RE: نتیجه تست: افسردگی وخیم. چی کارش کنم؟
ممنون شیدا جون.:72:
این جملت رو چند بار خوندم:
از امروز علت اصلی اومدنم به تالار تویی دختر مهربون
و همینطور این رو:
احساسم رو به آینده میخوام عوض کنم،میخوام بسازمش،اونجوری که دلم میخواد،میخوام توش رو پر از شادی کنم...میخوام لبخند رو به خودم هدیه بدم،با دستای خودم...فقط خودم...
مرسی ازت.
اما من یه چیزی رو بگم. من یه دوست خیلی صمیمی دارم که تقریبا همه مشکلات و ... منو میدونه. ما خیلی باهم حرف میزنیم. تقریبا هر شب که من قاطی کرده باشم اسمسی پیشمه.(البته اگه وقت داشته باشه). باهم دردل میکنیم، آرومم میکنه و اگه راه حلی به ذهنش برسه کمکم میکنه. ولی چند وقته که دیگه میگه نمیدونم چی باید بهت بگم که مرهم دلت باشه. اون همش داره اصرار میکنه که پیش دکتر برو تا دیر نشده. دارم سعی خودم رو میکنم که زودتر یه جا وقت بگیرم. اگه من اینجا مشکلات و موانع حل کردن اونا رو بگم، فک میکنم که شما هم آخرش به نتیجه ای که دوستم گفت برسید.
من نشستم چند صفحه نوشتم. از همه حالات روانیم و شرایطم و ... خواستم دیگه سر گفتن اونا به مشاور مساله ای برام پیش نیاد. میرم پیش مشاور و اونا رو میدم بهش. نمیدونم چی میشه. ولی فک کنم بهتر از دست روی دست گذاشتنه.
شیدا جون، دوست همسنم، خیلی ازت ممنونم. حس خوبی داره اینکه یکی مهربونانه به آدم فکر کنه. و تو این حس رو به من هدیه کردی:46:
دختر مهربون عزیز:72:منتظر میمونم که اگر دوست داشتی بیای و نتیجه مشاوره رفتن ات رو بگی،هر وقت هم دلت گرفت اینجا کلی دوست هست که تنهات نمیذارن:)
تنها چیزی که مهمه اومدن روزیه که بیای و بگی من دیگه احساس افسردگی نمیکنم من رها شدم...:310:
موفق باشی:72::)
مرسی عزیزم.:46: امروز رفته بودم خونه بهترین دوستم. وقتایی که پیش اونم خیلی حالم خوبه. الانم خیلی خوبم. البته نمیدونم اثر این مسکن تا کی بمونه. دوست نعمت خیلی بزرگیه. ایشالا هرکی خوبش رو نداره، خدا یکی مثل دوست من و دوستای گل سایت همدردیم، براش بفرسته.:72:
خیلی دوستون دارم:46:
نمیدونم چرا اثرش زیاد نموند. آخه چشمام خیس شدن . . .
بعضی وقتا خودمو دعوا میکنم. به خودم میگم "بسه دیگه! خستم کردی. یه کم مثل آدمای عادی رفتار کن."
ولی بعدش سریع میکم بقیه کم به این بیجاره توپ و تشر میزنن؛ تو هم که داری مثل بقیه با خودت رفتار میکنی!
بچه ها برام دعا کنید خدا یه کم دلم رو سر عقل بیاره.:72:
چه خوبه اینجا هست که من حرفام رو دلم قلنبه نشه. . .