RE: دارم طلاق می گیرم ......
زمان ازدواج همش وعده داد که درسم رو می خونم میرم سربازی بعدش یه کار من هم به این امید قبول کردم گفتم ادمی دانشجو هست بیخود درس رو کنار نمیذاره حتما این کارارو میکنه فقط به من میگه ان شاالله حل میشه مگه با انشالا ماشالا گفتن مشکل آدم حل میشه آدم باید تلاش کنه کار کنه خدا هم با دیدن تلاشش بهش کمک میکنه راه رو براش باز میکنه همه شما میگین صبر کن تحمل کن من این همه صبر کردم بس نیست با همه چیزش کنار اومدم وقتایی شده بود که تا نصف شب کار میکرم میگفتم ایراد نداره فعلا داره درس می خونه بعد تموم شدن جبران میکنه هیچ انتظاری ازش نداشتم خانوادش یه قدم واسه زندگی ما ورنداشتن گفتم ایرادی نداره همه اینا یه روز تموم میشه و منم مثل بقیه آدما زندگیم نرمال میشه ولی همه اون فکرها برام رویا شد بعد مثل خوره افتاد به جونم که چرا بعد اینهمه تلاش من باز این زندگی به جایی نرسید شما فکر میکنید دلم میخواد طلاق بگیرم و بعد همه مردم با یه دید دیگ به من نگاه کنن وقتی زندگی ادمایی که اطرافم هستن رو میبینم از غصه میخوام بمیرم من هم مثل بقیه آرزو داشتم و تلاش هم کردم ولی یه دست صدا نداره و نخواهد داشت.
سلام دوست عزیز
امیدوارم حرفهای امروز من فایده ای برای شما داشته باشه چون نوشته بودید که امروز قرار هست که اقدام کنید. میخواستم بگم که من با نظر دوستان موافقم که شما به دلیل اینکه این آقای دوم در زندگی شما وجود دارند حتی نمیتونید به بهبود و ترمیم زندگیتون با همسر اولتون فکر کنید.میدونم اگر بهتون بگم روابطتون رو با آقای دوم قطع کنید این کار رو نمیکنید.ولی من واقعا برام جای تعجب داره که خانمی که انقدر قوی هستند که کاملا توانایی این رو داشتند که زندگیشون رو هندل کنند الان چه اتفاقی افتاده که خودشون نمخواهند که برای از دست نرفتن زندگیشون قدمی بردارن.
عزیزم طلاق گرفتن خیلی آسون هست ولی آخرین راه هست مطمئن باش با اینکار زندگیت رو توی یک مرحله ای قرار میدی که برگشتی نیست توش.و تو دیگه اونی که قبلا بودی نیستی و دید مردم هم دید قبلی نیست این مسئله مسئله انکار ناپذیری هست و به تجربه ثابت شده.من اعتقاد دارم که شما میتونید به همسرتون فرصت بدین که بهتر بشه.وقتی که همسر شما آخرین تلاشهاشو هم کرده و برای اینکه بتونه کاری بکنه به شهر دیگه رفته و کاری رو شروع کرده مطمئنا برای سرگرمی نبوده که وگرنه همینجا میموند و هیچ اقدامی نمیکرد.مطمئنا الان اگر اون مخالفتی برای اینکه از هم جدا نشید نشون نمیده برای این هست که کاملا از خوشبخت کردن شما نا امید شده و شما با حرفهاتون این پیام رو براشون فرستادین که تو توانایی خوشبخت کردن و راضی نگه داشتن من رو نداری و این باعث شده که سر خورده بشه.به نظر من بهش فرصت بدین.
در مورد جلسات مشاوره ای که رفتین هم صحبت کنید لطفا.آیا ایشون هم همراه شما بودن؟آیا راهکارهای مشاور رو بکار گرفتید(هر دوی شما)
ترمیم این زندگی یعنی کوتاه اومدن و باز تلاش من وباز بی خیالی ایشون
تنها رفتم مشاور و ایشون گفتن من نیازی به مشاوره ندارم من خودم همه چیزرو میدونم
من یه مرد میخوام واسه زندگیم مردی که به خاطر من تلاش کنه نه که وعده بده و به جای تلاش بشینه مثل بچه ها تو خونه گیم بازی کنه یا از صبح تا شب بخوابه همین.
دوست خوب حالا دوستان نتونستن شما رو قانع کنن که یه فرصت دیگه به زندگیت بدی
ولی من ازت میشه خواهش کنم درصورت طلاق حداقل تا یه سال به ازدواج مجدد فکر نکنی؟!
RE: من تنهای بی کس ......
دوستان من دیروز طلاق گرفتم اصلا حال خوشی ندارم دارم از غصه میمیرم کسی نیست باهاش حرف بزنم خیلی تنهام اونقد میخوام حرف بزنم تا همه چیز از یادم بره ولی نه یه دوست دارم که دردل کنم ن خانواده ای که برم زیر پروبال اونا داغونم:302:
سلام
ای وای........
کاش کمی به حرف دوستان فکر می کردی. متاسفم که منم دیر اومدم. هر چند با چیزایی که از شما خوندم بعید م یدونم حرفام و گوش می کردی. شوهر شما حتی به همون شکل بیکار و ... برای شما حکم یک حامی داشت.
بگذریم. دیگه اتفاقی که نباید میفتاد افتاد
لطفا لااقل این کارا و رو انجام بده:
1- به خانوادت اطلاع بده برو پیششون و بالاخره یه جوری ازشون محبت و درخواست کن پشتوانه بودن اونا برات لازمه.
قطعا برخورد شما هم با اونا مطلوب نیست که اونا با شما راه نمیان. کمی باهاشون مهربون تر رفتار کن. ازشون بخواه که مشکلات شما رو درک کنن و باهات همدردی کنن.
بهشون بگو بهشون نیاز داری نه یک بار نه 10 بار بارها و بارها برو خونشون و بگو. بذار اونا حامی تو باشن.
2- فعلا حتی فکر اون اقا رو از سرت بیرون کن. ممکنه تنهاییت باعث بشه بیش از پیش به اون اقا رو بیاری و همین باعث مشکلات بعدیت بشه. اون اقا اگه خیلی تو رو بخواد تلاش لازم و انجام می ده. نخواه که تنهاییت و با اون اقا پر کنی.
3- کارت و جدی تر ادامه بده کنارش اگه می تونی درس بخون و ورزش کن . بذار روحیت بهتر بشه.
بازم تاکید می کنم حمایت خانوادت تو این شرایط از هر کس و ناکسی برات بهتره.
موفق باشی:72:
سلام دوست عزیز در مورد شوهرتم مثل همین اقا که میخوای ازدواج کنی تحقیق کرده بودی؟متاسفانه تو کشور ما ازدواج دوم روبد میدونن پس خوب تحقیق کن.در مورد خونوادتم میتونم اینو بگم که گاهی بزرگای ما هم اشتباه میکنن اما امیدوارم به اشتباهشون پی ببرن.خدا رو داری پس نگو تنهام که خودش هم پشت و پناهته هم خودش راه خوشبختیتو نشونت میده.به همون خدا می سپارمت عزیزم