگم چندروز ديگه منو مي بينه واقعيته ولي من با شدت كمتر گفتم،دكتر براي شكل بيني ات چي گفت ؟ آخه همون موقع كه باهام قهر كرد ميگفتش كه بايد بري سراغ دكتر و بگي اين چيه برام عمل كردي بايد درستش كني ، ديشب گفتش كه چيكار كردي به دكتر گفتي ؟ چي گفت ؟ گفتم دكتر گفته شما تازه 20 روزه عمل كردي چرا انتظار بيجا داري ؟ از الان انتظار داري كه بيني ات شكل خودش رو كامل نشون بده ؟ و از اين حرفا ، دوباره پرسيد بيني ات رو بالاست ؟ گفتم نه خيلي بالاست و نه خيلي پائين و از اين نظر كاملا نرماله ، ديدم سريع لحن حرف زدن و رفتارش عوض شد و خيلي سرد شب بخير گفت و خوابيد ، خيلي ناراحت شدم پيام دادم گفتم تااين حد از شنيدن حرفام ناراحت شدي كه سريع رفتارت عوض شد ؟ پيام داد شب بخير حوصله حرف زدناي الكيت رو ندارم . امروزم هيچ خبري ازش نيست ، فكر ميكنم كه همسرم بخاطر شكل بيني ام عصبي شده الكي بهم گير ميده دعوا درست ميكنه مثل اينه كه واقعا حوصلمو نداره ، آخه واقعا مگه من چيكار كردم ؟ تقصير منه بيني ام ورم داره ؟:302::302::302::302::302::302:
سلام.شرمنده من به این سن کم خودمو قاتی میکنم.ولی احساس میکنم واقعا چرا آدم باید به خاطر زیبایی ظاهر انقدر زندگیشو خراب کنه؟:305:
ailara77 ی عزیز.بخدا شما زندگی خوبی دارید. این همه مشکل توی زندگی ها هست! یه جوری به همسرتون بفهمونید که این ها انقدرام مهم نیست بخدا. همش استرس همش نگرانی که چی؟ که بهتر شده بینیتون یا نه؟ البته من بگم خونسرد باشید که نمیتونید ولی خداییش یکم آروم باشید. بزارید خودش ببینه و نظر بده. من نمیدونم چرا انقدر حساسه به این مسله.بعضی آدما هستن که وقتی یه بار نگاهشون میکنی میگی اییش چه قیافه ای داره! ولی وقتی با هاش ارتباط برقرار میکنی انقدر حرفاش به دلت میشینه که اونو تو ذهنت زیبا میبینی! آدمهایی هم هستند که از زیبایی هیچی کم ندارن و همه چی تموم وقتی 2 کلام حرف باهاشون میزنی حالت بهم میخوره ازش! ببخشید اینطوری گفتم اصلا منظورم کسی نبود. ولی میخوام بگم این اخلاق آدمه که زیبایی رو تو ذهن انسان میسازه.شاید حرفای من هیچ ربطی به مشکل شما نداشت ولی خداییش همینطوره. یکم صبور باش و به خدا توکل کن.بزار خودش ببینه تورو.من مطمینم تو دلش خیلی هم خودشو سرزنش میکنه که چرا گفته عمل کنی! ولی غرورش اجازه نمیده به روت بیاره.وقتی میگی گفته اگر به حرفام گوش نمیدادی بعدا بیخیال میشدم خودش نشانه ایه که پشیمون شده از عمل کردنت. حالا هم که به خاطر اون عمل کردی ولی اجازه نده خیلی راحت اعصاب خودت و اون بهم بریزه. :72::72: به خدا اینا خیلی چیزای کوچیکیه که اگر به موقع و درست بهش توجه نشه مشکل ساز میشه.توکل به خدا کن همه جی درست میشه ایشالا:46: