ممنون از راهنمایی های همتون مخصوصا تسوکه ی عزیز و همیشه تنها.
واقعا فکر نمیکردم حرفاتون اینقد روم تاثیر داشته باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از راهنمایی های همتون مخصوصا تسوکه ی عزیز و همیشه تنها.
واقعا فکر نمیکردم حرفاتون اینقد روم تاثیر داشته باشه.
خدا را شکر که خیالت راحت شد و می خوای روی اعتقادات خودت بمونی. :323: این خیلی شیرینه که آدم خودش تصمیم بگیره و دیگران نتونن راحت روش اثر بگذارند. :305:
باز هم تاکید می کنم که دوستانی با طرز فکر خودت پیدا کن. با اونها خیلی راحت تر خواهی بود. :305:
امیدوار نباشید، چون همه این طرز فکر را ندارن.:305: برای برخی این جور چیزا اعتقاد و باوره و برای برخی هم مسخره است. به این طرز فکر خیلی ها اعتفاد دارند و خیلی ها می خندن. جامعه پر از آدم های مختلف با افکار و آرزوهای مختلفه. هیچ وقت نمیشه که همه یه ایده داشته باشند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ثمین1360
مهم اینه که ما خودمون راهمون را انتخاب کنیم و خودمون تصمیم بگیریم که می خواهیم تو چه گروه و طیف و طرز فکری باشیم. خودمون تصمیم بگیریم. فقط خودمون. خود خود خودمون.:R
یکی از دوستان من یه بار گفت که من با دختری که قبلا دوست پسر نداشته باشه نمی تونم ازدواج کنم. یکی دیگه هم میگفت بابا دخترها الان همشون دوست پسر دارن. همین هم اتاقی نامردم (میگم نامرد چون حق نداشت از دخترهای صفر کیلومتر انتخاب کنه.:97:) یه بار میگفت که به نظرم نباید حجاب باشه تا ما بتونیم زن را خوب برانداز کنیم و اگه از هیکلش هم خوشمون اومد انتخابش کنیم. حجاب برای ما محدودیت ایجاد می کنه. خب این هم برای او باوره و برای امثال من مسخره است که یه مرد بخواد زنی را از روی اندام انتخاب کنه. :161:
یادمون باشه تو جامعه هیچ وقت همه از یه مسیر نمیرن. هر راهی طرفداران و مخالفان خودش را داره، این تنوع افکار خیلی مهم نیست، مهم اینه که این مائیم که می تونیم انتخاب کنیم که از کدوم راه بریم.:305:
الان که دوباره متنم را خواندم، یه لحظه خندم گرفت. با خودم گفتم دارم مثل معلم های دینی و قرآن حرف میزنم و نصیحت می کنم. :311:اما خب این هم طرز فکر منه دیگه، کاریش نمیشه کرد، چون من خودم انتخاب کردم. خود خود خودم :104:
رز عزیز:
نکته ای به ذهنم رسید که لازم دانستم با شما در میون بگذارم و البته نکته ای جهت یاد آوری خصوصا آقایون محترم تالار:انسان ها بنا به ماهیت اجتماعی شان نیاز به ارتباط و جلب توجه هم نوعان خود دارند ،به اینکه توسط دیگر افراد دیده شوند و به همین خاطر روابط خود را گسترش میدهند این که شما رز عزیز در سن 22سالگی نیاز به جلب توجه پیدا کرده ای تا حدودی به سن شما ربط دارد و احساسی که هم اکنون در شما بوجود امده لزوما چیز بدی نیست!به نظر من این یک نیاز غریضی است اما نحوه پاسخ افراد به این نیاز موضوع را به سمت و سویی دیگر هدایت میکند تا جایی که بعضی ها حاضر به انجام هر کاری میشوند برای جلب توجه بیشتر...!!
اما شما و برادران من در تالار باید به این نکته توجه کنید که هر دختر خانمی که جلب توجه میکند جلف یا به قول دوستان سبک یا اهل ادا و اطوار نیست!گاهی تنها محکم و استوار راه رفتن یک خانم جلب توجه میکند،وقتی خانمی در یک بحث علمی پا به پای آقایون پیش میره جلب توجه میکنه،وقتی خانمی با اعتماد به نفس بالا و فن بیان قوی در یک جمع صحبت میکنه حتی اگر چهره ی نا زیبایی داشته باشه جلب توجه میکند.وقتی دختر خانمی با متانت تمام در کنار مردان خوش می درخشه باعث جلب توجه دیگران میشه...من با صفر کیلومتر بودن که دوستی ذکر کرد اصلا موافق نیستم آن هم در این عصر و زمانه!!!
دوست خوبم شما یک دختر هستید با تمام ظرافت ها و ویژگی های منحصر بفرد زنانه...باور کنید نیازی به رفتار های خارج از عرف نیست تا شما دختری خواستنی باشید:shy:تنها استعداد ها و توانایی های خودت رو بشناس،روی اونها کار کن و پرورششون بده،در محیط دانشگاهیت خوش بدرخش و گوشه گیر نباش:72:
منظور من از صفر بودن، صفر بودن در فعالیت ها و روابط نبود،:305: منظور من در دوست دختر و دوست پسر داشتن و این جور مسائل بود و گرنه من با پیشرفت خانم ها مخالف نیستم و می دونم خانومی که توی محیط بیرون بیشتر پیشرفت کنه، اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کنه و این می تونه در بهتر شدن زندگی اش کمکش کنه. :72:
سلام:
آفرین دختر آسمان عزیز..به عنوان اولین پست در تالار همدردی نشان دادید که دختر خانم فهیمی هستید....
دقیقا من داشتم همچین ارسالی رو آماده می کردم که متاسفانه عصری کار پیش آمد و حالا که پست شما را خواندم بسیار لذت بردم..
من هم با نظر دوستانی که گفتند این دختران جلف یا ..هستند و یا سبک مخالفم..کتمان نمی کنم این گونه دختران هستند ولی هستند دخترانی که به خاطر شخصیت محکم و با وقار خودشون ..به خاطر خوش بیان بودن..به خار نترس بودن مورد توجه قرار می گیرند ..
رز گرامی هر دختری یک جور است..یکی ادا و اطوار دارد که پسرها خوب می فهمند قصدش چیست..
یک مثل شما سر به زیر...متین و ساکت...که باز پسرها می فهمند..
و یکی هم با جذبه و و اهل مراودات زیاد که باز پسران می فهمند..
به نظر من دوستان کنار شما همان طور که خودتان گفتید اهل ادا و اطوار نیستند ولی چون اعتماد به نفس و عزت نفس بالایی دارند مورد توجه هستند..
دوست خوبم راه شما بالا بردن عزت نفس و اعتماد به نفس است و اینکه خود را کاملا بی نیاز از نگاه پسران و مورد تایید بودن انها بدایند و انقدر خود را بالا بپنداردی ( منظورم غرور نیست ) که این چیزها برایتان مهم نباشد..
خود من خیلی مورد توجه بودم و خواستگارن زیادی داشتم جوری که صمیمی ترین دوستم فقط چون قدرت بیان و جذبه ..چالش کشیدن اساتید مثل من را نداشت همیشه نالان بود از توجهاتی که به من می شد و او نه..و اذعان می کنم من هم نه تنها اهل ادا و اطوار نبودم بلکه بداخلاق ترین دختر کلاس بودم و همه می دانستند نه اهل دوستی ام نه برایم مهم هست برای همین اکثرا اگر می خواستند به قصد خواستگاری می آمدند و من برام به واقع مهم نبود ..ولی دوستان اطرافم می گفتند که سارا هر بخشی میره با فن بیان و جذبه خودش و بی محلی به اطرافیان و جدی و بداخلاق بودنش و رعایت کامل حدودش جلب توجه می کنه..نه با ادا و اطوار دخترانه..حتی همسرم در تحقیقات خودش اولین چیزی که شنیده بود این بود که خیلی بد اخلاقه و اصلا رو نمیده...در حالی که ذاتا در میان خانم ها من شوخ طبع ترین بودم و بیشترین تعداد دوست را در خانم ها داشتم..اینا رو گفتم که بهت بگم همون چیزهایی که به دوست صمیمی ام گفتم..اعتماد به نفس خودتو بالا ببر اصلا برات مهم نباشه جلب توجه می کنی یا نه ..نباید هدفت جلب توجه باشه..باید هدفت افزایش توانایی هات ..داشته هات..استعدادات در راستای عرف...و شرع بدور از خود نمایی و غرور باشه...
می دونم موفق می شه و یک روز یک عالمه آدم می بینی که خیلی خیلی هم دوستت دارند....من مطمئنم....
:72:
سلام
لطقا لینک زیر رو بخوننقل قول:
اعتماد به نفس خودتو بالا ببر اصلا برات مهم نباشه جلب توجه می کنی یا نه ..نباید هدفت جلب توجه باشه..باید هدفت افزایش توانایی هات ..داشته هات..استعدادات در راستای عرف...و شرع بدور از خود نمایی و غرور باشه...می دونم موفق می شه و یک روز یک عالمه آدم می بینی که خیلی خیلی هم دوستت دارند....من مطمئنم....
http://www.hamdardi.net/thread-13501-post-121640.html
سلام دوست خوبم ross22 عزیز....نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
امیدوارم که حالت خوب باشه.با توجه به حرفه دوستمون تسوکه ما پسرا کشته مرده ی دخترایی مثل شماییم.ولی اطراف من یکی که نیست.من تا حالا رابطه داشتم.به خدا دخترایی با ظاهر شما بودن که ادعای پاکی میکردن ولی وقتی بیشتر راجبشون تحقیق میکردی میدیدی از یه دختر با ظاهر آرایش کرده هم دلش شلوغتره.شاید بعضی ها فکر کنن(حتما همینطوری هم هست.البته بیشتر دخترا این فکرو دارن)دختری که با کسی نبوده تجربه ی کافی واسه یه رابطه رو نداره و اینطوری خوب نیستو کامل نیست ولی اشتباه میکنن.بالاخره هر دختری از یه جا شروع کرده تا کامل شده دیگه...بهتره شما رابطتو با پسر با ازدواج شروع کنی.باور کن ارزش شما الان به نجابتته وپسری مثل من حاضره واسه زندگی با امثال شما هر کاری بکنه.اتفاقا چند وقت پیش با یکی از دوستام بحثم همین بود.ما پسرا توو جمع خودمون خیلی راجب پیدا کردن دخترایی امثال شما حرف میزنیم.پس بدون ارزش داری.خیلی هم با ارزشی ولی انسانی که لایق شما باشه اطراف شما نیست.همه اهل دوستی و خوشگذرونین.کسی به وجود با ارزش شما توجهی نمیکنه مگر کسی که لایق شما باشه.پس بدون کسایی هستن که دنبال دخترایی مثل شما باشن ولی اطرافت نیستن.یه جورایی مثل خودم هستید.در به در دنبال دختری مثل شمام ولی پیدا نمیشه.اینکه اطراف من چنین کسی نیست به این معنی نیست که اصلا وجود نداره.داره ولی دور از منه.واسه شما هم پسری هست.نگران آینده ات نباش.شاید کسایی هستن ولی به خاطر سنگین بودنت جرات نمیکنن بهت حرفی بزنن ولی شما به خاطر این مسئله اصلا ظاهرتوو تغییر نده.اگه کسی قصد دوستی داشته باشه همون بهتر که از ظاهرت بترسه ولی اگه کسی قصد و نیت خیر داشته باشه چه دیر یا زود پا پیش میذاره و بهتره که همین پیش بیاد.
امیدوارم خدا یه پسرو با عاشق شما شدن خوشبخت کنه.
موفق باشید.:72::72::72::72::72:
با سلام مجدد به دوست خوب و پاکم....
من بعد از خوندن مطلب اول اقای تسوکه نظرمو دادم وبعد از اینکه همه ی مطالبو خوندم فهمیدم که یه جا اشتباه کردم.پسر نزدیک تو هست ولی جرات نمیکنن سمتت بیان:160: چون همونطور که دوستمون گفت افراد با دیدن شما به خودشون اجازه نمیدن پیشنهاد دوستی بدن و میدونن اگه بیان سمتتون باید تصمیم جدی داشته باشن و این یه نوع جلب توجه.وقار و سنگینیه شما به اندازه کافیه جلب توجه میکنه.احتمالا پسرا تو صفن تا درست تموم شه بعد لشگری حمله کنن به سمت خونتون و درو از پاشنه درارن:311::311::311:.فقط یه کم صبر کن:305:
.اسم تاپیک من >> میخوا ازدواج کنم ولی نمیتونم هستش پیشنهاد میدم مطلبمو بخونی تا ببینی منم مثل توام.حتی شرایطم هم بد تر از شماست.برو بخون میفهمی چی میگم. شب بخیر
واااااااااااااااااای چه تاپیک باحالی مرسی از دوست خوبم بارانک که اینجا رو به من معرفی کرد مرسی بارانک جااااااااان:104::72: من تاپیک حس می کنم هیشکی دوستم نداره رو کذاشتم واقعا این تاپیک و حرفای دوستان خیلی آرومم کرد از همتوووووووووووون یک دنیا ممنون و البته به دوست کلم که این تاپیک رو گذاشته باید بگم منم مث مث مث خودتم اما با خوندن این حرفا واقعا اروم شدم چقد خوووووووووووب:227: ذوق کردم و یه عالمه به خودم و احساساتم خندیدم:311::311: چقد دوستون دارم چقد خوشحالم که این انجمن رو پیدا کردم آخ ججججججججججوووووووووووووون :43::227::72::72::72
دخترایی مثل شما باید قدر خودشون رو بدونن اما نمیدونم چرا از پیشنهاد دوستی
ندادن پسرا ناراحتن!!!
یکی از دوستام که همیشه پیش بقیه کلاس میذاشت که از چپ و راست بهش پیشنهاد میشه با جلف بازیاش ضایع شد:
چهار نفر بودیم که کارآموزی میرفتیم جایی ، این دوستم از نظر زیبایی و خوشتیپی از هممون پایینتر بود اما ادااطفار زیاد داشت! یه پسری همونجا که میرفتیم بهش پیشنهاد دوستی داد و اون کلی به خودش میبالید که از بین ما تونسته توجه اون پسر رو جلب کنه ، خلاصه چند هفته اینا باهم حرف میزدن که یه روز یه خانوم اومد اونجا و گفت من همسر این آقام ، حالا قیافه ی این دوستم که ادعایه جذابیت میکر دیدنی بود!
باور کنید هیچ پسری جرأت پیشنهاد دوستی دادن به یه دختر متین و باوقار رو نداره ، اما ازدواج فرق میکنه که اگر هم پسری بخواد همچین پیشنهادی رو بدون شناخت با دیدن ظاهر دختر بده باید به عقلش شک کرد .
خانومی شک نکن یه پسر خوب مثل خودت با شناخت کامل عاشقت میشه ، قدر زر رو زرگر میدونه ، پس منتظر پسری از کوچه و خیابون نباش اونا با دخترایی مثل خودشون دوست میشن .