RE: بيشتر صبر كنم؟ يا دارم فرصت هام از دست مي دم ؟
بچه ها مرسي از نظرتون
بهش گفتم من با يه پسر حتي ارتباط تلفني نداشتم مي دونه من اهل نمازم و... ولي مي گه تا هر جا كه تو اجازه بدي نزديك مي شم و اصلا حلال و حروم سرش نمي شه ..
بهش گفتم پيغامهاي خواستگاري كه از طرف خانوادت بوده چي ؟ مي گه از طرف خانواده به اون اصرار كردن ولي خودش راضي نشده بياد خواستگاري سنتي مي خواد خودش جلو بيادو....
در مورد رابطه هاي قبليش هم فقط مي گه دوست دارم ؟؟؟
پسر خوبيه به معيارهاي من هم نزديكه يعني براي ازدواج گزينه مناسبيه ولي فكرش رو نمي كردم تو خواستگاري كردن تعلل كنه گفته باشه ولي فرصت مي خواد
از بعده عيد دوبار بطور صريح گفتم كه نمي خوام به اين شكل ببينمتون ولي از اون اصرار...
پرناز جون ديشب همين كار را كردم و گفتم صلاح نمي دانم به رابطه با شما ادامه دهم و.. در جوابم فقط مي گه دوست دارم مي خوام ازدواج كنم اذيتم نكن بهم فرصت بده ...
دوستان عزيزم من به هم فكري شما نياز دارم
از يه آقاي سي ساله با موقعيت و تحصيلات اون كه بيشتر از 10 ساله مستقل زندگي مي كنه و كاملا قابل اعتماده(در فاميل و اجتماع ) اين كارها يعني چه ؟
به قول خودش دوست دختر براي اون زياده و چرا سراغ فاميل بياد اونم با مشخصات من كه اهلش نيستم؟
ميگه قصدش ازدواجه ولي زمان مي خواد، آخه گذشت زمان چي مي خواد درست كنه؟
وقتي هم مي گم نمي خوام ببينمت از در احساس وارد مي شه
اينقدر كه اون احساسي رفتار مي كنه و ابراز علاقه مي كنه والا من كه دخترم نيستم (در صورتيكه در جمع به عنوان يه آدم خشك شناخته مي شه )
از كجا بفهمم حرفاش راسته؟
نميدونم مي خواد با گذشت زمان چيكار كنه ؟
ميخواد من اول به خانوادم بگم؟
هدفش چيه ؟
گل گلدون جان! تو دختر ناپختهای نیستی. به نظر من برای شناخت مدت زیادی لازم نیست خصوصا اینكه شما با هم فامیل هستید. به نظر من زیاد ذهنتو به اون مشغول نكن سعی كن منطقی باشی، نذار احساسات جلوی تصمیم گیری صحیحتو بگیره. اگه بخواد بیاد حتما میاد. اگه خواستگار دیگهای غیر از اون داری كه نسبتا شخص مناسبی هست به اون آقای فامیل ضرب العجل تعیین كن، بگو اگه تا این زمان اومدی خواستگاری بهت جواب میدم در غیر این صورت میخوام به اون خواستگارم جواب بدم. مطمئن باش اگه هدفش ازدواج باشه میاد خواستگاریت اگه نیومد شك نكن كه هدفش خیر نبوده.
سلام به همه دوستان عزيز همدردي
ميخواستم آخر اين موضوعي كه مطرح كردم رو بگم\
دليل تاخيرشم اين بود كه با اين نام كاربري نمي تونستم وارد شم:316: دقيقا نمي دونم مشكل سايت بود يا چيز ديگه \ خيلي وقتها نياز به مشورت و همدردي با شما دوستان را داشتم كه به عنوان ميهمان سعي مي كردم با خواندن مقالات مشابه مشوررت بگيرم
خلاصه ما بعد از پيمودن راه طولاني و فراز و نشيب فراوان الان در مرحله نامزدي هستيم و اول راه .... و كلي مشورت و درد دل ......
ممنون از همه دوستان و مدير سايت :72: