RE: دوستش دارم.دوباره شروع کنم یا ........؟
پریماه جان ..
یه مساله رو دقت کن ...داری میگی دیشب امده خواستگاری و تا ۲۰ روز دیگه که طرف اولم امتحان داره شاید ما عقد کرده باشیم ...
یه سوال اینقدر عجله برای چی ؟؟؟
یه نظر ..فکر کنم معقول ترین راه اینه که حتی بعد از تحقیق پدرتون ..باز شما سریع دست به کار نشید ...
اصلا نیازی نیست شما به طرف اولتون خبر بدید ...شما خودتون گفتید با طرف اولتون ۳ ساله دوستید و بعد از کلی دردودل و با هم بودن به این نتیجه رسیدید که واقعا تفاهم دارید ...تازه اونم معلوم نیست تو زندگی مشترکتون تغیرات به وجود نیاد تو رفتارهای هردوتون ...
خب یه چیز دیگه !! چرا کمی با این طرف دوم(خواستگار دوم) بیشتر معاشرت نمیکنید برای آشنایی ....شما میتوانید با این اقا طبق پیگری خانواده و یک هدف مشخص جلو برید ...بشناسید رفتاراشونو و شناخت خوبی برای شما بدست بیاد !!! از نظر شما خواستگار دوم شرایط خوبی داره ok ولی ایا شما برای اون شرایط مناسبو دارید ؟؟؟ شاید با معاشرت بیشتر خیلی رفتارهای شا به دل خواستگار دوم نشینه ..!!! این احتمالم در نظر بگیرید ...
پس خواهشن سریع تصمیم نگیرید و دلهوره به دل خودتون راه ندید ....راه اشنایی را باز کنید با نفر دوم تا بهتر آیندتون براتون باز بشه ...بعد از امتحان نفر اول هم به ایشون خبر بدید که خواستگار براتون امده و در مرحله شناخت هستید ...
ببینید چه عکس العملی نشون میده ...
موفق باشید
ــــــــــــــــــــ--------------ـــــــــــــــــــــــ----------------ــــــــــــــــــــــــ-----------------ـــــــــــــــــــــــــ ـــ---------------
اگه اولش به فكر آخرش نباشي ،آخرش به فكر اولش مي يفتي ...
الان دیدم عوض شده . حالا میفهمهم چرا نمیخاست تا شرایطش جور بشه اقدام کنه. واقعا حالا فهمیدم واسه خانوادم هم سن- تحصیلات - کاروسربازی مهمه و آره اگه میومد جواب خانوادم منفی بود. علاقه دارم اما در حد یه دوست .نه اونقدر که وابستش باشمو بخاطر اون به خاستگارم بگم نه. فعلا میخام فقط با مشورت خانوادم شروع به شناخت خاستگاره کنم تا ببینم خدا چی میخاد. در ضمن همونطوری که گفتم طرف اول قبلا بارها گفته بود اگه شرایط بهتری پیش اومد ازدواج کن و آیندتو بخاطر من خراب نکن. واقعا دور از انصافه الان زنگش بزنم بگم من دارم ازدواج میکنم. ناخوداگاه شاید روی امتحاناش تاثیر بزاره. ...شایدم گفتم.....شماها کمکم کنین.نیازی هست ازش خدافظی کنم؟
نه.قرار نیست تا بعد از ماه صفر عقد کنیم که .منظورم در حد نامزدی بوده.تازه هنوز باید خیلی با طرف صحبت کنمو بیشتر آشنا بشیم .هنوز راه طولانی در پیشه... من گفتم با توجه به جلسه اول آشنایی و نظر خانواده ها فعلا مورد مناسبیه برای فکرکردن و شناخت بیشتر....... اتفاقا بابا هم نظرشون اینه که فعلا همدیگرو بشناسیم تا بعد.........
خوشحال شدم برات چنین گزینه ی مناسبی پیش اومده ..:72:
فقط عجله نکن ..:43: