RE: به نقطه بدی رسیدم...!!
شیدا جان
اگر آزمایشاتت را در آزمایشگاه معتبر داده ای و مشکلی نبوده ، باید بگم که :
خواب آلودگی و میل به خوابیدنهات به احتمال قوی جزء رفتار های دفاعی است . به قول فرانک تصور اینکه همیشه خوش باشی را نداشته باش ، گاه استرس ، فشارهای روحی ، حتی مختل بودن سراغ آدم میاد ، مهم اینه که بتونی بر خودت مسلط گردی و خودت را در این شرایط به خوبی مدیریت کنی .
مثلاً در اینگونه شرایطی که شما داری ، توقف فکر ( توقف ذهن از اشتغال به برنامه ها و اهداف و ایدآلها و رقابتها و مقایسه ها و آینده .... ) لازمه . و به داشته ها تمرکز کردن و رضایت از اونها ، و کسب آرامش و به زمان حال و تعادل و صحت رفتار توجه داشتن اصل کاری است .
از این فرصت استفاده کرده و در جواب سئوالهایت در تاپیک ستایش که در مورد با هم رفتن ها ( کندی بعضی ها و درستی یا نادرستی همپای اونها بودنها ) پرسیده بودی فعلاً یکی دو جمله می گویم و مفصلش طلبت در همون تاپیک .
شیدا جان :
در مسیر بودن را نباید طولی دید بلکه عرضی است . یعنی حرکت افراد در مسیر در عرض هم است نه در طول . بحث رقابتها برای پیشی گرفتن و ..... مبتنی بر یک نگاه طولی است که کمیت نگر است . کیفی و عرضی نظر کنی همه با هم میتونند حرکت کنند با اینکه کیفیتها متفاوته و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
عزیز دل
السابقون السابقون ، یک امر طولی نیست ، ( بحثش بماند که در یک تاپیک مستقل بیاورم ). اما آنچه آرزوی ما با پسوند ترین است امری طولی است ، یعنی این پسوند تفضیلی ساز حکایت از حرکت در طول دارد ، در حالی که نه کلمه السابقون السابقون ( پیشگامی و پیشقدم شدن ) به این معنا است و نه مفهوم و شأن نزولش .
ما هرچقدر هم بخواهیم ترینها باشیم ( طولی ) با لاتقدموا بین یدی الله و رسوله مواجه می شویم و از انسان کامل ( پیامبر صلوات الله علیه و آله و ایضاً از امام حی علیه السلام ) که نمیتوانیم جلوتر رویم .
و مهمتر از آن اگر ما طولی در نظر بگیریم که با عدالت نمی خواند ، چون توانها را در آدمها به یک اندازه قرار نداده اند . می شود ما را به مسابقه دو دعوت کرده باشند و بگویند هر کی سبقت بگیره برنده است و در این مسابقه از آدم پیر ناتوان باشه تا نوجوان چست و چابک و همه را با هم ارزیابی کنند ؟ دقیقاً به همین دلیل است که می گوید " لایکلف الله نفساً الا وسعها " ( چه بسا کسی در حد خود در منزل اول سلوک نسبت به کسی در منزل بالاتر السابقون باشد )
بنا بر این امری طولی نیست و عرضی است و حال آنکه پسوند ترین طولی بودن حرکت را نشانه می رود .
تا بعد ......
[/color]
"پیشنهاد آقای mostafunدر خصوص فعالیتی که دوست داشتم و انجام ندادم برام خیلی جالب بود،دوست دارم نقاشی کنم:)کاری که همیشه دوست داشتم ولی میدونم استعدادشو ندارم: "
سلام شیدا جان
اصلا فکر نکن که استعدادشو نداری منم نقاشی های بچگیم خیلی بد بودند و فکر میکردم خیلی بی استعدادم اما وقتی رفتم کلاس دیدم کارم از خیلی ها بهتره چند مورد رو باید داشته باشی تا موفق بشی : علاقه و پشتکار و دقت و حوصله :rolleyes:
اگه روحیه سنتی داری حتما کلاس نگارگری(تذهیب گل و مرغ مینیاتور) برو خیلی ذوق داره.قدم به قدم اموزش میدن و حتما از عهدش برمیای.:46:
من هم شیرازی هستم(البته اینجور که توی اون تاپیکتون گفتید که حافظیه میرید) میتونم استاد خوب بهتون معرفی کنم