RE: رابطه ی ساده ، عشق و علاقه ، جدایی
سلام امین
فکر کنم خودت بهتر می دونی که این رابطه تا هر زمانی که ادامه داشته باشه منجر به ازدواج نمیشه
پس حالا به نظرت اگه الان تموم بشه بهتره یا 5 سال دیگه ؟
اگه الان تموم بشه هم اون کمتر آسیب می بینه و هم خدا از تو راصی تره
تو که اینقدر به فکر گناهت هستی از خدا می خوای که ببخشت چرا می خوای گناهاتو بیشت و بیشتر کنی
به حرف دوستات گوش کن ، اونا واسه تو خوبی می خوان .همین
با آرزوی آرامش
ناز
تا اون زمانی که با این دختر ارتباط داشتم فک میکردم ازش جدا شدن واسه خودم هیچکاری نداره و سه سوته میتونم بیخیالش بشم .
الان میبینم واسه خودمم خیلی سخته .
اما اصلا دوس ندارم این رابطه رو بازم با این دختر شروع کنم . دقیقا اینو حس میکنم که اون منتظر یه جرقه اس .
احساس خوبی ندارم . شاید یه جورایی واقعا یه کمی هم نامردی کردم .
آخه اون همیشه به من میگفت اگه یه روزی خواستی ازم جدا بشی ، دست رو دلت بزار تا بعد از کنکورم .
ولی تا کنکورش هنوز حدود 6 ماه مونده . اگه بعد از یک سال میخواستیم جدا شیم خیلی سخت تر از این بود که الان میخوایم جدا شیم .
خیلی وسوسه میشم برم سمت گوشیمو بهش SMS بدم اما یاد حرفای بچه ها میفتم .
بعضی وقتا بخاطره اینکه آروم شی باید حرفتو به یکی بزنی ولی متاسفانه من به هیچکسی نمیتونم بگم . حتی به دوستام .
تو این مدت اون هیچوقت بهم دروغ نگفت . واقعا دروغ نگفت .
اما من مثه آب خوردن بهش دروغ میگفتم .
همیشه صبای چارشنبه پنج شنبه که تعطیلیش بودو میتونست راحت تا ساعت 7-8 بخوابه بخاطره من ساعت 6 از خواب بلند میشد .
ولی من همیشه راحت میخوابیدمو هیچ کاریم نداشتم که کی از خواب پا میشم .
نمیدونم اینا رو چی میشه اسمشونو گذاشت . شاید واقعا نامردی کردم . حتی در همون دورانیم که رابطه داشتیم .
فقط امیدوارم این دختر بدونه جداییمون به نفع خودش بود .
راستش منو اون تو یه انجمن گفتگو با هم آشنا شدیم .
امشب که رفتم به اون انجمن یه متنی ازش خوندم که خیلی ناراحت شدم .
واقعا دلم گرفت .
شاید حقش نبود من یه دفه ولش کنم .
خدا کنه اول اون دختر و بعد خودم از این فشار روحی خارج بشم .
ما آدما حکمت خدارو نمیدونیم .
شاید داخل همین ماجرا هم یه رازی نهفته بود . اما تصمیم گرفتم دیگه با هیچ دختری حتی ارتباطی مشابه ارتباط قبلیم نداشته باشم .
همون اولش هم کلم داغ بود . احساسی بودم نمیفهمیدم چیکار میکردمو چی میگفتم .
اما بازم جای شکرش باقیه که تو این مدت یه کمی منطقی تر شدم .
هنوزم دلم واسش میسوزه .
خدا کنه منو بخشیده باشه ...
برادر عزیزم، امین آقا،
اگه اون دختر الان ندونه که به نفعش بوده، بعدا متوجه میشه. مطمئن باش.
منم بعضی وقتا گوشیمو خاموش میکنم و پرتش میکنم زیر تختم تا دچار بعضی وسوسه ها نشم.
ما همه ، اینجا میشیم سنگ صبورت. هر وقت دلت گرفت، بیا اینجا حرفات رو بزن. حتی اگه مدت زیادی از این تاپیک گذشته باشه.
خیلی ذوق کردم که اینو نوشته بودی:
"اما تصمیم گرفتم دیگه با هیچ دختری حتی ارتباطی مشابه ارتباط قبلیم نداشته باشم ."
بهترین تصمیمته. توی زندگی مشترک آینده ت نتیجه خوب و مثبتش رو خواهی دید. به شما قول میدم.
من امیدوارم اون دختر خانم هم همین تصمیم رو بگیره. چه دیر چه زود، ولی بگیره.
امیدوارم زمان زود زود برات بگذره تا مرهم بشه برات:72: