RE: شوهرم با حرفش قلبم رو شکست!!
بچه ها چقدر دارین تند می رین!!!!!
بابا بچه کجا بود،من حالا دارم به این موضوع فکر می کنم که اگه بچه دار نشیم، چکار می کنیم، شما بچه رو به دنیا هم اوردین؟! :P
اما خداییش اگه دو قلو بود که ماه می شد. هرچند دو سال اولش سخته، اما بعدش راحت تره. مخصوصا ما که سنمون بالا رفته و شاید دیگه فرصتی برای بارداری دوم نباشه. اما خوب فکر کنم دوقلوزایی وراثتی باشه و ما کلا تو دور و برمون دوقلو نداریم.
اما درکل بنظرم درست نیست خیلی تند بریم. انتخاب اسم بچه و تهیه و پسند لباس و وسایل برای بعد از بارداریه. حالا 9 ماه وقت هست. اگه زیادی امیدوار بشیم و یه وقت واقعا بچه دار نشیم اونوقت خیلی می خوره تو ذوقمون.
خوبه که همه احتمالات رو در نظر گرفت تا در صورت وقوع هرکدومون آمادگیش رو داشته باشیم و کمتر ضربه روحی بخوریم. البته این اعتقاد من.
حالا که بحث به اینجاها کشید. بازم دلم میخواد حرف بزنم و یکم سبک شم. آخه این چیزا رو به کسی نمی شه گفت الا به دوستان بی نظیر همدردی:72::72:
بقول یکی از دوستان: "می دوستمتون".
می دونید چیه الان دومین ماهه که ما اقدام به بارداری کردیم. من رشته دبیرستانم تجربی نبود و اصلا اطلاعاتم تو این زمینه ها قابل توجه نیست. تو این مدت سعی کردم اطلاعاتم رو بیشتر و بیشتر کنم.
خوب ماه اول که نطفه تشکیل نشد و من فهمیدم که دیر اقدام کردیم و از زمان تخمک گذاری گذشته بوده.
عوضش سری بعد طبق مطالعاتم از زمانی که احتمال تخمک گذاری می رفت تقریبا به فاصله دو روز در میون اقدام کردیم تا وقتیکه که احتمال تخمک گذاری تموم می شد. الان هم حدود یه هفته از پریودم گذشته ولی باردار نیستم. :302: (چون دوبار تو خونه تست بارداری انجام دادم و جواب منفی بود.)
البته می دونم خیلی مهم نیست چون خونده بودم که در هر ماه احتمال بارداری 30% هست و با گذشت ماههای بیشتر این احتمال بصورت نمایی بالا می ره. و یه زوج سالم که اقدام به بارداری می کنن تا یکسال هم اگه باردار نشن مشکلی ندارن.
اما اگه همون ماه اول باردار می شدم، عالی بود. چون به محض اتمام مرخصی بدون حقوقم، درخواست 6 ماه مرخصی زایمان می کردم. :227: عالی می شد ولی حیف که نشد.:(
خوب اینایی که گفتم زیاد ربط نداشت به تالار و الانه که مدیر بیاد و تذکر بده :81:
الان مشکلم رو می گم...
تو ماه گذشته خیلی بهم سخت گذشت. اینکه هربار خودم به شوهرم گفتم که برای نزدیکی آماده شه، یه حس بدی درم بوجود اورد.
هربار برام سخت بود و اینکه دوباره بخوام از اول شروع کنم اذیتم می کنه.
دلم می خواست شوهرم خودش مدیریت این مساله رو بعهده می گرفت و خودش ازم درخواست می کرد که باهم رابطه داشته باشیم.
اما خوب اون خیلی مثل من نیست و هم اینکه من از بدنم بیشتر اطلاع دارم و زمان تخمک گذاری رو بهتر می تونم حدس بزنم.
واقعا نمی دونم باید چی کار کنم. احساس می کنم رابطمون خیلی فرمولی شده و تقاضای من برای رابطه احساسم و غرورم رو زیر سوال می بره و از طرفی من 34 سالمه.
مامانای تالار می شه یکم راهنماییم کنین. :46:
باشه ولي اگه احتمال ما درست از آب در اومد (كه در مياد) ما شيريني ميخوايم، شيرينيييييييي...................:73:: 73::73:
ما هم دنبال بهونه ايم كه خوش بگذرونيم.:123:
:326::326:
سلام اسمان ابی عزیز:72:
نگران نباش. شما هم مثل همه باردار خواهی شد فقط استرس و از خودت دور کن.
شوهرتم بچه میخواد یا به خاطر شما داره تن به بچه دار شدن می ده؟
اگه خودشم میخواد و اشتیاق داره حالا مهم نیست کی اقدام کنه.
در ضمن اینم بدون که معمولا خانما بیشتر ذوق مرگن تا اقایون. شوهر من در دوران بارداری وقتی ازش می خواستم دستش و رو شکم من بذاره و تکونهای بچه رو حس کنه دعوا راه می انداخت که اینا مسخره بازی جلف بازی و ....
الان بیا ببین جونش به این جقله بنده.:311:
اما در مورد بارداری با اجازه سارا بانو خانم دکتر تالار من چون رشته تحصیلیم یه خورده به چیزا ربط داشت می خوام یه ذره صحبت کنم
اسمان ابی جان در کل یک ماه که 7 روزش پریودی محسوب می شه فقط 1 روزه که احتمال باردار شدن خانم هست در واقع تخمک خانم فقط 24 ساعت زنده هست.
علایمش و هم باید خونده باشی که البته بعضی خانما علامتی ندارن. اما معمولا روز تخمک گذاری زیر دل درد یا سینه درد و یا گرم شدن بدن و می شه حس کرد.
با عرض پوزش بعد از نزدکی زود از جا بلند نشو. و اجازه بده که اسپرمها این زمان و داشته باشن تا خودشون و به تخمک برسونن هر چند که حرکت اسپرم ها تند و سریعه. اما
با بالا رفتن سن یک مقدار این حرکات کند می شه البته فقط یک مقدار و این زمان و شما باید بدی.
در ضمن بی بی چک ها باردای کمتر از 2 هفته رو نشون نمی دن.
پس بعد از هر بار نزدیکی یک بی بی چک نخر و منتظر باش.
زمان دادن خیلی مهمه.
موفق باشی:72:
می دونی خود همین استرس ها باعث میشه که شما بارداری با موفقیت کمتری پیش بره! شما اصلا نباید زمان تعیین کنید؛ یعنی چی؟ یعنی اینکه درسته توی همون چند روزی که زمان تخمک گذاریتون فعال هست رو می تونید با نشاط تر و جذاب تر باشید و به همسرتون هم این موضوع رو از روز قبل یا قبلترش بگید و بعد از اون اجازه بدید همسرتون بخاطر همون جذابیت های جنسی تون و رفتارهای مهربانانه و طنازیهاتون به سمتتون بیاد و مثل همیشه که با هم رابطه داشتید رابطه داشته باشید؟! اصلا نیازی نیست که شما فکر کنید الان با هم رابطه داریم فقط برای اینکه بچه دار بشیم؛ این درسته که می خواید بچه دار بشید اما نباید همه ی احساس و جذابیت های جنسی تون رو خلاصه کنید به یه روزهای خاصی و بدون هیچ احساسی فقط یه حرکت فیزیکی رو انجام بدید!
در ضمن این رو در نظر داشته باش که جا انداختن این موضوع که ما برای اینکه همدیگر رو دوست داریم به هم نزدیک میشیم یا برای بچه دار شدن؛ فقط و فقط دست خود شماست!
اصلا هم نگران نباش و امیدت به خدا رو از دست نده؛ هنوز که اتفاق خاصی نیافتاده!:43:
از این جا به بعد دیگه مجلس زنانه شد و ورود آقایون ممنوع. :305:
فقط اگه 4 تا شد نگران نباشید، دولت کمکتون میکنه،:325: تازه شما رو توی اخبار هم نشون میدن.:311:
راستی اگه 4 قلو شد، میشه اسمشونو بزارین: میتی کمان، تسوکه، کایکو، سگارو.
توضيحات سيسيلي جونم بسيار كامل و ارزنده بود
من فقط يه چيز كوچولو اضافه كنم البته با اطلاعات كم و ناقص خودم:D
اونم اينه كه فكر كنم زمان تخمك گذاري 2+-14 روز (12 تا 16 روز) پيش از قاعدگي هست پس در اين زمان احتمال بارداري بيشتره!
فکر می کنم شما کلا مدلتون اینجوریه!
یه خورده فکر نمی کنی زیادی پرتوقعی؟؟ :72:
اون از مدل برخوردت با جواب معمولی همسرت، اینهم از انتظارت از تخمک ها و اسپرمها که انتظار داری خودشون را با مرخصی شما تطبیق بدن. :311:
به نظر من بدون توجه به برنامه و ... یکسال کامل به خودت فرصت بده و از هیچ روش پیشګیری استفاده نکن و ریلکس زندګیت را بکن. هر بار هم قبل از رابطه روی این موضوع که قراره بچه دار بشی و انشالله این نطفه سالم و صالح خواهد بود یه تمرکز کوچولو بکن و دیګه بهش فکر نکن و به شوهرت هم چیزی نګو و به خودت و ایشون استرس وارد نکن.
می تونی اینجا را هم ببینی.
این هم یه عکس کمی تا قسمتی مربوط:
http://uploadtak.com/images/2s8z4p5k79vppnh8q8rt.jpg
دوست خوبم من هم اندك اطلاعاتم رو در اختيارتون قرار ميدم، شايد به دردتون خورد.(البته با پوزش از صاحب نظران و متخصصين)
اول يك توصيه::305: خانم هايي كه مايلند در آينده نزديك باردار بشن، بايد به طور دوره اي توسط پزشك ويزيت بشن. تا مادر با سلامت كامل وارد حاملگي بشه و روند حاملگي سالمتري داشته باشه. تو اين ويزيت ها مشخصات فردي مثل:قد، وزن، سن، سابقه بيماري و فشار خون و... مد نظر قرار ميگيره و معاينات فيزيكي كامل انجام ميشه، چراكه گاهي بيماري هاي مقاربتي كه شخص از اون بي اطلاعه، مانع از بارداري ميشه. همچنين اگر عادت ماهانه منظم نباشه، شما رو در روز تخمك گذاري به اشتباه مي اندازه، پس بهتره حتما به پزشك مراجعه كنيد.
همونطور كه دوستان گفتند 12 تا 16 روز قبل از عادت ماهانه بعدي تخمك گذاري انجام ميشه. شما در سن 30_34 سال هستيد و 60% احتمال بارداري دارين و خب اين يعني يه شانس زياد! افرادي كه هفته اي يك بار نزديكي دارند 20 درصد و افرادي كه هفته اي سه بار مقاربت انجام ميدن 50 درصد احتمال بارداري دارند.
نكته::305: نزديكي با احساس بيشتر، مخصوصا براي آقايون خيلي به بارداري كمك ميكنه چون باعث ميشه اسپرم هاي جهنده تري داشته باشند كه قاعدتا امكان رسيدنشون به تخمك بيشتره! پس تحريك جنسي همسرتون مخصوصا روزهاي مشخص تخمك گذاري ميتونه بهتون كمك زيادي كنه.
در آخر خانومي نبايد عجله داشته باشين. چون بايد چندين شرايط همزمان برقرار باشه تا حاملگي اتفاق بيوفته، مثل: زمان قرارگيري تخمك در نزديك ترين مكان، قدرت اسپرم، زنده ماندن اسپرم، رسا شدن تخمك و زنده ماندن تخمك و محدوديت زمان نزديكي و.... پس نگران نباشيد و عجله نكنيد.
موفق باشين :72:
دوستان عزیزم خیلی ممنون از اینکه وقت می گذارین ولی انگار موضوع داره منحرف می شه.
من تو این تالار دنبال پیدا کردن مطالب علمی نیستم. بیشتر قصدم فائق اومدن به مسائل روحی و روانی هست.
ببینید من خودم زیاد تمرکز کردم رو پیدا کردن مقالات علمی راجع به بارداری. یعنی فکر کنم تئوری ام کم و بیش کامل شده ولی وقتی می خوام تو عمل اجراشون کنم، از لحاظ روحی و احساسی کم میارم. (توضیحش رو تو پست قبلی دادم.)
می خوام به این احساساتم غلبه کنم و در واقع این فاصله بین تئوری و نیاز روحی و روانی خودم رو از بین ببرم.