RE: عاشق دختري شدم كه بدون دليل بهم جواب رد ميدهد راهنمايي كنيد خواه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba1
......
.اخه من جوري هستم كه تشنه محبت كردن هستم دوست دارم كسي كه دوسش دارم و يا بتونم دوسش داشته باشم رو به دست بيارم و اينقدر بهش محبت كنم كه خودش خسته بشه ......
من زيادي احساس دارم و دلسوزم و از اين روحياتم عذاب ميكشم ترجيح ميدم بي احساس باشم قصد كردم برم روانپزك بلكه شايد بتونه بهم كمك كنه ...
حتي پدر و مادرم هم نميدونند من همچين شخصيتي با همچين روحياتي هستم . عذاب سختي هست كه من دچارشم
با سلام
دوست عزيز به تالار همدردي خوش آمديد.
اميدوارم بتوانيد با دلسوزي و بينشي كه به مشكل خود داريد آن را با همت و تلاش خود حل كنيد.
اساسا مشكل شما در حال حاضر عشقت به اين دختر يا حتي ازدواج نيست.
مشكل اصلي شما همين است كه من در اين پست نقل قول گرفتم.
يعني احساسات و هيجانات كنترل نشده.
در واقع شما ابتدا بايد روي هوش هيجاني خود كار كنيد. بعد روشهاي كنترل احساسات را تمرين كنيد.
شايد باورش براي شما بسيار بسيار سخت هست. اما بگذاريد من از تجربه و تخصص مشاوره اي خودم برايتان بگويم.
«تعداد خانمهايي كه خواهان آزاد شدن از دست يك مردي با احساس كنترل نشده هست و خسته شده اند، بيشتر از تعداد خانمهايي هست كه به خاطر اعتياد همسر درخواست طلاق مي دهند!!!»
لذا من علاوه بر اينكه توصيه مي كنم فعلا بي خيال اين دختر شو، حتي مي گويم حتي فعلا قصد ازدواج را هم از ذهنت دور كن. چون پارامترهاي مهم ازدواج را نداري كه مهمترين آن تعديل در احساسات هست.
لطفا مطالب ذيل را مطالعه كن:
اگر چنين هستيد،صبر كنيد ازدواج نكنيد.
هوش هيجاني
همچنين جستجو كنيد عبارت «كنترل احساس»
تاکید می شود این راهنمایی دقیق را مورد توجه قرار دهی
RE: عاشق دختري شدم كه بدون دليل بهم جواب رد ميدهد راهنمايي كنيد خواه
سعي ميكنم كه بي خيالش بشم ممنون از دوستان به خاطر راهنماييهاشون تو اين چند روز