-
RE: اختلاف طبقاتی
سلام عسل جان خوبی خانم؟
خیلی از این موضوع که برات پیش اومده متاسف شدم. متاسفانه این مشکلی هست که خیلی از ایرانی و عراقی هایی که با هم ازدواج میکنند دارند. شما در سیدنی زندگی میکنی؟ من هم سیدنی هستم. اگر بتونم دوست دارم کمکت کنم. اگه دوست داشتی آیدی مسنجرمو اد کن sabora_k
-
RE: اختلاف طبقاتی
سلام عسلم
حالت چطوره نازنین:46:
عزیزم شوهرت الان بدجوری با خودشم درگیری داره و واقعا نمیدونه از زندگی و زنش چی میخواد!
تو کار ینمیتونی بکنی جز اینکه سر به سرش نذاری و بذاری تنها باشه .میدونم تو خیلی بزرگواری کردی تا حالا و از این به بعد هم در حقش بزرگی میکنی اما باید صبور باشی و کم نیاری .
عزیز دلم به خدا میدونم خیلی سخته با وشوهرت راحت و صمیمی نباشی و تازه اذیتت هم بکنه اما به وقل دوستان اون باید این دوره بحرانی رو طی کنه تا اول خودش بفهمه اصلا برای چی ازدواج کرده ؟
برای پول ؟ برای اینکه تو و رشته تحصیلیت وسیله ای بشین واسه پول درآوردنش ؟
باید خودش اول اینها رو بفهمه تا بعد بتونه به زندگی اروم برگرده...
سنش کمه سخت میتونه منطقی برخورد کنه و نتیجه تصمیمی که خودش مثلا با عشق گرفته رو بپذیره !
اینه که از این شاخه به اون شاخه می پره و گیر داده به رشته تحصیلی تو که الان نمیشه ولش کنی و اگه ولش هم بکنی طول میکشه تا رشته مورد علاقه اون قبول بشی و از کجا معلوم که تا اون موقعه هزار بهانه دیگه نیاره ؟!
پس بذار با خودش بجنگه و متوجه اشتباهاتش بشه ...
تو مثل قبل صبوری و بزرگواری کن و برای نجات زندگیتون هرکاری میتونی انجام بده عزیزم .
اون مرد توه و هر چقدر هم بددهنی کنه و پرخاشگری بازم غرور داره و این غرور براش خیلی با ارزشه که تو باید مواظب باشی این حربه شو ازش نگیری هرچند اون غرور تورور میشکنه اما جنس زن همیشه مهربونتر و بخشنده تره عزیزم:46: