RE: چطور می توانیم همسر دلخواه مان را بیابیم ؟
از اینکه یک پسر ایرونی اینقدر جالب در مورد ازدواج نظرات خودشو میگه خوشحال شدم ولی در مورد اینکه پسرا با دخترا صحبت تعهد آور میشه اینجوری نیست ولی موقعی که تمایل نداشت صادقانه به طرف بگه به دلیل چی نه همینجوری ول کنه و اینکه دخترا میگن بی عرضه شما فکر می کنید چون همسر دلخواهتون تا حلا پیدا نشده همینجور که برای دختر فرد دلخواه پیدا نشده
سلام با اینکه میدونم تو این تاپیک خیلی وقته نظری نذاشتن اما می خوام بگم
به نظر من شناختن ادما به خصوص وقتی که از یه جنس دیگه باشن خیلی سخته و وقتی سختتر میشه که احساس هم در روند شناخت ایجاد بشه که مطمئنا بررسی درست و منطقی طرف مقابل رو مختل میکنه
خیلی وقتا زیاد نزدیک شدن به ادما (به جای اینکه باعث بشه اونها رو بشناسی ) باعث میشه از شخصیت واقعیشون دور بشی .میشه گفت اکثر روابطی که در اون دو طرف خودشون رو تنها با خصوصیات ظاهری به هم میشناسونن منجر به شکست هستن چون اگه با هم صادق نباشن که هیچ (با توجه به اینکه در طول اشنایی تحقیق و تحلیل منطقی جدی و بدور از احساس غالبا وجود نداره با فرض اینکه خانواده ها هم نقشی ندارن)اما اگه دروغی در کار نباشه وهردو حقیقت رو راجع به خودشون بگن باز هم شناخت خوبی صورت نمیگیره چون :
1_خیلی از خصوصیات خودشون رو که شاید برای طرف مقابل قابل بحث باشه به دو دلیل مطرح نمی کنن اول اینکه شاید خیلی مهم نیست و ازشون هم پرسدیده نشده و دوم اینکه در طول زندگی خودشون رو تغییر میدن و یا طرف مقابل رو بالاخره مجاب میکنن
به نظرم برای انتخاب همسر خیلی سخت گیری کردم.
من قبول دارم که باید قبل از ازدواج باید خودمون رو بشناسیم ولی مسئله اینجاست که اون دخترایی رو که میخوای پیدا نمی شن و یا اگه هم بشن خیلی کم.
من که موردی رو که میخوام به ندرت پیدا می کنم. یعنی مثلا سال گذشته 3 مورد پیدا کردم که وقتی باهاشون هم صحبت شدم دیدم به درد من نمی خورن. حتی یکیشون جوابش منفی بود ولی پیش خودم گفتم آیا ارزش داره بری و دوباره ازش خواستگاری کنی دیدم نه!!!!
حالا به نظرتون این همه سخت گیری لازمه؟؟؟
به عقیده من نه افراط و نه تفریط
اگه کسی رو دیدی که به دلت می شینه اقدام کن.
70% تفاهم هم عالیه...
و الان هم داره همینکار رو می کنم و احساس می کنم شانس ازدواجم داره بیشتر می شه!:163:
به نظرم اگه کسی انسان یه دنده ای هست بگرده و یه فرد دگر محوری رو پیدا کنه شاید 50 درصد مشکلش برطرف شده باشه.
دوستان نیازمند نظراتتون هستم
مرسی:72:
معلومه خیلی دنبال نیمه گمشده ات میگردی:43:
می خوای این تاپیکو زنده کنیم ؟!!