با سلام خدمت همه دوستان عزیز
صمیمانه از هموتون تشکر می کنم . آخر هفته حتما پیش یه مشاور می رم و شما دوستان را در جریان جلسه ای که با مشاور داشتم قرار میدم. لطف کردید
واقعا مرسی .
دوستون دارم :43:
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
صمیمانه از هموتون تشکر می کنم . آخر هفته حتما پیش یه مشاور می رم و شما دوستان را در جریان جلسه ای که با مشاور داشتم قرار میدم. لطف کردید
واقعا مرسی .
دوستون دارم :43:
شما اصلا کار خوبی نکردی در مورد مسائل خصوصیش از دووستش که احتمال داره حسادت کنه سوال کنی
در مورد بعضی از مسایل شما خدوت باید به یقین برسی و تحقیق جای اشکال داره
آدم از کار شما آقایون سر در نمیاره !!!!!!!چیزی که مطمئناً خودتونم ازش لذت بردین و انقدر که حتماً مدام دنبالش بودی! حالا اخ شده !!!!!!!1اونم واسه دختر خانوما !!!شما که به هر حال حتماً دلتون نمیخواست و ایشون دست و پای شمارو میبست!!!!!!!!
به هر حال من چندین مورد اینجوری دیدم که دختر ...به خاطر علاقه به پسر و به اجبار پسره اینکارو کرده و بعد ولش کرده چون حتما تو با هرکی دیگه دوست شی اینکارارو میکنی ...وازین دست حرفها ........و دختر بیچاره بی اعتماد به اطرافیان و سرخورده ...ماهها مریض جسماً و بیشتر روحاً ...واقعا عدالته؟؟؟؟؟؟؟///شما که هنوز آمادگی پذیرش بعضی مسائل و نداری چرا سعی میکنی تجربه کنی و یکی دیگه رو هم درگیر این تجربه کنی؟؟؟؟؟؟در ضمن مگه شما نمیگفتین اون دیگه نمیخواست با شما دوست بشه و اصرار از شما بود؟!!!پس الان یهو این ذهنیت از کجا اومد!!!!!!؟؟؟؟؟؟لطفا کسانی که فوراً دخترو محکوم کردن !به این مطلب فکر کنن که شرایط اون دختر چقدر بحرانیه و رای اشتباه شما چقدر براش خطرسازه....بعضیها خیلی تند برخورد کردن راجع به اون خانم و صراحتاً اعلام کردین که باهاش ازدواج نکنچرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بنظر من با توجه به صحبتهای شما ازدواج با این آقا هم شبهه داره!
چرا ما همیشه فکر می کنیم بکارت مربوط به دختر خانمهاست؟
چون فکر میکنیم بکارت یعنی اون پرده که در عرض چند ثانیه از بین میره!!!!!!!!؟؟/ولی بکارت یعنی تعهد، تعهد به خودت به تنت ...یعنی به خودت خیانت نکنی ...متاسفانه کسانی که توی این سایت هستن همه با توجه به آموزه های دینی جواب میدن هیچکس از ابعاد انسانی نمیگه ...
تداعی خانم،
این آقا به اون دختر شک داره. قبل از ازدواج و زمانی که معمولا آقایون کله شون داغه و همه چی را قبول می کنند.
حالا ببین بعد از ازدواج که تب عشق و عاشقی فروکش کنه چی می شه. شک و بدبینی و تردید و ... دعوا و بهانه و .... طلاق.
به نظر شما این خانم الان جدا بشن بهتره یا بعد از ماجرای ازدواج و دعوا و فرسایش روح و روان و ... بشن یه خانم مطلقه با همه ی مشکلات بعدیش؟؟
من گفتم این آقا تواناییهای خودش را بسنجه. اگه فکر می کنه نمی تونه، همین الان رهاش کنه، بهتره تا دو سال دیگه !!
من نگفتم حتما با هم ازدواج کنن ولی آیا کارهای این آقا درست بوده؟!
محمد گفته :من از یکی از دوستان صمیمی اون خواهش کردم که هرچه راجع به رابطه قبلی کیس ما با دوست پسرش میدونه بگه و اون گفت چون نیتتون خیره می گم اما به هیچ وجه دوستم نفهمه و اون گفت که دوست پسره قبلی اش ، آدم زیرک و هوس بازی بوده....
چرا بخودش اعتماد نکرده و به دوستی که معلوم نیست چطور آدمیه که اون مزخرفات و مطرح کرده اعتماد کرده...شما بگین اون دوست دختر خوبیه که این حرفها رو جلوی یه نامحرم زده!!!!!!میتونست بگه من از روابط شخصیش خیلی اطلاع ندارم یا اینکه تا حدودی بوده ولی من از جزئیات اطلاع ندارم ...خوداسلام هم گفته در این موارد باید دو تا آدم بالغ و عاقل و مرد! شهادت بدن ...
بعد بنظر شما هرکی موفق شد که از یکی سوء استفاده کنه زیرکه!!!!یعنی بقیه که آدم درستی هستن خنگن!!!!؟؟؟؟؟
بعد اگه نیت اون دوست خیر بوده چرا ازش خواهش کرده این حرفها رو ازون نشنیده بگیره!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
در ضمن آدم نباید تو ازدواج یا اصلا زندگی دروغ بگه ولی لازم نیست همه چیزو بگه.گفتن بعضی حرفها اصلا از لحاظ عقلی صحیح نیست.
در ضمن اینا هردو از رابطه لذت بردن پس هرد گناهکارن!
الانم میشه این قضیه رو حل کرد.اما جدایی میتونه اون دخترو نابود کنه
من حرفم اینه