RE: تنهام،دوست دارم ازدواج کنم ولی فقط یک شرطو ندارم
فرهنگ 27 عزيز!
براي خودت بشين "برنامه ريزي" هدفمند كن و خودتو مجبور كن تا انجامش بدي و ان شاءالله هر چه زودتر ازدواج كني!
حرف بهشت و ... (بچه هاي بد :P) كه ميگن ازدواج چيه و... رو باور نكن! پسراي خوب كه ازدواج نميكنن در حق دخترها هم ظلم ميكنن چون دخترهاي بيچاره هي مجبورند بشينند ومنتظر بمونند. حيف اين همه عشق و پاكي :43: كه سالها تو وجود خودت نگه داشتي نيست كه باد كنه و نثار هيچ شخصي نشه! اگر ازدواج كني انگيزت هم بيشتر ميشه و تلاش بيشتري ميكني و...
حرفاي wintersun77 هم جالبه كلا من به پستهاي ايشون خيلي علاقه دارم :72: خيلي ركه :311: و من هم به عنوان يك دختر (ت.س) كه شما گفتيد رو كاملا درك ميكنم و هر دوشون هم به نظر من هم در پسرها هست و هم در دخترها و نميتوني انكار كني!
مرسی یاسا جان حسابی لوسم کردی این همه لایق تعریفت نبودم.تاپیک م آرشیوی بود.تا یک سال دیگه امیدی به ازدواج
ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
مرسی یاسا جان حسابی لوسم کردی این همه لایق تعریفت نبودم.تاپیک م آرشیوی بود.تا یک سال دیگه امیدی به ازدواج ندارم.
سلام فرهنگ جان،
این جمله شما رو من نمیفهمم و راستش نمیدونم چند سال هست که دارین برای خودتون تکرارش میکنین،
به هر حال، خیلی رک بگم،
چیزی که میخوام به شما بگم این هست که، هیچکس تو دنیا نیست که مسئول تغییر دادن زندگی شما باشه، تنها فردی که میتونه تغییرش بده خود شما هستین،:300:
و متأسفانه با روالی که در پیش گرفتین من شخصاً امیدی به تغییرش نمیبینم و بعید نمیدونم این جمله رو سالهای بعد هم تکرار کنین...
هرچقدر هم که نیاز مالی نداشته باشین، از نظر من فردی مثل شما حتما باید بره سر کار، حتی اگر یک کار بدون درامد باشه!
چون کار کردن به شما مشخصههای شخصیتی مثل اعتماد به نفس، احساس مفید بودن و مسئولیت پذیری رو میده که یک مرد به عنوان ستون یک زندگی باید داشته باشه و اینها پیش نیاز یک زندگی مشترک هستند!
قدیمیها میگفتند کار جوهر مرد هست دقیقا به همین دلایلی که اشاره کردم،
تا به حال به این فکر کردی چقدر خودت رو در قبال خودت مسئول میدونی؟ از فرهنگ واقعا راضی هستی؟ چقدر فکر میکنی فرد مفیدی هستی؟
حالا فکر میکنی برداشت یک دختر خانومی که فردا میخواد به شما تکیه کنه، از شخصیت شما چی باید باشه؟
آیا میشه به فرهنگی که هیچوقت روی پای خودش نه ایستاده تکیه کرد؟ خود شما چنین شخصیتی رو قابل اعتماد و تکیه کردن میبینی؟
موفق باشین،:72:
کامران
پینوشت: هدفم صرفاً کمک هست، امیدوارم سو برداشت نشه!:72:
با اجازه همه پیش کسوتا،
بنظر من شما که دنبال یه انگیزه خوب هستید، به این فکر کنید که هیج دختری حاضر نیس با یه پسر بیکار ازدواج کنه. واینکه اگه چند سال از عمرشو به بیکاری گذرونده باشه ،برای دختر احساس بدی به وجود میاد. مثلا فرض کنید شما سر کار رفتید و بلافاصله رفتید خواستگاری. توی این موقعیت با اینکه شاغل هستید، باز هم سالهای بیکاری شما دختر رو از این میترسونه که نکنه کارتون رو ول کنید و بدون پشتوانه بمونه. شما باید هر چه زودتر شروع کنید به سر کار رفتن. حتی 1 هفته قبل از خواستگاری هم دیره برای سر کار رفتن. چه برسه به اینکه شما بعد از نامزدی میخواید برید دنبالش. خانواده دختر باید شخصیت شما رو کاری و فعال ببینند. و این بدست نمیاد مگر با شاغل شدن و ثبات در کار کردن در سالهای قبل از آشنایی با اونها.
امیدوارم موفق باشید همیشه
سلام:72:
فرهنگ عزیز از متنهای کوتاهی که در جواب دیگران می نویسی برای کمک به نظر میاد یه ذره هم تنبل تشریف داری!
این طوره یا برداشت من اشتباهه؟؟:163:
اگه تنبلی مانع می شه که پس خودت بزرگترین مانع و برای خودت بوجود اوردی.
ممکن هم هست چون هم خونه و هم مغازه داری فکر می کنی خوب دارم دیگه برای چی تلاش کنم.
با توجه به سابقه ای که در تالار داری متوجه هستی که اکثر خانمها دنبال این هستن که مردشون کار کنه و رو پای خودش بایسته تا بتونن بهش تکیه کنن نه اینکه طرف پولدار باشه و از صبح تا شب بشینه خونه.
بجنب تا دیر نشده.:72:
سیسیلی کم گوی و گزیده گوی.وقتی آدم می تونه منظورشو با دو جمله برسونه دیگه نیازی نیست انشا بنویسه.کار نکردنم
ربطی به پست هام نداره.الآن دارم مدرک آی سی دی ال و گرافیک می گیرم.
اگر به خاطر مسائل جنسی خواستید ازدواج کنید خواهید دید که از 7 روز هفته 3 روزش قهرید 2 روزش سر لج بازی و ناز و ...1 روز مسافرت ...1 روز مریضی... و اصلا دلیل خوبی نیست واسه ازدواج و بهتره خویشتن داری کنید تا اینکه به این دلیل عجولانه انتخابی اشتباه کنید که بعد که به نیازتون رسیدید تازه متوجه اشتیاهتون بشید...و اگر بخاطر فرار از تنهایی ازدواج کردید اون شب هایی که پشت به هم خواهید خوابید می فهمید که یا یک انتخاب اشتیاه تنها تر از هر وقتی توی زندگیتون رها خواهید شد... اما لحظه ای به فکر ازدواج بیفتید که ی انسان خوشحال با درآمد خوب و با روحیه و شرایط خوب هستید...
و اگر فکر کردید بدون درآمد و شغل خوب میشه زندگی خوبی داشت فقط یک روز برید به یک فروشگاه زنجیره ای و خرید خونه رو انجام بدید و وقتی صورت حسابو گرفتید تازه ی چیزایی رو می فهمید...
اگر انتظار دارید خانمتون با حقوق خودش خرید کنه خوش خیالیه محضه چون موقع حساب کردن چشمش به دستای مبارک شماست...و حتی معمولی ترین دخترها از شوهرشون همون توقعاتی رو دارن که اون دختر با فلان شرایط داره...
ازدواج ممنوع! تا وقتی ممنوع های خودمونو بشناسیم و دیگران رو شریک حماقت خودمون نکنیم...
اما من فکر می کنم شما پسر با انرژی و مهربونی باشی و ی زن در کنار ی مرد مهربون و وفادار می تونه از خیلی چیزا بگذره...انشااله یار زندگی شما هم زودتر پیدا یشه
دوست عزیز لطفا در هنگام ارسال پست به تاریخ آخرین پست تاپیک دقت فرمایید:72:
این تاپیک قدیمی هست
ولی صاحبش که هست.ممنون مریم،حرفاتو قبول دارم ولی وقتی یکی رو می بینم نه درسش تموم شده سربازی نرفته
کار نداره بچه سالم هست براش خاستگاری رفتن با شرایط خودم مقایسش می کنم زورم می گیره.
خوب تو که از بعد مرحله ی خواستگاری هاشون خبر نداری....تو که بعد از ازدواجشون زیر سقفشون نیستی که ببیتی چه مشکلاتی دارن یا اینکه شبایی که با گریه می خوابند در کنارشون نیستی...تو ی ظاهر می بینی از بیرون که فلانی زن گرفته...من خودم عاشق ازدواج کردن بودم هرکی دوستام ازدواج می کرد دیوونه می شدم همشونم می گفتند وای مریم اونقدرررررر خوبه ازدواج! تو پس چرا شوهر نمی کنی؟ بعد که خودم ازدواج مردم دیدم واییییییییی عجب رودستی خوردم ! همونایی که می گفتند ازدواج خیلی خوبه و راضی هستیم بعدا واسم رو کردن که صورنشونو با سیلی سرخ نگه می دارن! که ای کاش قبلنا اومده بودم همدردی و اونقدر خوش بین نبودم به ازدواج و سخت گیرانه تر می رفتم جلو... همه فکر می کنن این همه مشکلات ...خیانت سردی توهین جرو بحث مال دیگرانه...ومن فرق دارم...من خوشبخت می شم...اما ازدواجو دست کم نگیر و زورت نگیره ...هرچی شرایط شما یهتر بشه انتخاب بهتری هم می کنی و گزینه های روبروت بیشتر می شه...
در ضمن خانوم یاسا گفته بودن این (ت.س) رو درک می کنن چون هم در دخترا هست هم پسرا ...اما گمون می کنم اگه منظور از (ت.س)همون تستسترون یاشه در من یکی نیست ! و از نوع پروژسترون اش هست!