RE: آیا باید همه چیز رو به خواستگارها گفت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marziyehh
این صیغه فقط خودشان دو نفر میدونند و خدا ومن.هیچ کس دیگه چیزی نمیدونند.
شما با گفتن این مطلب یکم کار را سخت کردید. ببین عزیزم نه من و نه شما و نه آقایان خواستگار هیچکدام انسانهای ناآگاهی نیستیم.
صیغه دختر خانم باکره بدون اجازه پدر جایز نیست و اینرا همه کس می داند.
حالا این موضوع که یک دختر خانم و یک آقا پسر خودشان برای خودشان صیغه بخوانند و محرم شوند و کار به آنجاها برسد که شما هم بعنوان یک مطلع بیایید بگویید که خانم همچنان باکره هستند، خودتان تصور کنید که چه ذهنیتی برای طرف شنونده (خواستگار) پیش می آید.
من که می گویم صد رحمت به دوست دختر و پسرهای خیابانی که فقط به صحبت و تفریح بسنده می کنند و هیچ رابطه فیزیکی ندارند.
اینها را گفتم که فقط ذهنیات احتمالی خواستگار یا همسر آینده این دخترخانم را با این نحوه گفتار و توضیح بسنجید.
با وجود این خداوند توبه پذیر است. بنظرم ایشان قلبا توبه کنند که هرگز چنین روابطی را زیر پرده صیغه و امثالهم نداشته باشند و بعد از آن مجددا پست قبلی ام را تاکید می کنم.
یک مطلب هم اینکه اگر یک خواستگار صفر کیلومتر از راه برسد و چنین مطلبی را بشنود، یک وقت دیدی او هم شیطنت کرد و خواست که آنها هم مدتی بی خبر از همه و بمنطور آشنایی با هم صیغه شوند و ...
نمی دانم آنوقت چه بر سر دوستتان خواهد آمد!
خلاصه که خواستم این قضیه را از دیدگاه دیگری هم مورد بررسی قرار دهم که این ابعاد را هم از نظر دور ندارید.
با این حرفهایی که شما دوستان زدید ته دل دوست من خالی شده.مگه اون جیکار کرده فقط برای آشنایی حاضر به این کار شده.از پسر هم مطمئن هست که بعدها مزاحمت ایجاد نمیکنه.حالا چیکار کنه هیچ کس با خبر نیست.
نازي عزيزم:46:
همه ي ما آدمها ممكنه دچار اشتباهاتي بشيم! اما بعضي اشتباهات به هر حال تاواني هم داره و همه ي ما بايد بپذيريم!
من شخصا اين نظر كه "اين دختر نه لايق ازدواج هست نه قابل اعتماد" رو نميپذيرم! اما لطفا توجه به اين نكته هم بكنيد كه حتي اگر هيچ كس ندونه خداوند هم نميدونه!؟
من بازهم ميگم بگيد اما نه با تعريف كامل جزئيات و نه از همون اول كه قبل از اينكه آقاپسر دخترو بشناسه ذهنيت منفي درش شكل بگيره!:72:
دوست گلم به دوستتون بگيد نترسه و نتيجه ي كار رو به خدا واگذار كنه! خدا هيچ وقت بنده هاشو فراموش نميكنه و مطمئن باشيد هرچي خيره پيش مياد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marziyehh
مگه اون جیکار کرده فقط برای آشنایی حاضر به این کار شده.
یه جا میگی که فقط برای آشنایی و یه جا میگی که هنوز دختره که من شک می کنم. بالاخره تا کجا پیش رفتن؟ فقط حرف؟ اس ام اس؟ بوسه؟ تا کجا؟
سلام
به عنوان یه پسر نظر من اینه که این موضوع باید از همون برخوردهای اول گفته بشه، این یه جور بی انصافیه که بذارید یه پسر بهتون وابسته بشه بعد این مسائل رو بگید. حتی اگه هم وابسته نشده باشه و بتونه راحت از اون دختر دل بکنه تکلیف وقتی که الکی برای شناخت این دختر گذرونده چی می شه؟؟؟؟؟
اگه از من بپرسید که می گم حتماً همون اول بگن، از نظر من این دقیقاً تکلیف شرعیه، مگه تکلیف شرعی چیزی غیر از انسانیته؟
نکته ای که همه دوستان هم گفتن قابل توجه هست، اینکه عقد دختر باکره بدون اذن پدر باطله.
با این وجود فکر می کنم پسرهایی هم هستن که خودشونم از این مسائل دارن و شاید براشون خیلی مهم نباشه. بنابراین به دوستتون بگید که خیلی هم نگران نباشه!!
نقل قول:
اگه از من بپرسید که می گم حتماً همون اول بگن، از نظر من این دقیقاً تکلیف شرعیه، مگه تکلیف شرعی چیزی غیر از انسانیته؟
این نظر قابل احترامه ولي نه اينكه به طور قطعي نظر شرعيه! بله من خودم هم "صداقت" رو مهمترين چيز عنوان كردم اما "صداقت" لزوما با "سياست" در تضاد نيست! :305:
لطفا اين دو حالت رو با هم مقايسه كنيد!
1- براي دخترخانم ميان خواستگاري آقاپسر مياد با دخترخانم حرف بزنه. دخترخانم شروع ميكنه:
من ياسا هستم 22 -23 ساله! راستي من قبلا يكبار صيغه بودم باهم ارتباطاتي هم داشتيم...البته من هنوز دخترم ها!!!!... ولي خوب ديگه ارتباطاتي داشتيم و... خوب ان شاءالله كه نظرتون مثبته ديگه؟؟!!!:D
2-دخترخانم شروع ميكنه:
من ياسا هستم 22-23 ساله! يك مسئله ي مهم هست كه بايد بهتون بگم ولي اگر شما اجازه بفرمائيد بعدا اين قضيه رو بگم!
-بله خواهش ميكنم...
-بله عرض ميكردم! من تحصيلاتم اينه! خانوادم اينه! اهدافم در زندگي اينه! دوست دارم همسرم اين شرايطو داشته باشه و...
و بعدا طبق قولي كه داده بوده قضيه رو بگه. فكر نميكنم حتي اگر آقاپسر نظرش منفي باشه و خواستگاريشو پس بگيره حقي از كسي ضايع بشه! اگر تصور بشه كه وقت اون پسر گرفته ميشه پس اين كارحرامه. پس تمام دختراني كه به خواستگارهاشون جواب رد ميدند كار حرام مرتكب ميشن چون هم وقت پسر رو ميگيرن هم ممكنه دلش بشكنه:47:
در حالي كه اساسا خواستگاري براي "پسنديدن" و يا "نپسنديدن" هست و در صورت به ثمر ننشستن ازدواج حقي از كسي ضايع نميشه!
در نظر داشته باشیم که معمولاً طي چند جلسه گفتگو و آشنایی رسمی زیر نظر خانواده دختر و پسر به هم وابسته نمی شوند! به دل نشستن با وابستگي فرق داره! :305: به دل نشستن يعني شما شخصيت، كمالات و زيبايي طرف رو مطلوب بدوني!
نقل قول:
با این وجود فکر می کنم پسرهایی هم هستن که خودشونم از این مسائل دارن و شاید براشون خیلی مهم نباشه.
فكر نكنم اينطور باشه باور كنيد اغلب پسرها هر چقدر هم كه ارتباطاتشان قبل از ازدواج زياد باشه باز هم بيشتر به دنبال دختراي پاك هستند!
پسر ميتونه يك جا، دو جا ، ده جا و... بره خواستگاري تا بالاخره جواب مثبت بگيره اما يك دخترخانم يكي يا دوتا يا نهايت سه خواستگار خوب و عالي در زندگي داره و واقعا شرايط يك دختر با يك پسر قابل قياس نيست! لطفا شرايط يك دخترخانم رو هم درك كنيد! :43: :43: :43:
یه ضرب المثلی هست که یه سنگ می افته تو یه چاه، هزار تا عاقل نمی تونن درش بیارن.
حکایت کار این خانمه. هرچی فکر می کنیم، نمی دونیم بالاخره باید بگه، نگه؟ کی بگه؟ چقد بگه؟ چه جوری بگه؟
مرضیه جان لطفا این جواب را به دوستتان منتقل نکنید. فقط خواستم بگم سوال سختیه. البته سوال آسونه، جوابش سخته!
یه ماه دوستی در حد حرف زدن که گفتن نداره. یا اونقد مهم نیست که بخواد بگه بعدا می گم. اگرم بگه یه ماه دوستی با این مساله همراهش بوده که مفهوم خیلی جالبی نداره. اگه بگه که خانواده در جریان نیستند که دیگه اصلا جالب نیست!! پنهانی بودن قضیه خرابش کرده. اگه خانواده در جریان بود خیلی راحت می شد مطرحش کرد.
به کدوم پسر بگی من بدون اطلاع خانواده ام عقد کردم بهت میگه چه خوب؟!!
سلام
۱. بهترین کاری که برای دوستتان می کنید اینه که خودتونم یادتون بره چنین چیزی بوده
۲. دوستانی که به درستی اشاره کردند که صیغه بدون اجازه پدر مجاز نیست باید بدونند که در صیغه موقت می شود حد رابطه را به عنوان شرط قرار داد و با توجه به این که حد رابطه به روابط جنسی نکشیده و دختر باکره است اجازه پدر در این مورد شرط نیست و صیغه محرمیت در این مورد درست است و ایشان کار غیر شرعی ای انجام نداده اند. بنده خدا را کافر نکنید!
۳. این که باید بگویند یا نگویند کاملا به شخصیت طرفین ربط داره و این که دوستتان تونسته مساله را برای خودش حل کنه یا نه و همه چیز فراموشش شده یا نه ؟
توجه
=====
بند 2 مورد تایید نیست ، صیغه محرمیت در هر محدوده ای برای دختر باکره نیاز به اذن پدر دارد ، مگر مواردی که بطور خاص شخص به مرجع تقلید خود مراجعه کرده و مرجع اذن داده باشد . ( فرشته مهربان )
خودمون رو جای اون پسر (خواستگار) قرار بدیم....
اگر بعد از ازدواج به هر طریقی متوجه بشن،فکر نمیکنید خیلی بدتره؟؟؟؟
:305:
بله ، صیغه یا خطبه عقد موقت میتونه مشروط باشه به نوع و میزان رابطه و لذت .
اما در هر صورت یه نوع عقده ازدواجه و باید با اذن پدر یا جد پدری دختر جاری بشه حتی اگه فقط برای صحبت کردن باشه.
اون خانم یه اشتباهی کرده( کافر نیست اما گناهی مرتکب شده که حالا قصد جبران هم داره)که همسر آینده اش بعنوان شریک زندگیش باید و حق داره بدونه وگرنه پنهان کردن مسائل مهم قبل از عقد طوری که بعدا باعث مشکلات بشه و دردسر ایجاد کنه از مصادیق کلاه برداریه ( تدلیس ) و عقد رو باطل میکنه:305:
نه روز اول بیانش کنه درسته و نه اینکه بذاره مدت زیادی بگذره!
به نظرم وقتی صحبتهای اولیه شد و دو طرف دیدن مشکل عمده ای نیست دختر خانم میتونه کم کم براش توضیح بده که قبلا کسی تو زندگیش بوده و ...... نشده ازدواج کنن .
اگه اون آقا خیلی رو این مسائل تعصب داشته باشه و براش مهم باشه که به اینم ایراد میگیره و ممکنه نظرش عوض بشه که در این صورت ادامه نده و هر کی بره دنبال زندگیش تا اون خواستگار بیشتر متوجه نشده ...تا مورد بعدی
یعنی دیگه تصمیم با اون آقاست اگه مهم نباشه براش ، می پذیره یا اصلا براش قابل هضم نیست و نمی پذیره .
حداقل تکلیفشون روشن میشه