RE: آیا بیماری مثل من حق ازدواج داره ؟
سلام
دوست عزیز پیشنهاد منم اینه که شما اول اعتماد به نفست و زیاد کن. بچه بخش بزرگی از زندگیست و شما نم یتونی از بخش به این بزرگی بگذری.
افرادی هستن که مینور هستن و شانس داشتن بچه ماژور (منگلی) توشون خیلی زیاده با این حال با هم ازدواج می کنن و تحت نظر پزشکم بچه دار می شن و خوشبختانه بچه ای سالم و هم به دنیا می ارند.
خواهر شوهر من مینوره ( کم خونی خیلی شدید) البته شوهرش کاملا سالمه و الان 2 تا پسر یکی از یکی سالمتر داره.
می خوای 100 تای دیگه نام ببرم که با و جود مشکلات جسمی ازدواج کردن و بچه های سالم دارن؟؟
عزیزم مگه هر بیماری منتقل می شه؟ اونم باا این همه علمی که پیشرفت کرده.
قوی و محکم باش تحت نظر پزشکت داروهات و ادامه بده و یه ازدواج سالم هم داشته باش.
شانس داشتن یه زندگی خوب با بچه های ناز و با افکار منفیت از خودت نگیر.
موفق باشی:72:
دوست عزیز میشه روشن کنی الان دقیقا چه چیز داره شما رو آزار می ده تا دوستان بتونن بهتر راهنماییت کنن؟
آیا هیکل و ظاهر شما پسرانه هست و این موضوع اینقدر آزارتون می ده که دلتون نمی خواد به فرزندتون منتقل بشه؟
آیا شما دچار درد هستید و نگرانید که فرزندتون هم با درد زندگی کنه؟
.
.
سلام
ببخشید که من چند روزی نبودم .
خیلی آشفته شدم ....
نقل قول:
آیا شما دچار درد هستید و نگرانید که فرزندتون هم با درد زندگی کنه؟
چه دردی از این بزرگتر که همیشه نگران آیندت باشی درحالی که هیچ کاری نمیتونی بکنی.
در حال حاظر بزرگترین مشکل من همون کوچک بودن سینه هاست با پزشک متخصصم صحبت کردم که اگر میشه از پروتز استفاده کنم ولی گفت این کارو نکن ، ممکنه بعدا برای بچه دار شدن دچار مشکل بشی .
اعتماد به نفس
امید مطلق به خدا
آینده نگری نه ترس از آینده
اه این چه چیزایی که می گی.
یارو سرطان داره میره ازدواج می کنه حالا تو مگه چته اینجوری تو سر خودت می زنی
بچه جون به جای یه دندگی و حرفهای بچه گونه و نا امید کننده برو تا اونجایی که می شه در مورد بیماریت اطلاعات 100% بگیر
گیرم که رفتی بهت می گه بچه دار می شی
در ضمن اگه کمی اهل مطالعه باشی می فهمی با پیشرفت علم درصد ناباروری داره به صفر نزدیک می شه
و اینکه بچت هم مثل تو می شه و هم بذار برای تشخیص دکترها
بابا اونایی که ایدز می گیرن با امکانات و پیشرفتهایی که وجود داره می تونن کاری کنن بچه از ویروس جون سالم به در کنه درد تو که در کنارش صفر
دختر عموی مامانم بعد از 24 سال بچه دار شده
خواهرش همینطور
تازه این مشکلات که گفتی قابل حل در مورد کوچیک بودن خیلی ناراحتی (من بهت پیشنهاد نمی کنم) برو عمل کن
خواهش می کنم بفهم که این مشکلت واقعاٌ قابل حل و تو نا امیدی
به جای دعای ما خودت برای خودت دعا کن که از این فکرای پوچ بیای بیرون:305:
راستش خیلی امیدوارتر شدم ولی هنوز نمیتونم مشکلمو با کسی مطرح کنم .
اگر بشه میخوام با یه روانشناس صحبت کنم اگر این کارو کردم حتما شما رو در جریان کارم قرار میدم .