RE: دختر میتونه برای شناخت پا پیش بزاره؟
حق یا شماست
حرفاتون رو قبول دارم
اما بهم حق میدین که نگران آیندم باشم و بترسم از اون روزی که پشیمون شم که چرا کاری نکردم
دخترا هم مثل پسرا حق دارن انتخاب کنند و کسی رو دوست داشته باشن
آره ذاتشون، روحیاتشون با هم فرق میکنه
از طرفی بهترم هست که دخترا با روحیاتی که دارن انتخاب کننده نباشن
نمیدونم
آدم گیج میشه
من این طوری نبودم و همون طور که همه شما گفتین داشتم زندگیمو میکردم تا اینکه چند وقت پیش شنیدم که این آقا فکر سفر خارج تو سرشه حالا جدی بودنشو نمیدونم
شاید هم به خاطر ماموریت های چند وقت به چند وقتش به کشورهای مختلف هواییش کرده
نمیدونم
این خبرو که شنیدم ترسیدم از اینکه بشینم و کاری نکنم
خوب من هم مثل همه شماها مثل همه دخترا نیاز عاطفی دارم
جناب مدیر ، فرشته مهربان عزیز به شماها هم احتیاج دارم مثل همه دوستان شما هم نظراتتون رو بفرمائید
دوستان همه به نوبه خودشون دلسوزانه و کارشناسانه نظر دادن و راهنماییم کردن
شما هم بفرمائید.
کلید دستیابی به شادیتان را در جیب کس دیگر نگذارید آن را پیش خودتان نگه دارید
ستایش جون سلام ، معلومه که خیلی دوسش داری ونمی خوای اونو از دست بدی . البته حق هم داری ، تو این دوره وزمونه ، موقعیته خوب کم پیش میاد ، شما مرد مورده علاقه خودت رو پیدا کردی ، کاملا درکت می کنم ، اینجور که از نوشته هات پیداست ، به نظرم فعلا دو تا راه حل پیشه روت دازی ومی تونی انجام بدی :
1 : خودت بصورته مستقیم بری وپیشنهاد بدی ویا از طریقه خانواده ت یه اقدامی بشه .
2: یه فرد امین و مورد اعتماد که شناخت خوبی به هردو خانواده شما داشته باشه ، قدم جلو بذاره وموضوع ازدواج رو مطرح کنه و مستقیما هم به شما وخانواده محترمتون اشاره کنه .
:72::72::72:
به نظرم اگه میخوای خودت پا پیش بذاری ، ابتدا راه دوم رو امتحان کن که حداقل اگه جوابه اون آقا منفی بود ، به غرورت لطمه ای نخوره . چون اینجور که فهمیدم شما خصوصیات مثبته زیادی داری که مورده قبوله هر پسریه ، دقیقا به همین خاطر که پیشنهاد میدم ، اول از یه شخصه ثالث کمک بگیری .من جای شما نیستم ولی اگه برای من یه همچین موردی پیش بیا و برم جلو وپیشنهاد بدم وجواب اون منفی باشه ، بشدت احساس میکنم غرورم خرد وشکسته شده .به خدا توکل کن انشاءالله برات خیر باشه وبه آرزوت برسی .:323:
برام جای سواله که چرا فرشته مهربان عزیز و جناب مدیر محترم نظری نمیدن؟
فعلا که قصد ندارم کاری کنم
امیدوارم خودش یه روزی (به زودی زود) اقدام کنه
مطمئنا همین طور خواهد شد
بدون اینکه من کاری بکنم خودش میاد سمتم
من همچنان منتظر نظر کارشناسانه و مفید فرشته مهربان عزیز و مدیر محترم هستم
دوست دارم از نظرات سودمند شما بهره ببرم
مطمئنا شما بهتر از هر کس دیگر(علاوه بر دوستان کارشناس دیگر تالار) راهنما خواهید بود
ستایش عزیز منظور من از شخصیت شکارچی این بود که این آقا دوست دارن خودشون پیش برن،
قدم اول رو بردارن و دختر رو تصاحب کنن . همون طور که در مورد علاقشون به اون خانم اول رفتار کردن،
دوست دارن دختر خانم براشون معما باشه و به قولی هی امروز و فردا کنه و ایشون برای بدست آوردنش
تلاش کنه ، نه اینکه کسی مستقیم پیشنهادی بهشون بده . البته گویا برادر شما هم این کار رو نکرده که خیلی خوبه، چون این رفتار با شخصیت ایشون همخونی نداره بهتره اصلاً از این روش اقدام نکنید.
الان نتیجه این هست که برادر شما پیشنهاد ازدواجی رو به دوستشون مطرح کردن (شما تلاشتون رو کردید) و ایشون هیچ کنجکاوی ای
نکردن پس نتیجه می گیریم قصدی برای ازدواج ندارن!
پس لزومی به فکر کردن و انجام حرکتی از جانب شما نیست.
عزیزم من حرفت رو قبول دارم ،ما دختر ها حق انتخاب داریم و دوست داریم با فرد مورد علاقمون ازدواج کنیم ولی مسئله اینجاست
که مخاطب ما جزء کدام دسته از آقایونه؟ آیا جنبه شنیدن داره یا ... ؟! و یک نکته اینکه اغلب مردان ایرانی از ابراز علاقه و پیشنهاد مستقیم خانم ها خوششون
نمیاد ولی بازی در آوردن رو خیلی دوست دارن!!! (خوشبختانه یا بدبختانه اینها تجربیات من بوده )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *nadia*
ستایش عزیز منظور من از شخصیت شکارچی این بود که این آقا دوست دارن خودشون پیش برن،
قدم اول رو بردارن و دختر رو تصاحب کنن . همون طور که در مورد علاقشون به اون خانم اول رفتار کردن،
دوست دارن دختر خانم براشون معما باشه و به قولی هی امروز و فردا کنه و ایشون برای بدست آوردنش
تلاش کنه ، نه اینکه کسی مستقیم پیشنهادی بهشون بده . البته گویا برادر شما هم این کار رو نکرده که خیلی خوبه، چون این رفتار با شخصیت ایشون همخونی نداره بهتره اصلاً از این روش اقدام نکنید.
ممنون از نظر بسیار عالیتون
حرفتون خیلی آرومم کرد
دقیقا همین طوره ایشون کاملا شخصیت شکارچی ای دارن
راستش رو هم بخواید من شخصیتی دارم که فکرها در مورد شخصیت من تو ذهن ها هست
منظورم اینه که شخصیتم همیشه واسه دیگران معما بوده
رفتارم واسه دیگران یه معمایی طرح میکنه که شخص مجبور میشه به نوعی حلش کنه
خندم میگیره اما واقعا باید کشفم کنند
عالم درونم خیلی خاصه
بهتون تبریک میگم خیلی عالی صحبت میکنید واقعا عالی
لذت بردم از صحبتتون
خدایا شکرت که هستی اینجا هست دوستان هستند من هستم و یه عالمه آرزوی قشنگ که به زودی برآورده میشن
فرشته مهربان عزیز شما حرفی برای من و این موضوع ندارید؟!
ستایش باران عزیز
حضورت در جمع دوستان همدردی را گرامی می دارم .
عذر تقصیر از این که دیر به تاپیکت سر زدم ، مشغله داشتم .
پستهات رو خوندم ، برام روشن شد که دوست برادرت را از نظر ظاهری با بخشی از معیارهایت مطابق می دونی ، و مایلی که باب آشنایی باز بشه برای شناخت به منظور ازدواج ، و حال می خواهی بدانی برای این منظور پا پیش بگذاری درسته یا نه .
از این که می خواهی عاقلانه عمل کنی و ..... به همین دلیل اینجا را انتخاب و مشورت می طلبی ، بهت تبریک می گم ، احسنتم:104::104:
بنا به حرفهات در پستهات باید بگم .
1 - رگه هایی از کمال گرایی در شما دیده میشه ( لازمه بهش توجه کنی و مراقب باشی آسیب نبینی )
2 - روی این آقا متمرکز شده ای .
3 - ترس و نگرانی برای از دست دادنش در کنار تردید این که از نظر شخصیتی مناسبت هست یا نه در شما نوعی تعارض ایجاد کرده .
4 - تمایل و عجله برای جلب نظر و جذب ایشون .
5 - ترس از سفر ایشون و از دست رفتنش .
6 - احساسی بودن در این موضوع .
این موارد را در نظر داشته باش و به این توجه کن که بنا به بیان خود شما ، ایشون مشغله های زیادی داره و در حال حاضر روی موضوع ازدواج متمرکز نمیشه ، با توجه به این وضعیت ایشون :
1 - هر نوعی اقدامی از سوی شما ( حتی به وسیله واسطه ) واکنش منفی ( درونی ) احتمالی ایشان را در پی دارد .
2 - اقدام برادر شما کافی و کامل بوده و بسیار عالی به ایشان گفته فعلاً که قصد ازدواج نداری هروقت داشتی می گویم چه کسی هست . ( نه ذهن او را به کار گرفته و نه موضوع را بسته ، بلکه زمینه داده و معطوف به آینده و هنگام قصد وی برای ازدواج کرده ( هر وقت ایشان بخواد ازدواج کنه به برادر شما خواهد گفت اون شخصی که گفتی کیست )
3 - شما دیده شدی به وسیله ایشان ولی زمینه تمرکز را ندارد ( هم نمی خواهد به کسی فکر کند ، هم ممکنه نخواد روی شما متمرکز بشه ).
راه کار برای شما :
1 - از تکنیکهای تمرکز زدایی و توقف فکر بهره ببر ، یعنی از تمرکز روی ایشون ( بخصوص با نگاه ایدآل گرایانه ) بیرون بیا ، و با توقف فکر ، ذهنت را از پر کشیدن به سمت ایشون دور کن .
2 - مباحث مربوط به هوش هیجانی ، و خطاهای شناختی ، و کمال گرایی را مطالعه کن و در مسیر ساخت و پردازش شخصیتت از اونها در جهت خود ساخته تر شدن بهره بگیرید .
3 - هیچ اقدامی نکن و صبور باش و بدان که اقدام مناسب و کافی با حرفی و روشی که برادرتون به کار برده انجام شده .
4 - هیچ بابی برای این فرد و لزوماً زندگی با ایشون باز نکن ( پرهیز از آرزو پروری ) و به گزینه های دیگر ( دیگر خواستگارانتون ) توجه کن و در جهت شناخت قدم بردار . ( هیچ خواستگاری را با ایشان مقایسه نکنید ) .
5 - در کمال آرامش زندگی کن و ترس و نگرانی و آرزو را ازخود دور و به خدا توکل کن .
موفق باشی
ببین دختر خوب من یه پسرم.اکثر پسرا شکارچین ودوست دارن خودشون دخترارو کشف کنن به خاطر همین توو اکثر موارد از اینکه توسط واسط با کسی دوست شن زیاد لذت نمیبرن ودوست دارن خودشئن به اصطلاح مخ بزنن و همونطور که اون دوستمون گفت پسرا از اینکه دخترا پا پیش بذارن خوششون نمیاد دلیلشم اینه که با توجه به جامعه ی خراب امروز پسرا فکر میکنن شما که به ایشون اینطوری پیشنهاد دادی حتما با چند نفر دیگه هم همچین کاری کردی و همینه که جواب نه میشنوی و به غرورت لطمه وارد میشه