ما پسرا وقتی با دختری دوست می شیم یا نامزد باید این واقعیتو بپذیریم که این دختر ممکنه قبل از من یه رابطه تجربه
کرده باشه چون دختر زودتر از پسر شرایط ازدواج پیدا می کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ما پسرا وقتی با دختری دوست می شیم یا نامزد باید این واقعیتو بپذیریم که این دختر ممکنه قبل از من یه رابطه تجربه
کرده باشه چون دختر زودتر از پسر شرایط ازدواج پیدا می کنه.
..........................نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
خب همه که اینطوری فکر نمیکنند ... حالا تکلیف چیه؟!
سلام
به نظر من اگه خیلی این موضوع براش مهمه و حتی 1% هم احتمال می دین که بعد از ازدواج ممکنه به گوشش یرسه بهتره که همین الان بهش بگید. اگه قراره به خاطر این مسئله رابطتون قطع بشه بهتره که همین الان این اتفاق بیفته تا قبل از ازدواج.
من حساسیت های طرف مقابل شما رو نمی دونم ولی به نظرم و به عنوان یه پسر نگرانیتون رو کنار بزارید، اینجوری که می گید اون رابطه قبلیتون نه زمانش طولانی بوده و نه خیلی عمیق بوده و فکر نمی کنم به این خاطر رابطتون خراب بشه.
لازم نیست به حالت اعتراف برید بهش بگید، یه موقع که بحثش پیش اومد با بی تفاوتی بهش بگین، بگین که از روی بچگی بوده و خیلی هم کوتاه مدت و سطحی بوده، بهش اطمینان بدین که فقط اون براتون مهمه و نه کس دیگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
دوست عزیزم اخه من چطوری میتونم احتمال بدم ؟ الان 7...8 سال از اون موضوع گذشته ولی یک بارم ندیدمش...حالا من نمیدونم بعدا ممکنه بفهمه یا نه ! فرقی نداره من چطوری بهش بگم ... هرطوری هم که بگم یا رابطه کلا قطع میشه یا با هم هستیم ولی به من همیشه شک داره. :(
سلام:
دوست گرامی چرا یک موضوع واحد...با عنوان واحد رو در دو جای تالار ایجاد می کنید ..عده ای در این تاپیک مطلب نوشتند و عده ای آن تاپیک و پر واضح است که خیلی اونها مشابه هم هست..این خلاف قوانین تالار میشه و احساس بدی در جواب دهنده ایجاد می کنه...خواهش می کنم افراد جدید الورود رعایت فرمایند.:305:
(مدير همدردي: تاپيك ها ادغام شد)
چند سالتونه؟
به هر حال با توجه به این نگرانی که خودتون هم دارید به نظرم بگید خیلی بهتره، همیشه که نمی تونید با این نگرانی باهاش زندگی کنید.
چرا همیشه شک داشته باشه؟ اگه بهش بگید که اینقدر برای خودم کوچیک و جزیی بوده که اصلاً فراموش کرده بودم یا نمی خواستم ناراحتت کنم و الان چون خیلی تکرار کردی یادم اومده.
سلام دوست خوبم... شما رازي رو كه متعلق به خودتونه پنهان كردي! دليلي هم نداره كه دوستتون متوجه شن.... اما از طرفي ايشون دختري رو كه حتي بي منظور هم با يكي بوده نمي پذيره، كه البته اين يكي حق ايشونه!!!
سعي كنيد غير مستقيم ازشون بپرسين كه نظرشون نسبت به چنين رابطه اي چيه، مثلا اين مشكل واسه يكي از دوستاتون پيش اومده و نامزدش ميخواد رهاش كنه، آيا كار نامزدش درسته؟! اگر بي اهميت با اين موضوع برخورد كردن، از عذاب وجدانتون دست بردارين و ديگه چيزي بهشون نگين.... اما اگر روي خوشي نسبت به اين مساله نشون ندادن و مثلا حق رو به نامزد دوستتون دادن ، سعي كنيد به اين رابطه خاتمه بدين. حالا به هر بهانه اي. چون اگر ندونسته با شما ازدواج كنند بهشون ظلم كردين. ولي ايشون به هيچ عنوان نبايد راز شما رو بدونن چون حتي اگر فهميدند و بخشيدند هميشه نسبت به شما شكاك خواهند بود و ممكنه بعد از ازدواج عرصه زندگي رو بر شما تنگ كنند. مردان اينچنيني زيادند. خواهش ميكنم خودتونو به دردسر نندازيد!
در ضمن پيشنهاد ميكنم به ازدواجتون منطقي تر فكر كنيد. ايشون حساسن وشما هم كه با دوستي با ايشون رابطه برقرار كردين... معمولا اولين سؤالي كه تو ذهن چنين افرادي بعد از ازدواج مطرح ميشه اينه كه.... شما كه با من دوست شدي، از كجا مطمئن باشم با كس ديگه اي دوست نميشي؟؟؟؟!
اينو گفتم تا محتاط تر تصميم گيري كنيد.
پيروز باشين!
دوست عزیز من چون تازه عضو شدم اشتباه کردم ... نمیخواستم دو تا بسازم ... اول یکی ساختم بعد صفحه رو گم کردم دوباره یکی دیگه ساختم. sorryنقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
22.... چطور ؟
ببین دوست من مشکل من یک کم پیچیده تر از این حرفاست ... ایشون دوستی ای که در اون رابطه ای بوده باشه رو نمی پذیره ... به نظر شما میشه به هر بهونه ای یک رابطه رو بعد از 5 سال تموم کرد ؟! از من مطمئنا توضیح میخواد ... درضمن خودم این کارو کردم و به طور غیر مستقیم پرسیدم که گفت اگه همچین اتفاقی بیفته اول از همه میپرسم که چرا همون اول به من نگفتی و پنهون کردی ؟ بعد هم گفت که اون موقع باز هم رابطه مونو به هم نمیزنم ولی بعد از اون اخلاق منم تغییر میکنه و دیگه چیزی بهت نمیگم و همیشه بهت بی اعتماد میشم :((((((((((نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishetanha
22 - 5 سال رابطه = 17
7 سال از رابطه قبلی می گذره - 5 سال رابطه = 2
17-2 = 15
شما اون موقه 15 توی هیجانات دوران نوجوانی بودی.مسلمن رابطه ای که داشتی به خاطر همون هیجانات بوده.
نگرانی هایی که از وجود رابطه قبلی می تونه وجود داشته باشه.از زمان اتمام رابطه کم تر از یک سال بگذره.طرف متروک
امکان دسترسی به دختر رو داشته باشه.نگرانی که از این بابت ایجاد می شه،نکنه دوباره تماس بگیره راضیش کنه ...
این وقتیه که دو نفر قبلن دوست بودن ولی دختر خلاف میلش با یکی دیگه می خواد ازدواج کنه.
مورد دیگه اینکه شک به روابط همزمانه.
هیچکدوم از توضیحات بالا در مورد نیلوفر صدق نمی کنه.