RE: کمک فوری : ازدواج من یا خواهرم
tamas جان :
دید اجتماع این هست متاسفانه :" شخصیت خواهر بزرگتر خرد میشه" :316:اما نظر من اصلا این نیست چون من سرنوشت ادمها رو بهم گره نمیدم و این رو قسمت میدونم .
اینکه من میخوام از فرصت هام استفاده کنم تا در اینده آه ندامت نکشم اشکال داره؟:82:
بعدم به نظر من در برخی موارد سن نمیتونه نشاندهنده پختگی باشه همون طور که خیلی ها قد و سنشون بالا میره اما رفتارهایی کودکانه ازشون سر میزنه و نمیدونن که حضور در هر جمعی آداب مناسب اون جمع رو نیاز داره .پس بلوغ عقلانی نیاز نیست که حتما در یک سن خاص رخ بده .:310
مادرم دیگه به اینجا سر نمیزنه .
خواهر من 5 سال از من کوچکتره و 1 الی میشه ازدواج کرده و خدارو شکر من هم به تعداد تارهای موی سرم خواستگار داشتم ولی خوب یه سری مسائل پیش اومده که هنوز نتونستم ازدواج کنم ولی غرورم خورد نشده صرفا به دلیل اینکه خواهرم ازدواج کرده و من نکردم.
من به این قضیه فکر کردم و به خانواده ام هم همینو گفتم : که اگر من نذارم اون ازدواج کنه و به هر دلیل به گناه بیفته آثار اون گناه متوجه من هم هست.
من نباید مانع اون میشدم وونشدم و وجدانم خیلی راحته
خدای من هم بزرگه حتما تقدیر خوبی خواهم داشت ولی به وقتش
خیلی هم شادم و همیشه طوری بودم که همه فکر میکنن 7 و 8 سال از سنم کوچیکترم
همیشه سعی میکنم شاد باشم ورزش برم به کار و فعالیت و تحصیل هم ادامه بدم به حرفهای مردم ظاهرا دلسوز و حرف مفت زن هم اهمیت ندم
قسمت ما هم همینه
تازه آمادگیم هم بالاتر میره :311:(زیادی آماده هستم :311:)
ولی باور کنید ناراحت نیستم
مادر عزیزم :شما هم مثل مادر من نگرانید ولی بخدا توکل کنید و از خدا بخواهید که خودش بهترینها رو برای فرزندانتون مقدر کنه
برای ما هم دعا کنید واقعا نیاز به دعای همه مادران دارم:46:
سلام
فكر مي كنم شما اگه به يه راهي با خواهرتون صحبت كنيد بد نباشه
بين خواستگارانتون هم اوني كه فكر مي كنيد مناسبه رو بعد از چند جلسه صحبت و اين قضايا كه پسنديدينش بهش يه جوري بگين كه من الان ازدواج نمي كنم
مثلا توي جلسات دوم و سوم بگيد من آماده ازدواج هستم ولي ميخوام بزارم 4 ترم ديگه ديگه درسم تموم شد و من از شما هم خوشم اومده
ديگه خودتون بهتر مي دونيد
اينجوري نه خودتون خورد شدين نه خواهرتون و نه خواستگارتون اگه باي اين حرف شما جوابش منفي شد، فكر ميكنه الاف شده
:72::72::310::310::323::323::310::310::72::72:
پرناز جون امیدوارم امسال بهترین سال زندگیت همراه با خوشبختیت باشه ممنون از صحبت های قشنگت.
احمد علی از شما هم ممنونم راهنمایتون عاقلانه ,کاربردی و منطقی بود . توکل به خدا.
یه خبر: یه خواستگار خوب(مدرک فوق لیسانس مثل خواهرم که فوق لیسانسه -با اخلاق و خانواده خوب)برای خواهرم امده,از همه شما دوستای خوبم خواهش میکنم دعا کنید که اگه این 2 نفر با هم خوشبخت میشن و این امر مقدس به صلاحشون هست ,خواهرم بهانه جویی نکنه و جواب بلهرو بده.(چون خواستگارهای قبلیش رو به جز چند تاشون رو به خاطر نداشتن تحصیلاتی که در حد خودش باشه رد کرد):323::323::323::323::323::323::323::323:
:323::323:
منم میخوام:311::311::302:
مسلما ازدواج شما تو روحیه خواهرت تاثیر میذاره.
معلومه که ما داریم تو اجتماع زندگی می کنیم و خود شما برای زندگی کردن و حس خوب داشتن تو همین مردم هست که می گید نمی خواید موقعیتهای خوبتون رو از دست بدید، چون خود شما هم از همین مردم و همین خاله زنکها می ترسید!!!! می ترسید که مبادا 27 یا 30 یا 40 سالتون بشه و همین مردم بگند که شما موقعیت خوبی نداشتید. همین مردم راجع به شما حرفهایی بزنند که تو روحیه تون اثر بد بذاره.
امیدوارم هر دوتون ازدواج خوبی داشته باشید. و به خواهرتون هم اجازه بدید که اگه دوست داره مجرد بمونه. و مجبورش نکنی که زودتر ازدواج کنه.
شما به هر حال با این علاقه ای که برای ازدواج کردن داری چه اون ازدواج بکنه و چه نکنه، ازدواج خواهی کرد. امیدوارم درست انتخاب کنی و صرفا برای اینکه زودتر ازدواج کرده باشی اینکارو نکنی.
سوال من اینه که چرا از این دید به این قضیه نگاه نمیشه که چون خواهر کوچیکتر می خواد زود ازدواج کنه باید خواهر بزرگتر که به هر دلیلی می خواد دیرتر ازدواج کنه حسود محسوب میشه؟ راستش من می گم این خواهر کوچیکتر و همین مردم و همین خاله زنکها هستند که دارند خواهر بزرگتر رو وادار به ازدواج تو زمانی که خودش نمی خواد می کنند. دیدم خواهرهای بزرگتری که به خاطر اینکه خواهر کوچیکترشون می خواسته زودتر ازدواج کنه در زمان نا مناسب و با آدم نا مناسب ازدواج کردند و زندگیشون خراب شده.
امیدوارم خواهرت به اندازه کافی روحیه نادیده گرفتن خاله زنکها رو داشته باشه و مجبور نشه با کسی که دوست نداره ازدواج کنه تا خودش رو از سر راه شما برداشته باشه.
من کی گفتم خواهرم رو حسود میدونم:316::302::302: اصلا اینطور نیست اتفاقا ما خیلی با هم خوبیم اما تو این مورد و وقتی برای من خواستگار میاد رفتارش عوض میشه
در ضمن من نمیخوام مثل خواهرم موقعیت های خوبم و از دست بدم و انگشت ندامت به دندان بگیرم تازه اگه زودتر هم ازدواج کنم نمیذارم هیچ کس از این موضوع مطلع بشه (اینطوری موقعیتم رو حفظ کردم) یعنی یه عقد ساده در محضر تا عروسی و....یکی . 2 سال طول میکشه
خواهر من مطمین باشید اگه میخواست به خاطر من بله رو بگه خیلی زودتر این کار رو میکرد اما متاسفانه با بهانه گیری هاش هم خودشو هم منو درگیر کرده.27 سالگی فکر نمیکنم سنی باشه که برای ازدواج زود باشه بلکه مناسبه