RE: خداجونم دلم واست تنگ شده چیکارکنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazi.juje
سلام دوستای عزیز و مهربونم در تالار همدردی
هرزگاهی به تالار همدردی عزیزم سر میزن و مشغول خوندن مطالب زیبای دوستانم میشم امشب هم داشتم همین کارو میکردم که یهو جرقه ای تو ذهنم خورد .نمیدونم یه احساس غریبی بهم دست داد یه احساس گریه و خفقان یه احساس دوری از عزیزی که همه چیزمو از اون داشتم و دارم تمام وجود و زندگیم خدای مهربونم دلم برات تنگ شده:323:چقدر ما بی انصافیم چقدر از شوهر و خانواده شوهرو پسر و دخترمون و هرکی تو فامیل هست شاکی هستیم و میایم اینجا از اونا حرف میزن چرا یه بار نشده با خودمون بگیم در مورد یه عزیز حرف بزنیم نمیدونم ولی خودمو میدونم که خدایا خیلی دختر بدی شدم چرا دیگه مثل قبلا احساست نمیکنم چرا گناه تمام وجودمو گرفته و کارای اشتباه انجام میدم ولی تو باز لطفتو شامل حالم میکنی خدا جون دلم خیلی واست تنگ شده میخوام بهت نزدیک شم دوباره اره مثل اون قدیما که یه قدم میومدم به سمتت اما تو ده قدم میومدی به سمتم میخوام بشم مثل قبل چرا این همه گرفتاری و مشغله منو از تو دور کرد .نمیدونی وقتی بهت فکر مینم تمام وجودم اروم میشه خیلی ماهی خیلی مهربونی خیلی دوست دارم فقط پیشم باش تنهام نذار بذار به همه بگم من یه عشق حقیقی دارم یه عشق بی مثال .خداجونم منو بی خیال کن به دنیا به زندگی اینقدر دنیا واسم ارز شنداشته باشه کمکم کن دوست دارم عشق ازلی وقتی یاد مرگ میوفتم از خودم بدم میاد چه فرصت هایی رو از دست دادم دوستای گلم بیان یه گذری کنیم به کارهایی که داریم انجامش میدیم و عین خیالمون نیست باید تاوانشو بدم .من زیاد مذهبی نیستم اما بعضی چیزا واسم خیلی مقدسه بیان اینجا و بگین چیکار کنیم تا دوباره به سمت اون عشق بی پایان و بی منت بریم؟:72::72::72:[/poem]
سلام نوشته ات واقعا زیبا بود
ممنونم dilek عزیز وای خدایا صد هزار بار شکر هنوزم کایی هستن که تو رو توی همین نزدیکیا حس میکنن .:323:خدای مهربونم به همه دوستای خوبی که توی اینجاپیدا کردم کمک کن به حاجتاشون برسن بذار همه بدونن ما دوست داریم
خداجون کمکمون کن نمازهامونو رو از رو وظیفه نخونیم
بخونیم از برای تو برای نزدیک شدن به تو وشاید فرصتی برای راز و نیاز با تو
خدیا حس زیبای تقرب در نماز رو شامل حالمون کن
دوستای گلم بیان همگی برای هم دعا کنیم
امیدوارم در دنیایی به نام بهشت همدیگرو ملاقات کنیم شاید از دعای هم به عاقبت به خیری برسیم
[/size][/color][color=#9400D3][size=xx-large]
امین:323:
چه تایپیک عالی زدی
منم دلم خواست از خدا بنویسم اما باور کنیم دل خدا هم برامون تنگ می شه چجوری؟ این جوری:
اگه ديدي بغض كردي؛ ولي دليل گريه كردن پيدا نمي كني
اگه دنبال يه جايي مي گشتي كه داد بزني ...
بدون دل خدا برات تنگ شده و مي خواد صداش كني.
خدای همیشه قشنگم... تو رو میخوام ... تو رو... مهربونیتو... صدای گرمتو... یادته هر بار نگران بودم بهم میخندیدی؟ میگفتی من هستم برو... بی معرفت شدم نه؟ بیا... من منتظر شنیدن صداتم... منتظر حس کردن گرمی دستات رو شونه هامم... منتظر حس کردن آرامش حضورت در دلم هستم... بیا...
دوستت دارم خدای مهربونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazi.juje
ممنونم dilek عزیز وای خدایا صد هزار بار شکر هنوزم کایی هستن که تو رو توی همین نزدیکیا حس میکنن .:323:خدای مهربونم به همه دوستای خوبی که توی اینجاپیدا کردم کمک کن به حاجتاشون برسن بذار همه بدونن ما دوست داریم
خداجون کمکمون کن نمازهامونو رو از رو وظیفه نخونیم
بخونیم از برای تو برای نزدیک شدن به تو وشاید فرصتی برای راز و نیاز با تو
خدیا حس زیبای تقرب در نماز رو شامل حالمون کن
دوستای گلم بیان همگی برای هم دعا کنیم
امیدوارم در دنیایی به نام بهشت همدیگرو ملاقات کنیم شاید از دعای هم به عاقبت به خیری برسیم
[/size][/color][color=#9400D3][size=xx-large]
امین:323:
نازی جون من هم چند ماهی می شه که خدا رو هر روز می بینم دلم خیلی شکسته است .هر روز هوای گریه دارم .از اینکه چرا ما ادمها انقدر خودخواهیم شرح ماجرای من رو توی وبلاگم می تونی ببینی www.sozdilek.blogfa.comبه اسم ترانه محبت برامون دعا کن به خصوص برای اون اونی که این وبلاگ رو براش نوشتم تنها گناهش اینه که بی کسه .
[/size][/color]مرحبا بر تو dilek قسمتی از وبلاگت رو خوندم و اونقدر تحت تاثیر قرار گرفتم که دیگه سعی بر نخوندنش کردم ناراحت شدم .افرین بر تو افرین بر حس قشنگ مادر بودنت .برای من هم ارزو کن و از خدا بخواه که روززی طعم مادر شدن رو بچشم یعنی میشه خدا جون[
[size=x-large]یادت نشه عزیزم این توفیق ی از جانب خدا بوده خوش به سعادتت اون دنیا حداقل یه کار خوبی داری که جلوی خدا شرمنده نشی الان که دارم برات مینویسم چشام خیسه چرا اینقدر بد شدم
چرا اینقد رقبح گناه واسم ریخته کمکم کن کمکم کن:323::323::323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
اگه ديدي بغض كردي؛ ولي دليل گريه كردن پيدا نمي كني
اگه دنبال يه جايي مي گشتي كه داد بزني ...
بدون دل خدا برات تنگ شده و مي خواد صداش كني.
پس خدا خيلي دلش براي من تنگه !!!!! چون من هميشه اين حالات رو دارم هرچند كه در كشاكش زندگي اونا رو به دست فراموشي مي سپارم....
سلام خدای خوبم
خداجون تو از روح خودت در ما دمیدی، از این همه صفات خوبت هم تو وجود ما قرار بده و صفات زشت و ناپسند رو از وجودمون دور کن به حق اسماء مبارکت
خدا جمیل *** خدا جلیل
خدا کریم *** خدا رحیم
خدا وهّاب *** خدا توّاب
خدا کافی *** خدا شافی
خدا خبیر *** خدا بصیر
خدا دیّان *** خدا حنّان
خدا مبین *** خدا معین
خدا جبّار *** خدا جابر
خدا رافع *** خدا دافع
خدا شاکر *** خدا غافر
خدا شکور *** خدا غفور
خدا ملک *** خدا مالک