سلام
بابا به اعصابتون مسلط باشید حتما سوء تفاهم شده یا حتما دلیلش همین روزه بوده که گفتید سخت نگیرید همه خوبند مگر اینکه عکسش ثابت بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بابا به اعصابتون مسلط باشید حتما سوء تفاهم شده یا حتما دلیلش همین روزه بوده که گفتید سخت نگیرید همه خوبند مگر اینکه عکسش ثابت بشه
اشتباه فكر ميكنين اگه اين راه حل ناراحت كننده بود قصد توهين نداشتم منم اصلا ناراحت شدم .
من خوشحال شدم دیدم همه باهاش مخالفن چون این میتونه یک فاجعه باشه برای مردم ایران , ایرانی که از هر طرفش یک مشکل میزنه بیرون اونوقت ازدواج موقت رو به عنوان راه حل مشکل بیان میکنن دیگه پس فرهنگ ایرانی چی میشه ؟ دیگه عشق و عاشقی معنی نمیده , من خودم هنوز ازدواج نکردم سنم هم برای ازدواج کمه , اما ازدواج موقت رو قبول ندارم (این راهش نیست), به نظر من همون نامزد کردن برای من و همسن و سالهای من خیلی بهتره .
با سلام
به عنوان یه مرد نظرم اینه که
به قول الهی قمشه ای " مرد و زن بودن به جنسیت نیست" مرد کسی است که زیر بار مسوولیت قرار بگیره و در حالی که صدای خورد شدن اسنخونهاش می یاد خدا رو شکر کنه خدایی که راه صیغه موقت رو پیش رو گذاشته یه جای دیگه به صبر توصیه کرده و کسی که صبر بر انجام ندادن گناه داشته با شه مرده هر وقت کاری انجام میدی اول ببین می تونی خودت رو به جای طرف مقابل قرار بدی
------------------------------------------------------------------------------------------
زندگی لبخند همسر توست وقتی که جز او پناهی نداری
اصلا فرهنگ سازی نمیشه بگو چرا............ اینو از روی غرض نمیگم واقعیته اون کسی که حاضر میشه زن موقت شما بشه در حدو اندازه شما نخواهد بود از غریزه جنسی خلاص میشی ولی ایا لذت هم مبری از اون رابطه من که فکر نمیکنم هیچ دختر با شخصیت و با اعتماد به نفس زیر بار نمیره دیگه خوددانی
آقای محترم هیچ دختری حاضر نمی شه با این شرایط با شما بمونه ماشاالله چقدرم کم اشتها هستین این همه تو این سایت دوستی عشق و عاشقی وجود داره که دارن واسه رسیدن به هم پرپر می زنن بعد شما فقط به دنبال ارضا شخصیتون هستین اینا واسه اینه که عاشق نیستین اگه عاشق بودین اون موقع می فهمیدین که چیزای قشنگ تری هم در دنیا وجود داره
واقعيت اينه كه نه تنها شما بلكه تمام جوانان جامعه ما به نوعي از پزيرفتن مسئوليت مي ترسند وبراي پنهان كردن اين ترس مثل شما ميفتن به فكر فرهنگ سازي اگه كمي عاقلانه فكر ميكردي به اين نتيجه مي رسيدي كه اينگونه زندگي كردن فقط يه لذت زود گزر را همراه داره ونميتونه يه انسان هدفمند رو به هدفش برسونه متاسفم كه بعضي از مردان جامعه ي ما انقدر كوته فكرند
به نظر من این کار اصلا نشونه فرهنگ واسه همه نیست مخصوصا واسه جوانها که واقعا شرم اوره .اما واسه اونها که از لحاظ سنی در شرایطی هستن که موقعیت ازدواج واسشون وجود نداره حالا چه از لحاظ خانواده چه از لحاظ شرایط زندگی فکر میکنم واسه رفع نیازشون کار بدی نباشه . ولی واسه گل پسری که هنوز 20 سالش نشده یا خانم کوچولویی که تازه 18 سالشه. ازدواج موقت معنی نداره و به نظر من اصلا با فرهنگی نیست. پسری که چنین نظری داره .میتونه به جای اینکه شب تا صبح یا فکرهای بی خود کنه یا فیلم های به قول خودش فرهنگی ببینه که چنین نظر روشن فکرانه ای میده بهتره زود بخوابه صبح با یاد خدا بیدار بشه باگفتن یا علی تلاش واسه پیدا کردن کار کنه بلاخره بعد از چند وقت سعی و تلاش یه کاری پیدا میکنی انوقت مثل یه شازده دوماد میری یه زن دایم میگیری که فقط وفقط مال خودت باشه .
من کاری به فرهنگ یا بی فرهنگیش ندارم ..به نظرم پذیرفتن این مسئله نه نشونه فرهنگ و نه بی فرهنگی....اما به نظر من هیچ دختری رو به اجبار صیغش نمیکنن...حتما باید راضی باشه...در جایی هم که هر دو طرف راضی باشن قلبا گناهی مرتکب نمیشن....اما این مسئله با عرف جامعه ما مغایر هرچند مشکل شرعی نداره...البته شرایط داره...مثل مهریه...که باید مشخص باشه...بعدش هم خانوم میتونه شرط بذاره ...این که محرمیت در چه حد باشه.... مشخص کردن حد و مرزش قبل از خوندن صیغه به عهد زن هستش....این مسئله هم برای از بین رفتن حس مسئولیت نیست برای شرایط خیلی خاص هستش...مطمئنن هیچ کار خدا بی حکمت نیست..این نظر منه.
بس کنین دیگه ... خانمهای محترم ، شما استاد یکطرفه قاضی رفتن هستین. خانم بهاره؛ شما فرمودین از سطح توقعات کم کنیم. والله این خود خانمها هستن که توقع مراسم آنچنانی و هدایای آنچتاتی و ... دارن. والا من که یه پسرم به راحتی پول در نمیارم که بخوام الکی خرج کنم. نه اینکه نخوام ولی وقتی میشه با این پول خیلی کارای دیگه کرد احمقانه است که مثلا همشو تو یک شب خوش بگذرونی.
خانم آهو؛ نمیدونم شما از کدوم تیپ پسرها صحبت میکنین. ولی همه پسرهایی که من دور و برم دیدم عین سگ از صبح تا شب کار میکنن تا بتونن 1 قرون 1 قرون جمع کنن ( یکیش خود من) آخرش هم تا یک پولی جمع میکنن میبینن که همه چیز 100 برابر شده. همین الان که دارم براتون مینویسم ساعت 2 نیمه شبه و من تازه مهلتی برای استراحت پیدا کردم.
آقای مهدی ، بابا اسلام یک چیزی گفته برای مواقع ضروری.
در آخر یک گلایه بزرگ از شما دخترها.... فقط به فکر خودتونین و اصلا نگاه نمیکنین که تو چه شرایطی داریم زندگی میکنیم. چشم و هم چشمیهاتون هم که سرآمد همه خصوصیاتتونه .