sorm عزيز بالاخره چيكار كردي برگشتي خونه يا نه
به نظر من هر موقع برگشتي خونه خيلي اروم و صبور باش و در مقابل بدرفتاري هاش واكنش نشون نده تا شايد خودش از كاراش خجالت بكشه و پشيمون شه
نمایش نسخه قابل چاپ
sorm عزيز بالاخره چيكار كردي برگشتي خونه يا نه
به نظر من هر موقع برگشتي خونه خيلي اروم و صبور باش و در مقابل بدرفتاري هاش واكنش نشون نده تا شايد خودش از كاراش خجالت بكشه و پشيمون شه
سلام
با قهر کردن و رفتن به خونه ای دیگران مشکلت حل نمیشه
شما داری به نوعی تهدیدش می کنی تا به خودش بیاد و دست از کارش برداره ولی راه حلی که در پیش گرفته ای نمی تونه موثر باشه
اگه پارسال یک هفته سراغت رو نگرفت
اینبار یکماه سراغت رو نمی گیره
بار دیگه شش ماه
و این میشه عادتش
به نظرم اگه توی خونه بمونی و سعی کنی با مهارت های صحیح زندگی ات رو اصلاح کنی زودتر به نتیجه میرسی:72:
دوستان عزيز
بطور كاملا عجيبي قبل از اينكه از سر كار بيام بيرون كه جايي برم خودش زنگ زد تا منو ببينه.من هم باهاش لجبازي نكردم و رفتيم كمي صحبت كرديم ولي مشكلات حل نشده فقط اين مسئله بهونه اي شد كه بدون شكستن غرور و ايجاد آبرو ريزي برگشتم خونه تا با حوصله بيشتر مشكلم را حل كنم.خلاصه نميدونم كه چه اتفاقي بيفته.
sorm عزیز؛ میشه یه مقدار در مورد مسائلی که بین شما و همسرتون به بحث و جدل کشیده میشه رو بیشتر توضیح بدید؟
و همین طور در مورد عکس العملهایی خودتون در اون لحظات؟
سلام خانم محترم
من رضا 34 ساله هستم از كردستان
ميخواهم جزئي از زندگي شخصي خود را به عنوان تجربه برايت بگويم شايد موثر واقع بشه انشاا...
خانم محترم رفتارهايي كه شوهر شما دارد من نيز در اوايل زندگي مشتركم آرام آرام بهم دست داد . همسرم فوق العاده لجباز بود و نيز در آتش حسادت ميسوخت . من هرچه او را نصيحت ميكردم فايدهاي نداشت . فوق العاده دوستش داشتم . ديگر شيوهاي براي اصلاحش نميتونستم پيدا كنم . التمالسش ميكردم . هديه . تشويق . ترس . نه هيچكدام فايدهاي نداشت .
بي پرده بگم خانم محترم . اگر بخواهي ازش فاصله بگيري و قهر كني به جرات ميگم به خدا فاصله عاطفيتون صدبرابر ميشه چون فقط كافيه اون به تنهايي و نبود تو عادت كنه ديگر برايش غريبه اي بيش نخواهي بود . تو زني عاطفه داري چرا از عواطف زنانهات استفاده نميكني . چرا دست پايين نميگيري . سعي كن مدير باشي سعي كن براش جذاب باشي سعي كن و بهش بفهمان كه اگر قرار است بميري در خانه او و با دستان او بميري بهتر است تا اينكه بخواهي تنهايش بگذاري . خواهر گلم بعد ببين خودش آرام آرام اصلاح ميشود يا نه . اخر تو ميخواهي اينجوري ادبش كني . نه نه نه صدبار ميگم نه - نمي دوني شكستن غرور يك مرد چه دردي دارد . درپايان بازهم ميگم بايد صبور و مدير باشي . همين . قلبشو بدست بيار تا برايت رام شود نه اينكه نقشه ادب كردنشو بكشي . موفق و پاينده باشي.
sorm عزیز؛
موضوعات مرتبط با قهر رو دوستان گفتند.
در خصوص تقسیم بندی بودجه بین خودتون ، کاملا دارید اشتباه عمل می کنید. نقش هاتون رو باید برعکس کنید.
او خرج خانه رو بدهد و مسئول هزینه ها باشد.
در آمد خودتون رو برای پرداخت اقساط (آن مقدار که توانائی دارید و به شرط تملیک - باید بیشتر صحبت کنید) ، تخصیص بدید.
موفق و خوشبخت باشی
بنظر من هم قهر بدترین حالتی که بین زن و شوهرها بوجود میاد مخصوصا با تغییر مکان همراه باشه . سعی کن خونه خودت بمونی و باهاش لجبازی نکنی باهاش آروم حرف بزن هیچوقت صداتو از صدای اون بالاتر نبر خودبخود چنان آروم میشه که باورنمیکنی . وقتی داره اشتباه میکنه بهش تذکر نده بلکه اگر کارشو کرده چیزی نگو و تو یه فرصت مناسب که کنار هم نشستین دستشو بگیر (این بهترین راه ارتباطیه و واقعا موثره وقتی دست طرف توی دستته قلبش واقعا تو مشتته)بعد آروم براش حرف بزن همه رو یه دفعه نگو که قاطی کنه شمرده و آروم بگو یه گوشه اشو بگو . بعد اگه داد زد تو بگو چرا داد میزنی من دارم آروم حرف میزنم خودش آروم میشه . مطمئن باش حداقل 50 درصد از کتک خوردنات بخودت برمیگرده 1- اولین بار سکوت کردی و بهش نشون دادی که برات وحشتناک نبوده 2- خواستی اونو تغییر بدی بدون این که خودت عوض بشی
راستی چند سالتونه؟هردو ؟ شغلتون چیه ؟ میزان تحصیلات؟
سلام به دوستان
در ادامه تداعي عزيز بايد بگم درسته.اولين باري كه كتك خوردم سر يه مسئله كوچيك اينقدر باهاش بحث كردم و مسائل ديگه را پيش كشيدم ( البته از كم ترجربگيم بود )كه عصباني شد و به طرز وحشتناكي منو زد اون موقع عقد بوديم و اين اتفاق تو راهرو بيرو خونشون افتاد واي خيلي غرورم شكسته شد ولي به خاطر اينكه حرف تو دهنش نمي موند و به خانواده اش مي گفت و من هم از اين مسئله متنفر بودم پيش خانواد ه اش جلوي خودم رو گرفتم و به خانواده خودم هم چيزي نگفتم بعد هم كه عصبانيتش خوابيد سعي كرد از دلم در بياره و من هم خيلي راحت ازش گذشتم اين باعث شد كه فكر كنه اتفاق وحشتناكي نيفتاده ولي اون صحنه هيچ وقت از ذهن من پاك نشد.من تو دوران عقدم يه اشتباهي كردم كه مي ترسيدم واسه خانواده ام رو بشه واسه همين خيلي كوتاه اومدم و اين كار باعث ميشد كه اون فكر كنه حق داره.
چرا اشتباه شما؟
اشتباه هر دو نفر.
عزیز من به نظرم شما خودتون پیش ی روانشناس برید که مشکلتون چیه که اینهمه کتک می خورید و بی احترامی و خفت رو تحمل می کنید...در ریشه یابی رفتار ظالم و مظلوم باید بیشتر تمرکز کنید که اون مظلومه چه مشکل شحصیتی داره که می شینه یهش ظلم یشه...قیچی کنید سر این داستانو:160: کسی که طرفشو دوست داره باهاش بدرفتاری نمی کنه ...باقی همه خوش خیالیه...