RE: مشکل در رابطه با ازدواج سنتی
مرسی از همگی، اتفاقی که فعلا افتاده اینه که تا الآن به امید خدا با گفتمان مشکلم حل شده، خواهش می کنم برام دعا کنید تا کنکورمو خوب بدم البته همش با خودم می گم شد شد نشد نشد...:)
اما در جواب خانم/آقای بهشت:
من فکر می کنم همه ی انسانها برای باقی گذاشتن یه اثری از خودشون به این دنیا دعوت شدند ما گیاه یا حیوان نیستیم که فقط بخوریم جفت گیری کنیم و تولید مثل کنیم و چون فکر می کنم در رابطه با رشته ی تحصیلیم استعداد دارم احساس می کنم می تونم درآینده عنصر مفیدی برای جامعه باشم، پس درس خوندن برای من تنها یک هدف برای رسیدن به موقعیت اجتماعی و مالی بهتر نیست دوست عزیز و این موضوع برام عجیبه که با وجود اینکه تحصیل علم هم ردیف عبادت کردن در احادیث اومده شما به دید واجب و مستحب به مسئله نگاه می کنید
ببینید دقیقا من با تحصیلات آکادمیک هست که می تونم پیشرفت علمی داشته باشم شما من رو یاد خاطره ای انداختید، سالها قبل یه خونه ی کسی رفته بودم که اجازه نداده بود دختر 13 ساله اش مدرسه بره و دختر خانم حرف شما رو می زد که مگه کسب علم فقط با مدرسه رفتنه و چه اشتباه ساده لوحانه ای می کرد من حتی اگه بعدا بخوام تو خونه فقط بشینم و رمان بنویسم و بدم کسی برام چاپ کنه مدرکی که دارم باعث میشه روند کارم سریع تر طی بشه چه برسه به آرزوهای دیگری که در سر دارم
شما اولین نفری هستین که متوجه شدین یکی از دلایل انصرافم همین فشارها بوده، خیلی خیلی ممنون به خاطر مورد4
درمورد، مورد5 انشاالله بعد کنکور مفصل صحبت می کنم
ولی مورد6: نمی دونم این قرار دادی که راجع بهش صحبت می کنید رو کی گفته و نوشته "همسر شما در بسیاری از موارد این حق را دارد که " شما را محدود کند. از انتخاب محل زندگی تا کار تا خروج از کشور و ... " حق دارد؟؟؟!! حرف هایی که می زنید خیلی برام عجیبه، من مرد فمینیست می شناسم!، کشور هایی هستند تو دنیا که توشون زن می تونه از شوهر خودش به جرم تجاوز شکایت کنه! (مثلا: سوئد این "در همه جا هست" رو نفهمیدم از کجا آوردین)بعد شما همچین حقوقی رو برای مرد ها قائلید؟! بله از نظر قانونی خیلی چیز ها به نفع مردهاست و من هم زن هایی رو میشناسم که حتی برای تا سر کوچه رفتن هم از شوهرشون اجازه می گیرن تو همین انجمن تاپیکی دیدم که آقایی گفته بود دختر خانم تو جلسه خاستگاری فقط به من گفته جهاد زن شوهرداریست! و تازه بدهکارم بود ولی از نظر من اینها زن رو به عنوان انسان قبول ندارند اونو جزو اموال شخصی خودشون می دونند من پسران زیادی رو می شناسم که اینطوری نیستند مثلا: برادران خودم. open your mind
به خاطر همین گفته های شماست که دوست ندارم با پسر سنتی ازدواج کنم( نمی گم غیر سنتی ها همه خوبن)
در آخر هم ببخشید اگه دیر جواب می دم
الناز جان،اینجا ایرانه،واقعیت اینه که اختیار دختر دست پدرشه بعد ازدواجم دست شوهرش.بله،همسر شما در بسیاری
از موارد حق دارد شما رو بله حق دارد محدود کند.متاسفانه این واقعیت جامعه ماست.حالا شما باید این واقعیتو
بپذیری یا مبارزه کنی و تمام مشکلاتشو به جون بخری.یا از اول شرط و شروط بذاری تا کم تر محدود بشی.
راجه به ازدواج سنتی م دلیل نمی شه هرکسی سنتی ازدواج می کنه خودشم سنتی باشه.یه پسر می تونه در عین
روشنفکر بودن اونقدر برای خودش و مقابلش احترام قایل باشه که وقتی از دختری خوشش اومد اول خانوادشو در جریان
بذاره بعدش طی مراسم رسمی درخواستشو به دختر بگه.یکی م سنتیه چپ و راست به دخترای مردم پیشنهاد می ده.
الناز جان
متشکرم از توضیح مفصلتون.
شما می تونید تاپیکتون را در این تالار دنبال کنید و کم کم متوجه بشید که واقعیت جامعه با اون چیزی که من در خیال دارم یا حتی اون چیزی که از رسانه ها و مطبوعات می شنویم، کاملا متفاوت است.
تا جایی که من با این تالار آشنا هستم می تونم بګم اکثر قریب به اتفاق دوستان تالار حداقل تحصیلاتشون لیسانس است. پس حرفهایی که می شنوی از دوستانی هست از جنس خودت.
اګر شما ازدواج را در حد جفت ګیری ( از شما بعید بود استفاده از این لغت!!) و تولید مثل می دونید، باید یک مدت در این زمینه مطالعه کنید و نګرشتون را عوض کنید.
اګر تحصیل علم در اسلام عبادت است، ازدواج نیمی از دین است.
چرا فکر می کنید فقط با تحصیلات آکادمیک می تونید موفق باشید؟
چند نفر از کارشناسان همین تالار کسانی هستند که روانشناسی و مشاوره را به صورت غیر آکادمیک و در کنار تحصیلات خودشون دنبال کردند و از بسیاری از کسانی که در این رشته مدرک دارند در این زمنیه موفق ترند. چند نفر را می شناسید که لیسانس زبان خاصی را دارند ولی به اون زبان نمی تونند بنویسند و بخوانند؟ چند نفر را می شناسید که به صورت غیر آکادمیک این کار را دنبال کرده اند و موفق بوده اند؟ آیا می دونید که دختران آقای مخملباف ( به جنبه های دیګر زندګی ایشون کاری ندارم و نه به معنی تایید است و نه رد ) حتی دیپلم دبیرستان ندارند ولی از بسیاری از فیلمسازانی که در این زمینه تحصیلات دانشګاهی دارند موفق ترند؟
اګر یک مورد از اقوام شما نخواسته یا نتونسته موفق باشه ( که خودتون هم ګفتید که کلا اهل کسب علم و دانش و اهیمت دادن به اون نیستند ) دلیل نمی شه که شما هم نتونید.
برای اولین کارها شاید مدرکتون به درد بخوره، اما بعد از مدتی تواناییهاتون مهم تر از مدرک است.
در مورد انصرافتون خودتون اشاره کردید. این جمله را متوجه نشدم که طعنه بود یا ...
مورد 5 هم که انشالله دو هفته ی دیګه.
مورد شش خیلی مفصل است. امیدوارم دوستان دیګه در متقاعد کردن شما کمک کنند. اول از همه اینکه اون چیزی که رسانه ها به ما منتقل می کنند در بسیاری موارد با واقعیت های جامعه خیلی تفاوت دارد. من حتی به شما ګفتم عرف در زندګی به قانون غلبه می کنه.
اګر جایی خوندی که زنان در سوئد می تونند به جرم تجاوز از همسرشون شکایت کنند، هیچوقت فکر کردی که آیا عملا این موضوع قابل اثبات است؟ چی می شه که یک زن به این جرم از همسرش شکایت می کنه؟ آخر این شکایت به کجا می رسه؟ این زندګی آیا واقعا اسمش زندګی مشترک است؟؟؟ و .... این فقط در حد یک قانون است و استفاده کننده های اون هم افراد خاص. درست مثل اینکه زنان سوئدی بشنوند که در ایران زن وظیفه ندارد برای همسرش غذا درست کند. ولی در عمل ؟؟؟؟؟؟
زندګی مشترک از یک جنبه هایی خیلی پیچیده تر از این حرفهاست که شما بتونی در قانون و باید و نباید بګنجونیش. باید به یک حدی از تواناییها و قابلیتهای روحی و روانی و بلوغ فکری رسیده باشی تا بتونی موفق باشی.
در مورد حقوقی که همسرتون داره چیزی نمی ګم، چون با این نګاه شما اګر بدونید که ایشون چقدر حق داره و چه کارهایی می تونه بکنه کلا از ازدواج منصرف می شید. بهتره آروم آروم بریم جلو.
من همچین حقوقی را برای مردها قایل نیستم. قانون و عرف و شرع ما قایل است. روشنفکرترین آقایون دور و برت یا همون آقایون فمینیستی که می شناسی، وقتی پای عمل به میون بیاد از مادر شما هم سنتی تر می شوند. تاثیر فرهنګ و باورهای دینی و مذهبی و عرفی را نادیده نګیر. بین ګفتار تا عمل راه طولانی ای هست.
در ضمن اګر ممکن است یک کم ملایم تر بنویسید.
متشکرم:72:
دوستان با توجه به اینکه ایشون کنکور دارن به نظر من بهتره فعلا براشون فقط آرزوی موفقیت بکنیم و بحث ها و تبادل نظرهامونو بذاریم برای بعد
ایشون خودشون همونطور که گفتن درگیر این مسئله هستند و فعلا به آرامش فکری نیاز دارن
در زمینه حرف های بهشت و الناز منم حرفهایی دارم که می ذارم بعد کنکور ایشون بگم
موفق باشید :72:
نه نه من واقعا طعنه نزدم جدا به نظرم اومد خیلی خیلی هوشمندانه بود که با یک اشاره کوچک من تا ته داستان رو خوندید، تشکرم واقعی بود باور کنید.
فکر می کنم بحث خیلی طولانی هست و باید بعد از کنکور پیگیری کنم، ممنون از همگی
ببخشید آقای بهشت من واقعا منظوری نداشتم از گفته هام معذرت می خوام...
بهشت!
اسمی به این لطیفی
چطور فکر کردید که من آقا هستم؟؟؟؟؟
امیدوارم در کنکورت موفق باشی.
بعد از کنکور منتظرتم.
باید حتما تو این سایت دیدت را نسبت به ازدواج تغییر بدیم.
حیف دختر به این خوبی و تحصیلکرده نیست که از یه بخش مهمی از زندګیش غافل بمونه؟
موفق باشی:72:
الناز خانوم ...
فقط بیخیالی سر کن ...اصلا هرکی بهت حرف زد تو خونه از این گوش بشنو و از اون گوش ردش کن بره ...تاپیگتو که میخوندم یاد خودم افتادم ...
فقط مال من برعکس بود ....نخوندم نخوندم ۱۷ روز مونده به کنکور نشستم خوندم :311::311: فقط تو اون ۱۷ روز حالا ما نشستیم بخونیم از درو دیوار برام حرف میبارید ... شب کنکور که خواب نداشتم نه از نخوندن بلکه از کنایه ها و حرفا ...تا صبح فقط تو تخت وول میخوردم ...باورت نمیشه ولی صبح به خاطر بدست اوردن روحیه مجبور شدم mp3 بزارم و اهنگایی که منو شارژ میکرد گوش بکنم ....هر کی منو میدید میگفت این پشت کوهی دیگه کیه که اینطوری امده ...:311:
پس اشکال نداره ... فکر میکنم بیش تر از اینکه استرس امتحانو داشته باشی ..ترس از حرفای مادرت داری !!
به روی خودت نیار ...در مورد عقیدتم بیشترشو قبول دارم برخلاف بعضی از دوستان
در هر صورت زیاد خودتو درگیر حرفای مامانت نکن ...هر وقت خواست باهات حرف بزنه یه جوری بپیچونش و ازش دوری کن تا امتحانتو بدی !
ok
موفق باشی :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
بهشت!
اسمی به این لطیفی
چطور فکر کردید که من آقا هستم؟؟؟؟؟
اگه احیانا اسمشون "دوزخ" یا "عذاب" و "زقوم" و این چیزا بود اونوقت باید میفهمیدید که ایشون آقا هستند.:311:
بی دل جان !
دقیقا !!!!
یاسا و سابینا هم تند و تند زیر هر پستی تشکر نزنید. من می گم بیایید با هم دید الناز خانم را نسبت به ازدواج و زندگی مشترک اصلاح کنیم، آی مون می نویسه که با عقاید الناز موافقم!!! شما هم می زنید متشکرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انگار شما هم نیاز به جلسات توجیهی دارید :303:
من فکر می کنم ما اینجاییم که در جهت حل مشکل این بنده خدا همدردی و همفکری کنیم نه اینکه با هم کل کل کنیم
بعد این هم تا خودش نیاد پستم نمی زنم چون دوس ندارم تاپیکش به قول معروف منحرف بشه
راستی دقت کنی بهشت عزیزم واسه اون دو تا پست طولانیت تشکر نزدم
تشکر زدن هم خلاف قوانینه ؟
ای بابا از دادگاه لاهه هم بدتر شد این جا:311: