RE: مدیر همدردی آیا نیاز هست به مشاوره قبل ازدواج بریم؟
عجب دورانیه این دوران نامزدی.از یه طرف چون به همدیگه محرم نیستیم یخورده معذب هستیم از یه طرف دیگه یه کم درگیر احساسات شدیمو .....خلاصه باید هنوز صبر کنیم.یه موردی ذهنمو درگیر کرده که میخوام مطرحش کنم.همونطوری که قبلا گفتم ما چندجلسه ای حضوری در خونه ما دوتایی صحبت کردیم و یه جلسه هم مشاوره رفتیم و تلفنی هم صحبت میکنیم ./امشب قراره با ایشون و دوتا آبجی های کوچیکش(21 و 17ساله) بریم بیرون.یه خورده استرس دارم ولی موضوع اینه که من نمیخام از همین اول اونو توی خرج بندازم و ترجیح میدم پولاشو پس انداز کنه اما تقریبا از رفتاراش بهم ثابت شده دست و دلبازه و خوب منم دوست دارم اما نمیدونم چرا وجدانم اجازه نمیده بخوام توی خرج بیوفته .مثلا میدونم امشب میخاد بریم یه رستوران خیلی خوب وگرون قیمت و شام بخوریم راستش منم دوست دارم اما نمیخام توی زحمت بیوفته.بنظرتون بهترین رفتار از طرف من چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
من نمیخام از همین اول اونو توی خرج بندازم و ترجیح میدم پولاشو پس انداز کنه اما تقریبا از رفتاراش بهم ثابت شده دست و دلبازه و خوب منم دوست دارم اما نمیدونم چرا وجدانم اجازه نمیده بخوام توی خرج بیوفته .مثلا میدونم امشب میخاد بریم یه رستوران خیلی خوب وگرون قیمت و شام بخوریم راستش منم دوست دارم اما نمیخام توی زحمت بیوفته.بنظرتون بهترین رفتار از طرف من چیه؟
سلام
از نظر جو هنجاري جامعه ما (چه قانوني، چه عرف چه شرعي) اكثر مواقع پذيرفته شده كه مسائل مالي و اقتصادي به عهده آقايون هست.
شما از اول زندگي بايد اين مرز را بشناسيد. اينكه خرج بكن يا نكن، بخر يا نخر، پس انداز بكن يا نكن يا .... مخصوصا در چند سال اول زندگي از طرف خانمها سم زندگي محسوب مي شود.
شما بايد نگرشتون را عوض كنيد. ممكن است همسر شما روش اقتصادي داشته باشد و اشتباه هم باشد و شما هم در فشار باشيد. اما اين تكليفي براي شما ايجاد نمي كند كه اين جو را با خواهش و دستور عوض كنيد.
نكات مهم:
يكم :
البته اگر شما جزء آن دسته هستيد كه چنين هنجارهايي را نمي پسنديد بايد در مورد آن دقيقا و عيني و رك و صريح با همسر آينده خود صحبت كنيد. و بگوييد كه نگاهتان به مسائل اقتصادي خانواده چيست. بگوييد كه نقش يكتايي شوهر را براي مسائل اقتصادي نمي پذيريد و به عنوان شريك زندگي در اين مسائل مداخله مي كنيد. اينطوري از اول زندگي نقش ها شفاف مي شود.
دوم:
دقت كنيد پيشنهاد دخالت نكردن در مسائل اقتصادي شوهر، در واقع به نفع خانمهاست
- از نظر كار و فعاليت فشار كمتري به دوش آنها مي افتد.
- از نظر كمك مالي و توقع همسرشان كوتاه مي آيند
-از بي مسئوليتي شوهران جلوگيري مي شود
- شوهران نمي توانند بهانه دخالت و گير دادن همسرشان را عنوان كنند.
سوم:
اما اگر شما به مرور (با ظرافتهاي زنانه در زندگي زناشويي و با احساس) همسرتان را شيفته خود كرديد. گاهي وقتي يك تك مضراب مي زنيد و با مهارت در رفتار و گفتار نكته اي اقتصادي را در جريان مي اندازيد تاثير شگرفي را در زندگيتان مي گذارد. مهم اين است كه با گفتار و توصيه و عجله در چند سال اول زندگي به نتيجه نخواهيم رسيد. حتي ممكن است موجب مقاومت همسر هم بشود.
مثال:
شوهر : دوست دارم به مناسبت روز تولدت ببرمت يكي از بهترين رستورانها
همسر: عزيز نازنينم، تو هميشه به من نهايت لطف رو داري. من مي بينم كه چقدر صبح تا شب زحمت مي كشي، پيشنهاد مي دهم به جاي اينكه دسترنج چند روزت را بريزيم توي جيب صاحب رستوران، يك شب رمانتيك را در خونه زير نور شمع و با دست پخت خانمت داشته باشي. و بتوانيم در حريم خصوصي خودمون راحت تر باشيم؟ موافقي گلم؟
(حتي با اين وجود اگر اصرار به رستوران داشت،نبايد ضد حال بزني:160:)
:104::104::104::104::104:
عالی بود جناب مدیر. شما که اینقدر قشنگ راهنمایی می کنید چرا در بعضی تایپیکها هیچی نمی نویسید تا دل اون بیچاره هم شاد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:43::72:
ممنون آقای مدیر.تشکر
راستش روی حرفاتون خیلی فکر کردم .من خودم هم شاغلم واسه همین فکر میکنم واسه همین باشه که میبینم پولی که با سختی بدست میادو حیفه به همین راحتی خرج کرد.البته ذاتا چون روحیه زنانه دارم خیلی دوست دارم همسرم دست به خرجش خوب باشه و واسم هدیه بخره اما خوب نمیخام بخاطر من توی خرجای نچندان مهم و ضروری بیوفته.البته دارم تمرین میکنم سعی کنم اصلا دیگه توی اینجور مواقع نظری ندم و وقتی میبینم با اشتیاق میگه شام بریم بیرون یا فلان چیزو بخریم همراهیش کنم.
حالا یه سوال: اشکال داره من چیزایی که خودم لازم دارمو با پول خودم بخرم؟ یا وقتی با ایشون میریم بازار و احیانا یه چیزی دیدم که خوشم اومده و واسه خودم میخام آیا اشکال داره خودم بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
شما از اول زندگي بايد اين مرز را بشناسيد. اينكه خرج بكن يا نكن، بخر يا نخر، پس انداز بكن يا نكن يا .... مخصوصا در چند سال اول زندگي از طرف خانمها سم زندگي محسوب مي شود.
[align=center]:104::104::104::104:
[/align]
سلام
قابل توجه خانم هایی که مسایل اقتصادی اولویت زندگیشان است !!!!
دریک زندگی اولویت های مهمتری برای یک خانم هست .اول به آنها رسیدگی شود بعدا اگر وقت و انرژی و حوصله باقی ماند با مهارت و ظرافت در مسائل اقتصادی شریک شوند .
اول واجبات (لبخند -محبت -رضایت -احترام -تشکر -آراستگی- دوستی و همراهی -تایید و ارج نهادن-صبوریو...... )بعدا مستحبات (دلسوزی - -خود جا کنی {البته بیشتر موارد برعکس جواب داده میشه }حاجی کردن شوهر.........)
اگه میشه منو در این مورد راهنمایی کنین(حقوقمو چطوری بعد از ازدواج خرج کنم؟ )(خریدهای لباسو کفشو....... که مربوط به شخص خودمه با حقوق خودم باشه؟)(از همسرآیندم بپرسم پس اندازش چقدره ؟)
پریماه جان سلام و تبریک :72:
هم توی این تاپیک و هم توی تاپیک جدیدت در مجموع سه بار راجع به مسایل اقتصادی و مالی سوال کردی.
این خیلی خوبه که از اول می خوای بدونی که باید چیکار کنی و راه درست را بری که بعد نګی ای کاش ...
از طرف دیګه حساسیت زیاد شما این را به ذهن من آورد که شاید شما زیادی به این مسایل اهمیت می دید و خدای نکرده ممکنه در آینده براتون مشکل ساز بشه. سعی کن این مساله را خیلی دقیق و خوب برای خودت حل کنی و مرز و چارچوب خودت را دقیقا تعیین کنی. مردها به مسایل مالیشون و قدرت مالیشون و غرورشون در این زمینه خیلی حساس هستند.
خداروشکر.شکر.شکر ...از اینکه بعد از گذشته ای که داشتم و اشتباهاتم وبعد از فاصله ای که بین منو خدا افتاد(که دلیلیش شخص خودم بودم) خدا مردی رو سر راهم گذاشته که واقعا هدیه ای از طرف خداست .بعضی وقتا که بهش فکر میکنم اشک توی چشمام جمع میشه از اینکه آیا واقعا من لیاقت این همه خوبی و مهربونی و خوشبختی رو دارم؟به خدا میگم که واقعا شرمندم و شکرت بخاطر همه چی........
راستش این روزا که دارم نامزدمو بیشتر میشناسم و بخاطر مقدمات عقد و مراسم با آبجیهاش میریم بیرون احساس خیلی خوبی دارم .هرچی بیشتر میشناسمش خدارو بیشتر شکر میکنم..از همه مهمتر اینکه صادقه و دلش پاکه .اینکه میگه واسه ازدواجش چه شبهایی به درگاه خدا گریه کرده -دعا کرده و ازخدا یه همسر خوب رو خواسته....وقتی اینارو میگه خیلی خودمو کنترل میکنم که گریه نکنم و ................خدایا شکرت....شکر..شکر..شکر..کمکم کن و تنهامون نذار
سلام
پریماه جان چقدر به خاطرت خوشحالم
خدا رو شکر میکنم که دلت رو شاد کرده و نتیجه دعا و پذیرش اشتباهت رو به این شکل زیبا بهت داده:323:
عزیزم این پند سطر آخر پست آخرت اشک منو درآورد ...خدا رو شکر میکنم که هوای بنده های دلشکسته شو داره و انقدر زیبا دلشونو شاد میکنه.
عزیزم اینطور که معلومه مسائل مالی برات خیلی اهمیت داره پس تا دیر نشده حتما در موردش خیلی واضح و درست و حسابی با نامزدت حرف بزن و رشنش کن که نظرت راجع به این مسائل و حقوقت و خرج و مخارج چیه ؟
نکنه بعدا بگی چون منم تو خرج خونه سهیم هستم پس هر خرجی باید با موافقت من یا زیر نظر من باشه ؟!
نکنه به خاطر هر هزینه ای ازش سوال کنی !
نکنه به فرض در مورد هدیه ای که براس خواهر یا ماردش بگیره بهت بربخوره و بگی این خرجها اضافیه یا بگی باید به زندگی خودتون برسه!
بهش بگو به فرض گاهی خوبه که برید بهترین رستوران اما میشه وقتی اولویت دیگه ای تو زندگی داشتید به اون برسید و به جای یه رستوران گران قیمت یه رستوران ساده تر یا طبق فرمایش آقای مدیر حتی تو خونه با دستپخت خودت خوش بگذرونین کاملا خصوصی و رمانتیک:46:
اگه الان این مسائلو حل نشده باقی بذاری بعدا به مشکل بر میخوری:305:
موفق باشید
فکر میکنم یکم من موضوعو شورش کردم و یخورده الکی دارم حساسیت بیمورد خرج میدم آخه اون بنده خدا که تاحالا یبارم نپرسیده مثلا حقوق من چنده و ..........