-
RE: دلم شکست
گرچه کسی این تایپیک نمی خونه اما می نویسم شاید خودم اروم بگیرم،دارم عشقم از فکر و زندگیم جدا می کنم،اما این تنها مشکلم نیس،نسبت به نامزدم سردم،نمیخام اذیتش کنم اما دست خودم نیس بعضی رفتارام مثل رفتارایی که کسی که عاشقش بودم با من داش،نمیخام ایتجوری باشم اما 2.5سال این جوری باهام رفتار شده و در من تاثیر بدی گذاشته،نامزدم میخاد هر روز بریم بیرون،اما من خسته میشم،دلم میخواد بعضی روزام مال خودم باشه،وقتی میگم بیرون نمیام ناراحت میشه،دیروز گفت منم انتظارم از تو کم میکنم تا هر دومون اذیت نشیم،راستش دوس ندارم باهاش برم بیرون،چون هیچ احساسی ندارم،فقط دنبال بهونه ام که نامزدیم بهم بزنم،اگه نامزدم اینقد دوسم نداش اصلا جواب مثبت نمیدادم،اگه ولش کنم داغون میشه،از رفتارم شک کرده،که عاشق کسی بودم,میگه هر چی بودرو فراموش کن.اما من هیچی بهش نگفتم
-
از رفتارم شک کرده،که عاشق کسی بودم,میگه هر چی بودرو فراموش کن.اما من هیچی بهش نگفتم
کار خوبی کردی که نگفتی. مبادا اشتباه کنی بشینی این موضوع را براش تعریف کنی. یه عمر با زندگیت دردسر و مشکل خواهی داشت.
کلا قضیه را فراموش کن و حتی برای خودت هم یادآوریش نکن. سعی کن. سخته اما می شه.:72:
-
تو تمام رویاهیم،خیال پردازیام عشقم هست،حتی اگه تو رویام به نبخشمش،من نمیخام از زندگیم بره...
-
سایه جان میشه بگی تعریف شما از عشق چی هست؟ یک کسی که مدام بهت دروغ بگه، بهت توهین کنه و انقدر برات دور از دسترس باشه که توی دنیای واقعی وجود خارجی نداشته باشه می تونه عشق توباشه؟ یعنی سهم و ارزش تو در مقابل محبت انقدر پایینه؟ دلت می خواد خودتو آزار بدی با این حرفهای پوچ درباره عشق و عاشقی؟
می تونی تصور کنی اگه به اون مثلا عشقت می رسیدی زندگیت چه شکلی میشد؟ مدام از دست دروغ گویی هاش به تنگ میومدی و شایدم اینجا یه تاپیک باز می کردی که همه کمکمت کنن به راه راست هدایتش کنی و شایدم توی راهروهای دادگاه دنبالش می دویدی!!!! تصور کن! ضرری نداره تا روی واقعی عشقی که بخاطرش زندگی سالم خودت رو با نامزد کنونی زیر سوال می بری ببینی!
تو که قدر نعمت رو نمی دونی بهتره اینو هم به یاد بیاری که:
شکر نعمت نعمتت افزون کند
کفر نعمت از کفت بیرون کند
روی اخلاق خوش نامزدت زیاد حساب نکن! ممکنه با این رفتارهات اونم به زودی به تنگ بیاد. همونطور که خودت گفتی یک اشاره مختصر به فرد سوم کرده! حواستو جمع کن. زندگی شوخی نیست دخترجان!
از امروز و از همین حالا دیگه به اون فرد سوم فکر نکن. توی همین تالار مقالات خوبی در مورد تکنیک های توقف فکر هست. با جدیت دنبالشون کن. اجازه بده جوانه های عشق واقعی بین تو و نامزدت شکل بگیره و شیرینی حضور یک عشق سالم و واقعی رو در زندگیت درک کنی. دوران بچگی و ناپختگی و احساساتی بودن تموم شد! الان تو برای خودت خانمی شدی و همسر مردی هستی که به امید تو پای ورق عقدنامه رو امضا کرده. پس پای تعهدت وایستا!
-
یکی بگه چکار کنم،نامزدم گفت دیگه نمی تونه این وضع تحمل کنه،میخواستم برم پیش مشاور تا دو هفته دیگه وقت نداره،در ضمن ما عقد نکردیم،کمکم کنید که چکار کنم
از مشاورای این سایت کسی نمیتونه بگه چکار کنم؟
-
دوست عزیز موضوع نخوندن تاپیک نیست ...اتفاقا دوستان میخونن ولی شما هنوز کاملا با خودت کنار نیومدی میخوای چی کار کنی ؟؟؟
همش داری احساسی تصمیم میگیری !!! بشین شرایط اون پسر رو قشنگ مرور کن ..بعد برای نامزدتو ببین ...!! ببین کدوم بهتره ..
هنوز دلیل درستی نیاوردی با اینکه اذیتت کرده و ترکت کرده بهش علاقه داری ...خب این اشتباهه دیگه ....
حواستو جمع کن تو تصمیم گیری !!
با خودت روراست باش ...دیگه اینقدر کشش میدی به کجا برسه ؟
-
از اخرین تایپیکم رفتارم با نامزدم عوض کردم،میگه خیلی عوض شدی،خوب شدی،خودت شدی،اما 1سوال درام اگه جواب بین خیلی ممنون میشم،از دید شما که داستان من خوندید چرا اینجوری شد؟از سر سادگی و حماقت بود؟خیلی فک کردم،من ساده بودم یا اون خیلی زرنگ بود؟
-
دوست من تو ساده بودی یا اون زرنگ بود و هرچی بود بود یعنی گذشته ها گذشته و فکر کردن بهش و جراحی گذشته ها هیچ فایده ای برای امروز تو نداره
فقط خواهش می کنم این احساسات نوستالژیک رو بذار کنار حیفه واقعا
اومدی تاپیک منو خوندی؟ تاپیک های قسمت طلاق و یا درگیری و اختلاف رو خوندی؟
ببین بعضی ها مثل من چطور توی آتیش می سوزند و چاره ای هم ندارن
به خدا پسر خوب زیاد پیدا نمیشه
اگر نامزدت واقعا مرد خوبیه یه فرصت به خودت بده
خودتو تحت فشار نذار که یه روزه همه چیزو فراموش کنی
وقتی خاطره ای ازش زنده شد و دردت گرفت سریع بلند شو وبرو سراغ یک کاری که دوست داری و سرتو گرم کن
نذار عین افیون سرد و بی حست کنه
این عشق نیست در وجود تو این سم مهلکه
این افیون و زهر هست
این زهرو از درونت بریز بیرون
هر چه زودتر بهتر
آدمی که دروغی به این گندگی بگه که من سرطان دارم ببین چه آدم ضعیفی بوده ...
-
سایه جان! رابطه قبلی رو نبش قبر نکن. خودت جواب سوالهاتو پیدا خواهی کرد. البته نه الان. یه موقعی که دیگه چندماه یکبار هم بیادش نمیوفتی و در واقع کاملا فراموشش کردی! اگه بازم بهش فکر کنی حتی همین چراهای به ظاهر ساده نمی ذاره فراموشش کنی. ول ل ل لش کن! با همین غلظت!:160:
-
سلام سایه خانم
این که میگین نسبت به نامزدتون احساسی ندارین فکر میکنم به خاطر اینه که همش اون شخص اول توی ذهنتونه و اجازه نمیده در مورد کس دیگه فکر کنین
به قول یکی از بچه ها شاید یک کم زود نامزد کردین اما حالا هم مشکلی نیست
این که رفتارتون رو عوض کردین و نامزدتون نظرش مثبته خیلی خوبه ، ادامه بدین.
من فکر میکنم شما به زمان نیاز دارین تا موضوع قبلی رو فراموش کنین
بر خدا توکل کنین و کمی صبر...:310: