سلام
به نظر من تعداد مهمان ها را کمتر کنین ولی اگر انقدر به شام اصرار دارند حتما شام بدهید وگرنه همیشه این موضوع تو زندگیتون تاثیر می زاره
این فرهنگ غلط تو جامعه جا افتاده ولی شما اگه باهاش مخلفین چرا همون سر نامزدی نگفتین که بریزو بپاش نکن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظر من تعداد مهمان ها را کمتر کنین ولی اگر انقدر به شام اصرار دارند حتما شام بدهید وگرنه همیشه این موضوع تو زندگیتون تاثیر می زاره
این فرهنگ غلط تو جامعه جا افتاده ولی شما اگه باهاش مخلفین چرا همون سر نامزدی نگفتین که بریزو بپاش نکن
اخه مگه عروسی بی شام هم میشه؟
عقد فرق میکنه ولی عروسی نمیشه
با دورود و شاد باش به همه عزيزان . . .
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
دوست خوب، شما هيچ وقت نمي توانيد براي كاري همه را از خود راضي نگه داريد. بنابراين براي هركاري چه درست و چه غلط آدم هائي هستند كه كاري ندارند جز بهانه تراشي و ايراد گرفتن.
پس خودت و همسرت با هم همفكري كنيد و كاري كه فكر مي كنيد درست است انجام دهيد و نگران حرف ديگران نباشيد.
دليل نمي شود اگر ديگران به غلط بذري خراب را كاشتند ما نيز همان را بكاريم !!!
آره عزيزم عروسي هم با شام مي شه و هم بي شام !!!
اين نوع نگاه شماست كه "بايد " را تعين مي كند نه حرف ديگران، همه مي دانيم كه بسياري از رسم و رسوم هاي مرسوم در جامعه بخصوص در زمينه ازدواج نادرست مي باشد، پس چرا بايد بدون تفكر انجام دهيم ؟؟؟ !!!
عزیزم شاید شما عقیده خاصی داشته باشین که اونم محترمه ولی اوصولا همه جا شام عروسی مرسوم حالا با کم وزیادش برای اسراف نکردن میتونی مختصر بگیری ولی کاری نکن که همیشه کنایه خانواده همسرت رو بشنوی یه شب عزیزم بی خیال طی کن سیع کن مدارا کنی
به نظر من هم با شام بگیرید. اگه نکنید تا اخر عمر توش حرف می مونه. متاسفانه تا سر خونه زندگی خودتون نرید ، نمی تونید مستقل تصمیم بگیرید.
شايد حرف مردم به نظرتان اهميتي نداشته باشد ولي واقعيت اينست كه همين حرف مردم مي تواند زندگي شما را خراب كند. متأسفانه در خيلي از اين عروسيها اين اختلافات وجود دارد .سعي كنيد تا جاي ممكن مدارا كنيد تا عروسيتان به خير و خوشي تمام شود. در اين ميان همسرتان را با خودتان هم عقيده كنيد . به منزل خود كه برويد خيلي از اين مسائل حل خواهد شد.من نمي گويم اين رسومات درست است اما متأسفانه شما الان در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد نظر پدر و مادر زنتان را تغيير دهيد و ممكن هزاران فكر نادرست و قضاوت اشتباه در مورد شما بكنند كه مطمئنا به ضرر شما خواهد بود.
من تا حالا ندیده بودم توی عروسی عصرونه بدن، خوب به جای عصرونه دادن، هم تعداد مهمونها رو کمتر کنید و هم شام بدین، معمولا کسایی که تالار می گیرن، تو همون تالار شام هم سرو میشه، یعنی مراسم عروسی شما عصر برگزار میشه؟؟
نظر همسرتون در این مورد چیه؟
دوست عزیز به شما حق میدم... که چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.ولی مرگ یه بار شیون یه بار .واقعا"بعضی ها بیمارن که همش میخوان یه جوری طرف مقابل رو ضایع کنن تو هم که نمیخوای تا تقی به توقی بخوره حرف عروسی و......برات پیش بیاد .این شام رو بده وخودت رو راحت کن .غصه ی مادیات رو هم نخور خدا بزرگه
میتونید شام املت بدید :دی
مزاح بود شادوماد
اگر تصمیم گرفتی شام بدی سعی کن تا جایی که ممکنه کمتر مهمون دعوت کنید . غذا را هم در یک تالار که قیمت مناسبی دارد بدید یا اصلا شام را در خانه بدید .
مبارك باشه حيف نيست اول زندگي سر شام بحثتون بشه
به نظر من هم شام بديد بهتره ، حالا آقا داماد اگر شام با خانواده عروس بود هم همين طور از اسراف مي گفتي !!! بذار عروس خانم بدون دلخوري پا توي خونه ات بذاره نذار اول بسم الله بين خانواده ها درگيري بوجود بياد اگر نداري بهتره از اقوام كمك بگيري و يا خيلي منطقي با مادر و پدر خانمت صحبت كن و بگو در صورت امكان خرج رو كمي پايين بيارن
موفق باشي