RE: زن متاهل ومرد متاهل عاشق هم ميشن؟ (خيانت به خانواده ها)
متاسفانه این نوع روابط در جامعه ما زیاد شده و اکثر زنان و مردان هم با این دلیل که همسرمون به ما محبت نمی کنه و.... به این راه کشیده می شن.
من از این موارد زیاد دیدم و متاسفانه چنان خودشون و توجیه می کنن که باورشون شده چون شوهرشون در حقشون کم گذاشته پس اینا هم حق دارن خیانت کنن.
کاش باور کنن که خدایی هست و به افردای که خیانت می کنن رحم نمی کنه کاش باورمان بشه که خداوند برای تک تک اعمالمون از ما جواب می خواد پس جوری رفتار کنیم که بتونیم جوابی برای کارامون داشته باشیم.
شما رابطت و با همسرت درست کن و اگه مثل سایر دوستان راهنمایی گرفتی ,مشاور رفتی, تلاش کردی و جواب نداد جدا شو بعد هر کاری خواستی بکن نه الان.
عزیزم تا زمانی که اسم همسرت در شناسنامه شما هست شما شوهر دار محسوب می شید این که ما طلاق عاطفی گرفتیم و..... چیزی جز خود رو گول زدن نیست.
اگه یه دفعه همه بهت توپیدیم برای این بود که نمی خوایم به سرنوشت اونایی دچار بشی که در باتلاق گرفتار شدن و حالا نه راه پس دارن نه پیش.
اگه شوهرت بفهمه اگه این اقا از شما سوءاستفاده کنه و بعد بخواد ازت باج بگیره و ابروت و ببره و هزارتا اگر دیگه که اگه یکیش اتفاق بیفته خودت و به خاک سیاه نشوندی.
خدا کنه همه با هم بتونین شما رو از راهی که هنوز نرفتی و اولشی نجات بدیم.
خواهشا به نیت اون اقا کاری نداشته باش. نیت اون چیزی جز هوسرانی نیست وابراز علاقه هاش دروغی بیش نیست مطمئن باش اون در ذهن و قلب خودش زنشو و با همه مشکلاتش با صد تا مثل شما که با وجود شوهر چنین پیشنهادی رو قبول کردید و دلتون لرزیده عوض نمی کنه.
ببخشید تند حرف می زنیم چیزی جز خوبی شما رو نمی خوایم
موفق باشید:72:
سلام دوست عزیز...تمام گفتنی ها رو دوستان گفتن و فقط امیدوارم کمی تامل کنی و باتفکر تصمیم بگیری...
میدونی مشکل از کجاست؟ مشکل از اینجاست که تو الان داری فکر میکنی که اگه کسه دیگه غیر از شوهرت کنارت بود زندگی قشنگ تر و رویایی تری داشتی...فکر میکنی اگه با کسه دیگه ای بودی به تمام آرزوهات میرسی و اون موقع زندگیت چه زیباتر میشد اما اگه کمی فکر کنی و با خودت رو راست باشی میبینی که قبل از ازدواج هم همین فکرها و رویا ها رو نسبت به شوهرت داشتی و با همین میل ازدواج کردی... مسئله اینجاست که فکر میکنی خوشبختی در کنار شوهرت غیرممکن است..
به نظر من شما خیلی به اون اقا وابسته شدی و کمی از خلاءهای شما رو پر میکنه اما عزیز من شما شوهر داری... یعنی چی باهاش چت میکنی؟ من کلا با مقوله ی چت مخالفم چون اعتیاد اوره مخصوصا واسه خانومها چون خودم تجربه اش رو دارم...
عزیز من خوشبختی ما ادم ها بستگی به خودمون داره... با اینکه شوهرم چه میکنه و چه نمیکنه ارتباطی نداره...
تمام ازدواج ها فراز و نشیب دارن...اما اگر تنها به این کنی که اصولا چرا ازدواج کردی و هدفت از ازدواج چی بوده بازنده نخواهی شد و راه اشتباه نخواهی رفت...
امیدوارم موفق باشی...
ازهمگي ممنونم برام دعاكنين وبه حرفهاي تاثيرگذارتون ادامه بدين تواين مبارزه تنهام نذارين:323:
امیدوارم و یقین مطلق دارم که در این مبارزه ای که با نفستون شروع کردین پیروز میدان می شین اگر و تنها اگر توکل مطلق داشته باشین بخدا و همواره خدا رو حاضر و ناظر کارهاتون ببینین .
تمام سعی و تلاشتون رو متمرکز کنین به پیشرفت و تعالی و رشد چارچوب خانواده خودتون و .... میتونین در این راه هم راهنمایی های ارزنده ای رو از کارشناسان تالار بگیرین .
انشاالله که موفق باشین و سربلند میدان:72::72::72: .
:323::323::323::323::323:
گفتنیها رو گفتیم زیاد بخونشون. این دیگه تنها کاریه که از دستمون بر میاد.:43::72:
فقط دعای ما جواب نمیده. اولین قدم قطع ارتباط با اونه. حاضری دیگه باهاش چت نکنی؟:324:
حاضری ترک این چت کردن کنی یا نه. این قدم و اول و مهم ترینه. باهاش قطع ارتباط کن. همین.:305:
براي يك لحظه هم كه شده فكر كنيد اين اتفاق براي همسر شما ژيش بياد. دوست داريد يك زني وارد زندگي شما به صورت مخفيانه بشه و تمام تلاشي كه براي شكل گيري و تداوم زندگي مشترك كرديد رو با ارتباظ با همسرتون از بين ببره؟ شك نداشته باشيد انسان بازتاب اعمال خودش رو در همين دنيا خواهد ديد دير يا زود اما بدون شك ميبيند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasiman
براي يك لحظه هم كه شده فكر كنيد اين اتفاق براي همسر شما ژيش بياد. دوست داريد يك زني وارد زندگي شما به صورت مخفيانه بشه و تمام تلاشي كه براي شكل گيري و تداوم زندگي مشترك كرديد رو با ارتباظ با همسرتون از بين ببره؟ شك نداشته باشيد انسان بازتاب اعمال خودش رو در همين دنيا خواهد ديد دير يا زود اما بدون شك ميبيند.
اتفاقاخيلي دوست داشتم همچين چيزي براش پيش بيادتابهانه دستم بيفته:316:
سلام اردك خانم عزيز
هميشه اون جوري كه فكر مي كني اتفاق نميفته قصه تو داستان اول راه زندگي خانم سابق منه خواهشن تاپيك خيانت همسر منو بخون هر تصميم خواستي خودت بگير
فقط اينو بدون مردي كه اون همه ابراز علاقه به اون مي كرد وقتي همه چي رو شد گفت خانم خودش خراب بوده و با هام حرف مي زد
داستان زندگي من آينده اين روابطه
اتفاقاخيلي دوست داشتم همچين چيزي براش پيش بيادتابهانه دستم بيفته:316:
[/quote]
خیلی عذر می خوام . ولی این حرفت رو خیلی خیلی وقیحانه زدی .
لطفا به شعور اعضا و وقتی که واسه حل مشکلت گذاشتن ، کمی احترام قائل شین .
ظاهرا اصلا انگیزه ای واسه مبارزه نداشتی .اگه اینطوریه پس چرا اصلا مسئلت رو تو تالار مطرح کردی ؟