-
RE: رفتارهای اشتباه
بالهای صداقت عزیز ..
واقعا متشکرم از اینکه وقت گذاشتی و جملات من رو اینطور جزء ب ه جزء تحلیل کردی و راهنمائی کردی..
شما کملا درست میگی.راستش رو بخوای حتل قبل از این مشاجرات با خودم کمی کلنجار رفتم که چطور بدون ایجاد سوء تفاهم منظورم رو بهش برسونم اما خوب متاسفانه نه تنها موفق نشدم بلکه با جوابهای اون از کوره در رفتم و هم خودم ناراحت شدم هم اون...
بله همسر من دو تا خواهر داره و البته (خوشبختانه ) همسر من خیلی دلسوز و همراه مادرشه....این رو خیلی خوب درک میکنم چون مادر من هم تنهاست واخیرا پدرم فوت کرده من هم همیشه دلسوز اون هستم و همسرم هم من رو همراهی میکنه..
همسر من 30 سال با مادرش زندگی کرده و مسلما من حق ندارم و دوست ندارم این ارتباط رو خدشه دار کنم..
من هم سعی میکنم روی ارتباط کلامی خودم بیشتر کار کنم...امیدوارم موفق بشم...
بالهای صداقت عزیز راستش من بعید میدونم که بتونم رفتار همسرم رو تغییر بدم اما سعی میکنم با شیوه های درست ارتباطی سوء تفاهمات رو از بین ببرم و اینکه حساسیت خودم رو کم کنم...
به نظر من یک مرد تنها زمانی رفتارش تغییر میکنه مه خودش از اون رفتار خسته شده باشه...والا هیچوقت هیچ رفتاری تغییر نخواهد کرد :302:
-
نجوای عزیز
از نظر من انتظار شما بی جا نیست. اینکه دوس نداری همسرتون مسائل مهمونی رو با مادرش چک کنه و یا مسائل کاریش رو قبل از اینکه با شما درمیون بذاره با کس دیگه ای بگه.
یادمه اوائل ازدواج یه بار یکی از خواهر زاده هام زنگ زده بود ، آخرای صحبت بهش گفتم بفرما املت. بعد که قطع کردم دیدم خمسرم با ناراحتی میگه چرا اینو گفتی ؟؟!!
از نظر من اصلا موضوع مهمی نبود ، خواهر زاده من با ما 700 کیلومتر فاصله داشت و شالی یکبار همدیگه رو می دیدیم .
اما ازنظر همسرم : او دوس نداشت فامیلها بدانند که عروس تازه شون شام مفصل درست نکرده و مثلا املت دارند.
بعد از بیان نگرانیش ، و با گذشت زمان پذیرفتم و با نگفتن برخی از مسائل که همسرم حساسیت داشت این مسائل بینمون حل شد.
الان هم اکثر موارد نوع شام و دسر و... را باهم صحبت می کنیم .
نتیجه :
شما آنچه باعث آزرده گی خاطرتون میشه رو بیان کن ، با لحنی (که اینو همم بمرور زمان میابی) ، و در زمان مناسب (مثلا برخی موارد رو فردای روزی که مهمونی دادید) ، دیگه هم تکرارش نکن. عجله برای اصلاح نداشته باش اما مطمئن باش تاثیر خواهد داشت.
او هم بمرور رفتارش رو اصلاح میکنه. تغییرات تدریجی پایدارترند و تغییرات یکباره و جهشی میرا
-
نجوای عزیز
در یک موقعیتی که رابطه خیلی عالی و عاطفی هست سر صحبتی دوستانه و در کمال ادب و احترام و با ذکر علاقه ای که بهش داری را باز کن ، و از وظایف بیرون و درون خانه زن و مرد بگو و اینکه زن گویی ذاتاً کشش و رغبت به امور خانه مثل آشپزی و .... داره و براش آفریده شده و مرد هم امور بیرون و اقتصاد و ..... . وقتی تداخل پیش میاد و جاها عوض میشه رابطه ها هم تحت تأثیر قرار میگیره ، و خیلی از مشکلات بین زن و شوهرها از همین جابجا شدن نقشهاست . بعد سکوت کن . و نظر او را در این مورد بخواه اگر نظر او هم موافق بود ، بگو خیلی دلم میخواد ما در زندگیمون درست در جای خودمون باشیم حتی جاهایی که هرکدوممون به دیگری کمک می کنیم که نقشش رو خوب ایفا کنه یادمون نره که کمک باشه نه تداخل و گرفتن استقلال دیگری ، مثلاً من اگه تو امور اقتصادی مشورتی خواستی بهت در حد درک و توانم مشورت بدهم اما دخالت در کارت نکنم یا تعیین تکلیف نکنم ، نه تنها خودم بلکه اجازه ندم کس دیگری هم از بستگان من چنین توقع و انتظاری رو از من داشته باشند که مواظب تو باشم و در کارت دخالت کنم و اینجوری استقلالت رو هم ازت بگیرم ، بگو درسته یا نه ؟ و در صورت اوکی ایشون ، بگو خوشحالم که همدیگر رو درک می کنیم ، حالا به نظرت یه مرد چطور می تونه در عین اینکه کمکی یه زمانی در امور مربوط به بقش زنش بهش می کنه دخالت تو کار اون نکرده باشه و استقلال و اعتماد به نفس اونو ازش نگیره (بگو خیلی دلم میخواد از نگاه یک مرد بدونم اینو )؟ و اجازه بده اون خودش بگه :
این کار این مزایا رو داره :
1 - نقش ها را خیلی زیرکانه یادآور شدی
2 - توجه دادی که همسران نیازه به هم کمک کنند اما نباید دخالت با کمک اشتباه گرفته بشه و استقلال عمل نیازه حفظ بشه .
