RE: با شوهر بچه ننه ام چه کنم؟؟؟
سلام دوست عزیز
به نظرم به هیچ عنوان بچه دار نشو
الان وقت بچه دار شدنت نیست اول مشکلت را حل کن بعد بچه دار بشو
ببین هرچیز دیگه ای که تا حالا توی کنترل شما نبوده ولی بچه دار شدنت دست خودت هستش فردا نیای بگی حالا با وجود بچه و همسری که کمکم نمی کنه چیکار کنما
این کارایی که داری انجام میدی زمان می بره تا نتیجه بده و به این زودی مطمئن باش نتیجه نمیده و هزار بار دوباره بر می گرده مثل اولش میشه پس به این زودی اصلا تصمیم نگیر و با صبر و پشتکار ادامه بده
سلام
راستش بچه لازم میدونم مسائل خصوصی تری رو مطرح کنم تا شاید مشکلم حل بشه و شما هم از سر در گمی در بیان
من و شوهرم حدود 1.5 ماه پیش تصمیم گرفتیم که بچه دار بشیم.چون شوهرم دوست داشت و منم به قبول کردم
هنوز 1 هفته ای نگذشت که پای من رفت توگچ و برنامه ما موند. در این بین بین من و شوهرم دعوای شدیدی در گرفت و منجر به قهر شد . بعد چند روز با وساطت پدر و مادرش من آشتی کردم . این دعوا و مشکلات باعث شد من نظرم عوض بشه.ترسیدم از اینکه بچه بیاد و ما همچنان مشکلاتمون باقی بمونه.اما از اونجایی که به شوهرم قول دادم ، مدام اصرار میکنه ، و ازم میخواد.من عقلم میگه نه اما دلم واسش میسوزه که اینقد منتظرش گذاشتم حالا هم بگم نه!!! نمی دونم چیکار کنم.
واسه همینه که دچار تردید هستم.
حالا دلایلی که من بچه رو الان نمی خوام :
1- ترس از بزرگ کردن و مسئولیتش
چون شوهرم کارش شیفتیه و من 24 ساعت تنهام و همچنین سر کار هم هستم ، اینکه صبحها بچه رو چیکار کنم و ببرم و بیارم و دکتر و ........
البته پدر و مادرامون هستن و شوهرم میگه اونا کمکم میکنن.
2- اخلاق شوهرمه : می ترسم بعد از آدن بچه هم بی تفاوت باشه به زندگی همونطور که قبلا واستون تعریف کردم یه کمی هم زود از کوره در میره ، لجبازه ، بی منطقه
3- خانواده شوهرم : میگن بیان با ما زندگی کنین که ما بچه رو واستون نگه داریم شما که نیستین !!!!!!!!!!! این یکی از سیاستهای بزرگ مادرشه.که رفت و آمد سخت نباشه!!!!!!!!!
کل دلایل من همیناست و نمیدونم چقد منطقی هست اما هر وقت با شوهرم میخوام راجع به اینا صحبت کنم میگه : بسه نمیخوام بشنوم .اصلا نمیخواد بچه دار بشی من گذشتم !!!!!!!
فکر میکنه من بهانه میگیرم نمیدونم چرا این فکر رو میکنه !!!!!!!! اصلا درک نمیکنه که اینا تمام دلمشغولی من در طول شبانه روزه . واسش این مسائل بی اهمیته یا فکر میکنه اصلا مسئله ای نیست!!!!! فقط میخواد بچه بیاد حالا بقیش مهم نیست !!!!
شما بگین من چیکار کنم !!!!! چه راهی پیش بگیرم تا بتونم راضیش کنم که فعلا صبر کنیم. از نظر اون همه چی آمادست.باید بگم که ما مشکل مالی زیادی نداریم .
شوهرم آدم بدی نیست ها
بذارین خوبیهاش رو هم بگم تا بیشتر بشناسینش :
نماز خوان و مومن ، خانواده دوست، شوخ و بشاش، شاغل، مهربان و دل رحم، عاشق بچه ، واسم خونه رو جارو میکشه، غذا اکثرا درست میکنه، ظرفارو معمولا میشوره باهام، نظافت منزل رو با هم انجام میدیم (خدا رو شکر من از این لحاظ ازش راضیم خیلی - واقعا همکاری میکنه با من وقتی تو خونست)
دوست دارم مشاور محترم هم در این زمینه نظراتشون رو بگن .همش میخوام یکی به من بگه که من بچه دار بشم یا نه.خودم نمیتونم تصمیم بگیرم. تو رو خدا کمکم کنین.
سلام سارا جان
من قبلا گفتم هنوزم با این توضیحات حرفم همونه "الان وقت بچه دار شدن شما نیست"
ببین دوست عزیزم بچه را باید پدر و مادر تربیت و بزرگ کنند نه پدربزرگ و مادربزرگ
پدربزرگ و مادربزرگ فقط باید محبت خالصانه به بچه داشته باشند و فقط از نظر محبت (نه تربیت) نیازهای بچه را برآورده کنند.
دوست عزیزم شما تربیت همسرت را قبول داری که می خوای تربیت بچه ات را به خانواده ی همسرت بسپاری؟
شما اگر بخواهی بچه داری بشوی باید حداقل 2 سال کارت را معلق کنی چون 2 سال اول خیلی بچه نیازهای متفاوت و درگیری های خاص دارد.تازه این برای کسایی هستش که مشکلات زندگی شما را ندارند.شما الان خیلی از روزها کاملا تنها هستی و همسرت در دسترست نیست که کمکت کنه بعدش چطوری تنهایی می خواهی ار عهده ی کارهای بچه بربیای؟
اگر باخانواده ی همسرت مشکلی نداشتی من می گفتم که آنها می توانند کمکت کنند اما دخالت های خانواده ی همسرت همینطوری در زندگی شما زیاد است چه برسه به اینکه برین با آنها زندگی کنیدو بچه ات را هم آنها بزرگ کنند.
سارا جان هیچ وقت از روی دلسوزی تصمیمی نگیر که یک عمر با خودت درگیر بشی که چرا اینکار را کردی
سلام عزیزیم
آره شما راست میگین. بچه رو نمیشه به اونا سپرد.راستش جاریم تا 2 ماه دیگه بچش به دنیا میاد.شوهرم کشته منو که اونم بچه می خواد.من واقعا دیوونه دارم میشم. اصلا نمیخواد حتی گوش بده که من چرا بچه نمیخوام!!!! تا میام دلیل بگم .حرف رو قطع میکنه !!!! ممنونم بچه ها از راهنماییهاتون. وقتی میام اینجا و میبینم دوستای گلم به درد دلم گوش میدن و درکم میکنن آرامش پیدا میکنم.کاش شوهرم هم منو درک میکرد.
سلام من مشکل کشابهی داشتم گفتم مطرح کنم
با یه آقایی نامزدم الان حتی اگه برای نیم ساعت هم با هم باشیم مادرشون زنگ میزنه کجایی داری چیکار می کنی.گذاشتم یه مدت بگذره بعد باهاش مطرح کردم کلی بهم توپید.قرار بود آزمایش بدیم هر ساعت یک بار باید خون میدادیم پدر و مادرش 8 بار بهش زنگ زدن!
یه مدت اصلا بیخیالش شدم از اونجا که اصلا حرفامو به گوش نمیگیره.بعد ایشون خونه نبودن مادرشون نمیدونم چند بار زنگ ایشون زده بودند ولی 2 مرتبه با من تماس گرفتند و سراغ پسرشون را میگرفتن
خودش حاضر نیست بپیذره این روند غلطیه ، همه چیز را به مادرش میگه مسائل بسیار ریز و کوچک ،حتی یک بار به من گفت من از شکم خودم و زن و بچم می زنم ولی نمیذارم به پدر مادرم بد بگذره
خوب دوستان راه حل چیست و من چه برخوردی باهاش داشته باشم یکی دوبار با آرامش تذکر دادم اما گوش نمیده
rayan21 لطفاً یه تاپیک جدا باز کنید و مشکلتان را در اونجا مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند . این تاپیک مربوط به sara62 است .
منتظریم تا تاپیک جداگانه شما را ببینیم و شما را راهنمایی بدهیم .
موفق باشید .
سلام بچه ها خوبین؟
رایان جان از نظر من اشکالی نداره مشکلتو اینجا مطرح کنی . خوشحال میشم بتونم بهت کمکی بکنم.
راستش بچه ها یه مدت سرم شلوغ بود نتونستم سر بزنم به سلامتی خواهرم رفت خونه بخت و منم به عنوان تک خواهر درگیرش بودم. یه مشکل جدید واسم پیش اومده .راستش توی مراسم خواهرم شوهرم از دست داماد یه خورده دلخور شد.که چی ؟؟؟ بهش گفته توی عروس کشون جلوی ماشین عروس رو نگیر و زود برو چون اعصابش خرد بوده. شوهرم همم بهش بر خورده و ..... . من موندم این وسط.اعصابم بهم ریخته .شوهرم لج کرده و نمیخواد پاگشا کنه اونا رو .منم آبرو واسم مهمه .راستش شوهرم به دامادمون خیلی حسودی میکنه.فکر میکنه مادر پدرم به اون توجه بیشتری دارن!!!! مثل بچه ها حسودی میکنه !!!! شما میگین چیکار کنم؟میگه اول اونا بیان تا ما بعد پا گشا کنیمشون . شما میگین من چیکار کنم که حساسیتش کم بشه و راحتتر برخورد کنه !!!
سلام دوستان
خوبین؟وقت همه عزیزان به خیر و خوشی . راستش من همچنان منتظر راهنماییتون هستم. راستش آبروم داره میره .نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ اگه تجربهای دارید و یا پیشنهادی به ذهنتون میرسه عنوان کنید. ممن.نم. بای.
sara62 عزیز و نازنین
توصیه به رایان برای ایجاد تاپیک جدید برای این است که طبق قوانین هر کس مشکلش را در یک تاپیک مستقل باید ایجاد کند تا دوستان بهتر راهنمایی کنند ، تداخل باعث سردر گمی مراجعینی که مطالعه می کنند و راهنمایان برای راهنمایی دادن می شود و همچنین بی نظمی را موجب می گردد لذا. با توجه به این توضیحات ایشان نیازه تاپیک مستقل ایجاد نمایند تا بهتر به مسئله اشان توجه شود .
ممنون از همکاری و همراهی شما :72::72:.
سلام سارای عزیز
فکر نمی کنم مشکلتون زیاد جدی باشه خدا رو شکر
ولی واسه همین هم باید تلاشتون رو بکنین تا ان شاءالله این مورد هم حل بشه
شوهرتون تنها پسر خانودست ؟
مواظب باشین شوهرتون نباید احساس کنه که شما می خواید اونو از خانوادش دور کنید باهاش حرف بزنید خیلی مهربون بگین که خانوده هردتون در جای خودش خیلی مهمن وباید احترامشون حفظ بشه از این بابت خیالشو راحت کنین ....
بعد راجب خودتون باهاش حرف بزنین راجب عشق وعلاقتون نسبا به شوهرتون وزندگیتون بگین که دوست دارین وانتظار دارین که ایشون هم به شما محبت وتوجه داشته باشند
در لحظاتی که با شوهرتون هستین سعی کنید بهترین و شیرینترین لحظات رو با هم تجربه کنید مطمئنم اگه تو خونتون لحظه های خوبی رو باشما داشته باشند کم کم رفتارشون عوض خواهد شو لحظاتی که با هم هستید ازهم گلایه نکنید سعی کن راه حل هات زیاد دستوری نباشه اصلا از خانوادش بدگویی نکن احترامشون رو حفظ کن
خلاصه هر کاری از دستت برمی یاد برای ساعاتی که باهم لذت ببرین وخوش باشین دریغ نکن..... یعنی به خاطر در کنار با تو بودن احساس نیاز و خوشحالی کنه موفق باشی:72::72::72::72: