RE: شوهرم میخواد طلاقم بده
سلام رضوان سیاه
به جمع دوستان خوش آمدی:72:
رضوان عزیز سعی کن آرامش خودت رو حفظ کن!
متاسفانه با ناآرومی ها و تنش هایی که بوده بعضی از پل های پشت سرت رو غفلتا خراب کردی!
و حال روی پلی واقع شدی که خیلی محکم نیست !
اگر تو نخواهی آروم حرکت کنی و هنوز با تیشه بده اره بگیر به مسیرت ادامه بدی هر آن ممکن است این پل نیز واژگون شود!
نمی خوام توی دلت رو خالی کنم .این شاید آب سرد باشد بر روی سر و صورتت که به خودت بیایی !
اگر همسرت و زندگیت رو دوست داری باید دست از لج و لجبازی - رو کم کنی - دنبال مقصر بودن و.....برداری !
نگاهت به جلوی پات باشه تا این مسیر رو که به شدت باریک و صعب العبور گشته رو به سلامت بگذرونی !
تو دوراه پیش رو داری که هر دو راه صبری جمیل و طویل می طلبد !
1)زندگی فعلیت رو بازسازی کنی .
2)طلاق بگیری.
علاوه به صبوری به کلی آگاهی و مهارت نیاز داری !
خواهش می کنم مدتی احساساتت رو کنار بگذار و درست و منطقی تصمیم بگیر .نقاط مثبت و منفی این زندگی و شوهرت رو بررسی کن سنگ هات رو با خودت وا بچین !هرکدوم از این مسیرها (باز سازی زندگیت -طلاق )هزینه هایی داره که تو باید بپردازی!
. اول مدتی روی آرامش خودت و خالی شدن از کینه و ناراحتی ها کار کن یعنی بخشش کامل اون وقت بهتر می تونی تصمیم درست رو اتخاذ کنی .اگر تصمیمت به باز سازی زندگیت است که پیشنهاد بنده هم همین است با کمک مشاوره حضوری پیگیرانه روی خودت و بالا بردن مهارت هات کار کن .کنتاکها و تنش ها رو به صفر برسون
نقل قول:
شوهرم اصلا ثبات رای نداره . هر دفعه یه چی میگه . یه بار میگه مهریتو ببخش طلاقت میدم یه بار میگه بیا 50 میلیون بگیر طلاق بگیریم . فرداش میگه ده 10 میلیون . یه روز میگه انقدر میسوزونمت تا ببخشی. یه روز میگه مهریتو میدم که بیای زندگی کنی نه اینکه بری. یه روزم میگه بیا اونجا زندگی کن من تو دادگاه تعهد میدم مشکلی پیش نیاد . خلاصه دارم دیوونه میشم . عین اونا
مدتی به شوهرت فضا بده تا ایشون هم تصمیم خودش رو بگیره .در مقابل تحریکات احتمالی از ناحیه ایشون کاملا خونسردی و آرامشت رو حفظ کن با ملایمت و رویی باز و گشوده حتی اگر تصمیم به طلاق داری بدون کدورت کینه یا انتقام جویی کاملا بالغانه با هم وارد گفتگو شوید هر کدام از شما اگر وارد فاز احساسی نا مناسب شدید محترمانه بخواهید تا ادامه گفتگو به بعد موکول شود . تا هردو تصمیم درست و قاطعانه رو اتخاذ کنید .
درمورد اینکه نمی خواهی از این صحبتت که مسکن مستقل می خواهی کوتاه بیایی !
نیز راههایی هست . از لحاظ قانونی نیز همسر شما موظف می باشد خانه ای مستقل برای شما تهیه نماید .نمی دونم دادگاه شما و مراحل قانونی شما تا چه مسیری رو رفته ؟
ایشون می تونن ازشما تمکین بخوان و شما خانه ی مستقل اما میدونی که روی ویرونه و خرابه نمیشه یه آشیونه ی گرم و آروم داشت .
نمی دونم دادخواست تقاضای مهریه دادی یا نه؟ !
به نظرمن !هرچند مهریه حق شماست اما مهریه یه هدیه ست و با خودش باید مهر و محبت و گرمی بیاره نه وسیله ای برای انتقام و .........
اگر بخواهی به زندگیت ادامه بدی همین مهریه میشه هیزم آتش و ناآرومی توی زندگیت چون با زور و ....گرفتیش
پس صرفا مهریه - مسکن - به کرسی نشوندن حرف و.....برای شما خوشیختی و آرامش در پی نداره اصل کار ,یه جاست اون هم تفاهم و مهر و دوستی که فعلا در مورد تو و همسرت متاسفانه تا حدودزیادی آسیب دیده !
در اخر صحبتم ازت می خوام که آروم باشی و به صورت پیگیرو جدی با کمک یه متخصص روی خودت کار کنی چون هر تصمیمی که بگیری نیاز هست که آگاهی و مهارت های زیادی داشته باشی و نیز با تمرین و به کارگیری سطح و ظرفیت خودت رو بالا ببری تا عکس العمل های درست و تعیین شده ای داشته باشی .
یه مدت تمرکز زدایی کن (خواهر شوهر و پدر شوهر ونقاط ضعف شوهر ........)و دراین تالار با ما باش !
چگونه همسران مشکلات،اختلافات و درگیریهای بین خود را حل کنند؟
مشکلات بعد از طلاق
بهترین شکل تصمیم گیری
نتخاب صحیح، شیوه حل مسئله و تعارضهای ما
مقصر من هستم یا شوهرم؟!
مهارت تصمیم گیری
دور ریختنی های بعد از ازدواج
برات آینده ای روشن - متعالی توام با آرامش طلب می کنم :43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
دوست عزیز ابتدا متاسفم که زندگیتان به اینجا رسیده است.
اما برای ادامه زندگی با همسرتان حتما باید به توافق دوطرفه برسید. شما ابتدا در خواسته های خودت نزد خودت به نتیجه قطعی برس و بعد سر آنها با همسرت احیانا توافق کن.
اما به این نکته توجه کن که صرف تعهد در دادگاه و کلانتری نه فردی را مجبور می کند که از رفتار گذشته اش دست بردارد و نه تضمین کننده برگشت صلح و صفا در زندگی است. دو نفر که می خواهند با هم زیر یک سقف زندگی کنند باید قلبا به توافق برسند و ترس از دادگاه و ... هیچ کمکی نمی کند.
در ضمن زندگی کردن با دیگران چه همسرت و چه پدر و مادرت انعطاف می خواهد و مسلما هیچ زندگی ای خالی از اختلاف نظر نیست که نباید اجازه داد این اختلاف نظرها به مشاجره و خدای نکرده از بین رفتن حرمتها منجر شود. خلاصه که من حدس می زنم شما باید کمی هم روی خودتان کا رکنید، چون ظاهرا الان هم که نزد خانواده تان برگشتید به مشکلاتی رسیده اید که فرار از تنهایی را بهانه می کنید و زندگی با همسرتان را ترجیح می دهید.
البته نمی گویم که همسر و خواهر شوهر و پدر شوهرتان بی تقصیر هستند. اما تنها کسی که می توانیم اشتباهتش را اصلاح کنیم، خودمان هستیم.
یعنی شما فکر میکنین چون رفتار خود من مشکل داره به اینجا رسیدم ؟ فکر میکنین زندگی بدون خواهر و بردار و فامیل با دو نفر که اختلاف سنیشون با من خیلی زیاده احساس تنهایی ایجاد نمیکنه؟ به خصوص که هر روز به خاطر اشتباهاتم ملامت هم میشم . اونم اشتباهاتی که از روی سادگی و عشق بوده اشتباهاتی که منشاش کارهای خوبم بوده نه بدیهام. اشتباهاتی که الان واقعا منو به این حرف رسونده که هرکی خوبی کنه بدی میبینه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا چ
مهریت چقده؟ وضع مالیش خوبه؟
اونقد از زندگی خسته شده که حاضر باشه تمام مهریت نقدی بده؟؟
چون فکر میکنم اگه فقط مرد بخواد طلاق بده باید تمام مهریه رو نقدی بده
مهریم 450 تا سکه هست . وضع مالی شوهرمم خیلی خوبه . البته پول نقد نداره که خرج کنه ثروتشون به خاطر زمینای زیادیه که دارن ولی انقدر خسیس و چشم تنگن که حتی دلشون نیومد یکیشو بفروشن یه عروسی واسه تنها عروسشون بگیرن .
اگه یه چند وقته دیگه بگذره حتما راضی میشه کل مهریمو بده تا طلاقم بده چون تا 7 ماه پیش میگفت انقدر میسوزونمت که ببخشی و الان صحبت طلاق توافقی رو پیش کشیده و داره سر مبلغی که میخواد بده چونه میزنه.
نقل قول:
یعنی شما فکر میکنین چون رفتار خود من مشکل داره به اینجا رسیدم ؟ فکر میکنین زندگی بدون خواهر و بردار و فامیل با دو نفر که اختلاف سنیشون با من خیلی زیاده احساس تنهایی ایجاد نمیکنه؟ به خصوص که هر روز به خاطر اشتباهاتم ملامت هم میشم . اونم اشتباهاتی که از روی سادگی و عشق بوده اشتباهاتی که منشاش کارهای خوبم بوده نه بدیهام. اشتباهاتی که الان واقعا منو به این حرف رسونده که هرکی خوبی کنه بدی میبینه.
رضوان عزیز ! خوبی و بدی آدم ها صرفا به نوع رفتار هاشون نیست!
یه انسان محترمه با همه ی نقاط ضعف و قوتش !
عشق و پاکی و خوبی تو کاملا مشخصه !
من حس می کنم که قلبت توی سینه ات عاشقانه و کمی خسته می طپه .به خاطر همین هم پیشنهادم باز سازی زندگیت هست . دخترم کمی استراحت نیاز داری.دیگه به این که کی مقصره کی خوبه ؟کی بده؟فکر نکن !
دراین زندگی رکن اصلی تو و شوهرت هستید .خواهر شوهر و پدر شوهر در حاشیه اند .
ما به شوهرت دسترسی نداریم . فقط می دونم وقتی تو آروم راهت رو پیدا کنی می تونی همسرت رو هم هدایت کنی .
لطفااول روی آرامش خودت سرمایه گذاری کن !
ستاره جان
از راهنماییهات ممنونم . مسلما من راه اول رو انتخاب کردم ولی وقتی شوهرم هیچ تمایلی به تغییر شرایط نداره نمیدونم چطوری میتونم این کارو بکنم ؟ من خودم اوایل قهرم که از شوهرم و خانواده اش خیلی عصبانی بودم و بی تفاوتی و لجبازی شوهرمو میدیدم تصمیم به طلاق داشتم و مهریمو هم به این قصد اجرا گذاشتم ولی بعد از مدتی که عصبانیتم تخلیه شد و به طلاق و عواقبش فکر کردم دیدم اگه بتونم رفتار شوهرم و شرایط قبلی رو تغیر بدم امکانش هست که زندگی خوبی در کنار هم داشته باشیم .
در مورد تمکین هم ایشون دادخواست دادن و ما دو جلسه رو گذروندیم . توی این دو جلسه مسئول پرونده خیلی با شوهرم صحبت کرد و سعی کرد راصیش کنه ولی فایده نداشت . البته اخر جلسه هم به من گفت که بهتره برگردی و امتحانی اونجا زندگی کنی . که من گفتم چند بار امتحان کردم و بسمه . بعدم قرار شد جلسه ی اخر در مورد طلاق توافقی صحبت کنیم و تصمیم بگیریم . جلسه اخر روز 23 همین ماهه.
سلام:72:
درست همینه که ذهنت رو از روی گذشته و مسائلش ,خواهر شوهر و پدر شوهر و کارهاشون بگردونی روی خودت و تمرکز کنی و تصمیم درست رو بگیری .تو در نیمه ی راهی هستی که الان به نتیجه رسیدی اشتباه اومدی و باید برگردی اما راه رو بلد نیستی یا اینکه نمی دونی چطور برگردی که به راه درست منتهی بشه !
اگر واقعا نسبت به طلاق نظرت برگشته و قصد داری به زندگیت برگردی اول از همه باید صبوری پیشه کنی و این بستگی به ویرانه های راهی که اومدید داره .گام هایی که بر می داری باید درست و حساب شده باشه .
به نظرمن به گذشته فکر نکن از آینده هم هراس نداشته باش درزمان حال هم اقداماتت کاملا منطقی و عقلانی به دور از هرگونه احساس و هیجان باشه . اقدامی نکن که بعدا برات پشمونی در بر داشته باشه .هر اقدامی که می خواهی انجام بدی بدون شتاب و بررسی همه جانبه و با مشورت کارشناس و متخصص باشه .
طلاق توافقی اسمش روشه کسی نمی تونه تورو مجبور به توافق بکنه . می تونی از دادگاه فرصت بخواهی مثلا بگی زمان لازم دارم فعلا توافقی به طلاق ندارم و می خوام خوب فکر کنم .فعلا هیچ اقدامی نمی کنم و منتظرمی مونم تا همسرم اقدامات لازم برای ادامه ی زندگی (تهیه مسکن مستقل )یا اقدامات لازم برای جدایی را انجام دهد .دادگاه نیز پرونده رو یا مختومه اعلام می کنه .این آتش بسی خواهی بود از طرف تو .فقط آماده عکس العمل و واکنش همسرت به این تغییر از جانب خودت باش . ممکن است نسبت به این تغییر عملکرد و تصمیم تو واکنش هایی نشون بده یا حتی عصبانی و .......بشه تو باید با علم به این موضوع آستانه ی تحریک پذیری خودت رو پایین بیاری و واکنش متقابل به عملکردهاش نداشته باشی یعنی کنتاکها رو به صفر برسونی .
زمان کمک بسیار خوبی خواهد شد برای هردو نفر شما . آرامش ,فرو کشیدن فیتیله ی احساسا ت و هیجانات , خالی کردن دل از هر چی کینه و کدورت +زمان
بعد از یه مدت فرصتی دست خواهد داد تاهمسر شما نیز یه بازنگری داشته باشه و تصمیم خودش رو بگیره . آیا جدآ تمایل به طلاق داره ؟(تهدیدلفظی به طلاق نه ! اقدامات عملی برای طلاق مثل تنظیم و ارائه دادخواست طلاق ) یا نه تصمیم به زندگی و احیای دوباره اون ؟!
رضوان ! دخترم دوباره تکرار می کنم :
گذشته رو فراموش کن !
از آینده و آنچه برایت رغم خورده نهراس !
قوی و استوار با همتی بلند امروزت رو درست و حساب شده و قشنگ بساز!
وقتی اینگونه عمل کنی یعنی آدم هایی که ازشون دل خوری داری کاملا ببخشی و آغوشت رو روبه آینده و اتفاقاتش که با مثبت نگری وبرنامه ریزی تصویر می کنی باز و گشوده بگذاری به خودت و خدات ایمان داشته باشی هر راهی رو که انتخاب کنی راهی درست است و خیری که شاید ابتدا بد و نا پسند به نظر برسد اما پایانش زیبا و دلپسند !
موفق و موئد باشی :72:
سلام . از صحبت های زیبا و اموزنده تون ممنونم . من فعلا جز صبر کردن کار دیگه ای نمیتونم انجام بدم و خوشبختانه یا بدبختانه همیشه یه حالتی که دارم اینه که مسائل روزانه و اتفاقاتی رو که واسم پیش میاد رو زود از یاد میبرم .البته برخلاف درسم که توی اون حافظه ی خوبی دارم . و این باعث میشه که خیلی زود از کینه هام خالی بشم .
ولی یه چند روزیه که خیلی از همه چیز و همه کس متنفر شدم . با خدا قهر کردم . وضو میگیرم که نماز بخونم اما با خودم میگم که چی ؟ نماز بخونم که بابت یه عمر بدبختی از خدا تشکر کنم؟ چند روز پیش خواهرشوهرمو دیدم تو خیابون. خوشحال و خندون کلی چاق تر شده بود . همین الان که دارم ازش مینویسم گریم گرفته . اخه چطور ادما میتونن انقدر بی وجدان باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی قهر کردم اومدم خونه مامانم هیچ وسیله و لباسی با خودم نبردم . شوهرمم راضی نشد وسایلمو بهم بده . پدرشم که میگفت کدوم جهیزیه ؟ چند هفته پیش واسه استرداد جهیزیه شکایت کردم . دیروز با مامور رفتیم در خونشون که وسایلا رو ببریم . اولش که زنگ زدیم جواب ندادن بعد پدرشوهرم ترسید زنگشون بسوزه ایفونو برداشت ولی حرف نمیزد . بعد به همراه شوهرم زنگ زدیم که اونم اولش گفت کدوم جهیزیه بعد گفت خونه نیستم و 1 ساعت دیگه میام . 1 ساعت بعدم گفت تهرانم چهارشنبه بر میگردم . حالا قراره فردا باز بریم . ماموره گفت اگه فردا هم درو باز نکنه قفلو میشکنن .
خیلی اضطراب دارم . مطمئنم فردا کلی داد و بیداد و دعوا تو راهه .
رضوان جان
من بهت نمی گم برگرد یا طلاق بگیر. اما عزیزم این کارهایی که داری انجام می دی همش نشونه اینه که می خوای از همسرت جدا شی و هیچ علاقه ای بهش نداری.
همسرت و دیگران هیچ وقت نمی تونن ذهن تو را بخونن و به هدف و خواسته تو تنها از روی اعمالمت و گفته هات پی می برن.
اگه قصدت برگشته پس این کارا چیه می کنی؟
آخه دختر خوب بشین با خودت روراست تصمیم بگیر چی می خوای و بعد با داشتن هدف اقدام عملی کن.
اسمان ابی
اخه من وسایلمو نیاز دارم . کامپیوترم لباسام . این جوری که نمیشه . معلومم نیست که این اقا تا کی میخواد منو اینجوری بلاتکلیف نگه داره؟ تا کی میتونم صبر کنم ؟ به خدا واسه خودم کلی سخت تره . بردن اون همه وسایل به خونه ی مامانم که جاشو هم نداریم و ابروریزی جلوی همسایه ها . ولی مجبورم ...
به نظر من طلاق گرفتن تو باعث خوشحالی پدر شوهرت وخواهر شوهرت می شه . اگر دوستش داری تحمل کن ولی با سیاست باش . بگو فقط از من کار خونه نخواه وسرت با کارهای دیگه گرم کن سخت می دونم
سلام دوستان
چند روزی میشه که میام اینجا و میبینم کسی پیام نداده منم دیگه چیزی ننوشتم ولی جهت اطلاع دوستانی که علاقمندن باید بگم که ما اون روز که رفتیم واسه بار دوم جهیزیمو برداریم شوهرم درو باز کرد منو ماموره رو راه داد تو . مامان بابامو بیرون کرد وقتی رفتیم توی خونه هیچ چی نبود گفتم وسایلا کو مثه همیشه گفت کدوم وسایل بعدم یه درگیری پیش اومد و من یه چند تا زدم تو سر شوهرم و کلی دلم خنک شد .
چند روز بعدشم دادگاه تمکین بود که من اونجا گفتم حاضرم 3 ماه امتحانی تو خونه ی پدرشوهرم زندگی کنم ولی موقع امضا صورت جلسه شوهرم گفت جهیزیتم میاری دیگه ؟ با خواهرمم اشتی میکنی ممکنه بیاد بابامو ببینه نمیشه قهر باشین بعدم باز دعوا شد اون داد و بیداد راه انداخت و من گفتم چند بار جهیزیه بیارم و اون گفت جهیزیه نیاوردی و تو واسه من نقشه کشیدی و خلاصه دادگاه تمکینمونم این جوری تموم شد .
حالام تصمیم دارم واسه نفقه ازش شکایت کنم .