3 - خودش را واردار به تفکر در مورد عملکردش که کجا داره اشتباه میکنه را می کنی .
4 - فرصتی به او می دهی که غیر مستقیم درکت کنه .
5 - باب طرح دلخوریت را به گونه ای زیرکانه باز می کنی که در فرصت بعدی با او طرح کنی . ( راهنمائیت می کنم که چگونه طرح کنی )
اگر تا اینجا را مناسب می دانی و به دردت میخوره . و عمل می کنی ، بگو تا گام بعدی را برایت بگویم .
موفق باشی
.
-
فرشته مهربان عزیز...
ممنون از راهنمائی به جات..فقط یک مورد...در مورد کارهای خونه تقریبا ما اشتراکی انجام میدیم اما کلا آشپزی به عهده من هست ... حالا به نظرت بازم این موضوع تداخل رو مطرح کنم؟؟
آخه من هم شاغلم.... اوایل خیلی سر انجام کارها با هاش بحث میکردم..:163: چون من خونه مادرم هیچ کار نمیکردم و اصلا بلد نبودم...یک ماکارانی درست کردنم 3 ساعت وقت میگرفت و من حسابی ضعیف شده بودم و خسته و اون اصلا حاضر نبود به سمت گاز بیاد فقط توی کارهای دیگه کمک میکرد...ظرف شستن سالاد درست کردن و ...
البته الان هم همینطوری هست...اما خوب من یاد گرفتم توی این 4 ماه و کارآشپزی و سریعتر انجام میدم...اما همین که من اوایل بلد نبودم باب این دخالتها رو باز کرد... با وجود اینکه خودش آشپزی نمیکرد اما دخالت میکرد... من هم همیشه به طور مستقیم بیان میکردم که چون من غذا میپزم پس شما دخالت نکن... راستش رو بخای یک جوری میترسم با مطرح کردن موضوع دخالت کاملا از انجام کارهای دیگه هم سر باز کنه...
اگر ممکنه راهنمائیم کنین جون واقعا بعضی مواقع احساس درموندگی هم میکنم... کار خونه خیلی سخته..:302:
اما همسر من حتی حاضر نیست یک نیمرو درست کنه... سمت گاز نمیره که میترسه من دفعه بعد هم ازاون انتظار داشته باشم... حاضره گرسنه بمونه اما من خسته غذا درست کنم...
فقط دخالتهاش برای منه..:302:
-
با سلام
نجوای عزیز من تاپیکتونو دنبال میکنم و من هم این مشکل چک کردن وتاییدگرفتن همسرم از مادرش رو دارم با عرض پوزش از شما
اگه اجازه بدید از موضوع تاپیکتون استفاده کنم از فرشته مهربون بخوام لطف کنند گام بعدی رو بگن
-
نجوا جان
این به هنر تو بستگی دار که با روحیات همسرت آشنایی که چطور مطرح کنی که اون دریابه که زن و مرد نقش خو را داشته باشند و هر کدام به دیگری در ایفای نقشش کمک کنند اما نه به صورت دخالت یا ساپورتهای بیجا ، مثلاً کمک زن به شوهرش این نیست که مسئولیت اقتصاد خونه را به عهده بگیره ( همه دخل و خرج را به دست بگیره ) و کمک شوهر به زن این نیست که وقتی دار در آشپزی کمک میکنه دخالت در روندش کنه ، بلکه مثلاً از خانم بخواد که اگر کاری میتونه انجام بده به او گفته بشه و فرض خانم میگه زحمت بکش سیب زمینی ها رو پوست بگیر و یا لطف کن پیازه رو سرخ کن تا من فلان را انجام میدم و .....
در پست قبلیم گفتم که نشون بدید که تداخل غیر از کمک هست ، کمک به همدیگر بدون تداخل میتونه صورت بگیره ، تداخل اونجاست که حریم اختیار و استقلال شکسته میشه و یکی به جای دیگری تصمیم میگیره و تحمیل می کنه .
-
فرشته مهربان ..
درسته ... سعی میکنم توی زمان مناسب مرحله اول رو انجام بدم...لطفا به راهنمائی و ادامه مراحل بریم..
ممنون
:43: