RE: مشکلات من با همسرم و خانواده اش در شروع زندگی مشترک
البته الان که دعواست و ایشون نمی آن مشاوره
ولی کاش شما تنهایی بری یک مشاور خوب، شاید شوهرتون این جور که می گید بیمار نباشند. به نظرم اشتباه می کنید.
درسته که اگر الان جدا بشید بهتره تا با یک بچه. اما شاید لازم نباشه که جدا بشید. شاید بشه زندگیتون را درست کرد.
ببنید من اگه یک دستم را قطع کنند بهتره تا دو تا دستم را. ولی اصلا همون یک دست را هم چرا باید قطع کنند؟ فقط چون از قطع کردن دو دست بهتره، من باید رضایت بدم؟ نباید فکر کنم که چرا؟
یه بار رفتم مشاوره گفت باید باهاش خیلی خوب رفتار کنی اگه هم جایی خواست بره یه شهر دیگه بگی که اشکال نداره . من اینکارو کردم اما جواب نداد از رفتار خوبم سو استفاده کرد . میدونی آدم بد بینیه مثلا من یه پولیور ولنتاین بهش کادو دادم . اولش میگفت چرا خریدی بعدش میگفت میخوای خرم کنی .
درک نمیکنه که براش ارزش قائلم دوسش دارم .
هر وقت میخوام محبت کنم میگه میخوای خرم کنی .
یکی نیست بگه بهش چی کار کردی واسه من یا چیکار میخوای بکنی یا چی داری که من بخوام خرت کنم .
این چیزارو بهش گفتم همون موقع ، که دوسش دارم و خرش نمیکنم اما فایده نداره .
الان 2 هفتس همدیگرو ندیدیم . 17 اسفند هم آخرین مهلت واسه اون احضاریست . البته من که جواب نمیدم .
خودش هم واسه شکایت ما نیومد .
عزیزم به نظر من حالا که شکایت شده و احضاریه اومده از نظر من بری بهتره.اینجوری ثابت میشه تو مقصر نیستی به نظر من برو و حرفاتو اونجا بزن البته باید خیلی اروم ولی محکم حرفاتو بزنی .راستش من قشنگ درکت میکنم میفهمم چقد بده اول زندگی این جریانات چقد تو روحیه تاثیر میزاره.حالا که فضاش ایجاد شده برو هرچی حرف تو دلت هست رو بگو.و بیان کن که چی ازش میخای؟اینجوری اونم حرف میزنه و از بلاتکلیفی درمیای.
اره شاپرک جون منم منتظر همین فرصتم اما ما شکایت کردیم موقعی که قرار شد بیاد باهم دادسرا باشیم و حرف بزنیم نیومد . منم فعلا اقدامی نکردم .
سوزی جان ببخشید که این حرف را می زنم ولی حتی برای دعوای بین مالک و مستاجر هم معمولا می گن اگه ممکنه بین خودتون حل کنید و نکشونید به دادگاه. اگر بین خودتون حل نشد برید شورای حل اختلاف. اگر اونجا هم نشد ...
بعد شما اختلافات زندگی زناشویی را به جای مشاوره و وساطت بزرگترها و حل و فصلش، سریع کشوندید به شکایت و شکایت بازی؟
اصلا کار قشنگی نمی کنید. به نظر من شما هزار راه نرفته داشتید، همه را ول کردید چسبیدید به آخرین راه، دادگاه؟؟
به نظر من مشکل شما قابل حل است اگر یک مدت برید مشاوره. اصلا مشکل جدی ای نیست. فقط لج و لجبازی و عدم مهارت و گذشت نکردن.
سلام
بهشت جان آخه اون قبلا هم پیش مشاور نمیومد به هیچ صراطی مستقیم نیست .
شاید خودم برم پیش یه مشاور.
RE: مشکلات من با و همسرم و خانواده اش در شروع زندگی مشترک
عزیزم تو موقعیتی داری که ما نمی تونیم نظری بدیم و به نظر من باید حتما از یک کارشناس و مشاوره کمک بگیری چون مساله یک عمر زندگی هست و نمی تونی ریسک کنی حتما به مشاوره مراجعه کن و صادقانه همه چیز رو بهش بگو تا کمکت کنه امیدوارم راه درست رو انتخاب کنی واحساساتی تصمیم نگیر حتما به مشاوره مراجعه کن
همیشه لبخند بزن
RE: مشکلات من با و همسرم و خانواده اش در شروع زندگی مشترک
مرسی اسمان نیلی
من تصمیم گرفتم . با این اقا نمیشه زندگی کرد .
so0zi94 عزیز
از ایجاد تاپیک های تکراری بپرهیز
تاپیکهای شما ادغام شد
الان دقیقا 1 ماه از اون روز دعوا میگذره .
منم بعد عید میرم دنبال مهریه و اینا تا الان قسمت نشد برم .