سلام
باهاش صحبت کردم و قضیه رو بهش گفتم ولی باورش نمیشه اما با صراحت باهاش حرف زدم که قضیه جدیه و فعلا خودم آروم شدم و اون در حال ارسال اس.ام.اس و ایمیل که چرا این اتفاق افتاده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
باهاش صحبت کردم و قضیه رو بهش گفتم ولی باورش نمیشه اما با صراحت باهاش حرف زدم که قضیه جدیه و فعلا خودم آروم شدم و اون در حال ارسال اس.ام.اس و ایمیل که چرا این اتفاق افتاده
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط msg_roz
درسترین کار رو کردی
این تاپیک رو ببین تا عاقبت این ماجرا رو ببینی
http://www.hamdardi.net/thread-15790-post-141719.html#pid141719[/url]
دوست عزیز
معیارهای شما برای ازدواج چیه؟
چندتاش رو در فرد مورد نظر میبینی؟
چنتاش رو در فرد مورد نظر نمی بینی؟
اونایی که میبینی برات مهمتره یا اونا که نمی بینی؟
معیارهای اون چیه؟
وچقدر شو رو شما داری؟
چرا شما رو دوست داره؟
چند سالشه؟
علاقه در صورتی پیش میاد که طرفین با عقل تصمیم بگیرن ومعیارهاشون بهم بخوره و گرنه علاقه ایی در کار نخواهد بود و ...
چند قت پیش پستی بود در مورد پسری که شرایط شما رو داشت وبعد از ازدواج براش علاقه ایی به وجود نیامده بود و قصد جدایی داشت.بیشتر دقت کن !
سلام ، اگه هنوز نرفتی یکمی فکر کن درسته که عاشق نشدی ولی داری اون را تایید می کنی یکمی بیشتر فکر کن ازهمه لحاظ همدیگه را میشناسید و هیچ مشکلی هم ندارید پس دیگه دنبال چی هستی ؟
چراهمیشه آقایون اول می خواند یک اشتباه بکنند وبعدا درست فکر کنند دیگه چی می خوای اگه واقعا ازهمه لحاظ خوبه ؟
خیلی هار اداشتیم که عاشق و کشته مرده ی هم بودند اما بعدا به طلاق کشیده شده چرا ؟ چون معیاراشون ، خانواده شون ، اخلاقشون ، تحصیلاتشون و .. بهم نمیخورده ، عشق یک مدته و کم رنگ می شه ، عاقلانه فکر کن .
شایدچون فکر می کنی همه گفتند بهم میانداحساسی بهش نداری و فکر می کنی حق انتخاب را ازت گرفته اندنه بابا صبر کن وخوب فکر کن ، حیفه از دستش بدی .
یکماه تلفنی که میتونید باهم صحبت داشته باشید
خوشبخت بشی.
عزیز
وقتی سالهاست باهم فامیل و آشنایید وعلاقه ای ایجاد نشده فکرنمی کنم بعد از اینم ایجاد بشه:305:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط asaman
با تمام احترامی که که برای نظر دوستمون دارم باید یگم من یکی از قربانیان این جور ازدواجام که هنوز باهاش درگیرم این ازدواج یعنی نابودی یعنی بدبختی به معنای تمام دختری که ازش بدت نمیاد ولی دوستشم نداری اصلا زندگیت میشه دودلی جدا شی میترسی پشیمون بشی و چاره ای نداشته باشی زندگی کنی به زندگیت میرنجی
با سلام
مدتی به این فکر کنید که اون داره با کسه دیگه ای ازدواجمی کنه
و علاقه اش به شما کمرنگ شده
و پیامی از اون دریافت نمی کنید
آیا باز هم حس شما همینطوره
من فکر می کنم دختر خاله شما فرصت عاشق شدن را به شما نداده
یعنی جای ناز و نیاز یه ذره عوض شده و ...