RE: خواستگاری دختر از پسر.درست یا غلط؟
سلام من تازه عضو شدم میخواستم مشکلم را بگم تا اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه من از یه پسری که موقت همکار من بود خوشم اومد اون 3سالی از من کوچکتر بود خیلی پسر منطقی و با ادبی بود تصمیم گرفتم بهش بگم دوستش دارم و این کارو با ایمیل کردم همه چیزو راست و درست بهش گفتم میدونین چی گفت گفت من وضعیت شمارو درک می کنم ولی ما با هم اختلاف سنی داریم و من الان به این چیزها فکر نمی کنم من هم ماندم که چکار کنم می تونستم صبر کنم تا رابطه مون بیشتر بشه ولی نتونستم بازیش بدم خواستم نظر واقعی شو بگه از اون روز تا حالا خیلی داغونم من دوستش داشتم و حاظرم هر چیزی رو بپذیرم من می خام خودم انتخاب کنم نه قسمت و سرنوشت چرا باید اینطوری بشه چرا خدا حرف منو گوش نکرد مگه خودش نمیگه هرچی از من می خاین من بهتون میدم پس چرا به من نداد من اگه اونو بخام باید کیو ببینم چکار باید بکنم تا خدا راضی بشه اونو به من بده تورو خدا یکی به من بگه چرا
[align=justify]سلام،
به تالار خوش اومدی عزیزم:72: داغون چرا هانی؟! از خدا گله نکن، شرط می بندم همسر آینده ت بیشتر تو رو آرزو کرده،:203::203: خدا هم نخواسته سهم اونو به کس دیگه بده.:43::P
البته این تاپیک قدیمیه و اگه مسئله تون رو بصورت مجزا مطرح کنید خیلی بهتر جواب می گیرید.
اما تا اون زمان جونم براتون بگه که:
خانمها معمولا "خواستگاری" رو با "ابراز عشق" اشتباه می گیرند. خواستگاری یعنی پیشنهاد آشنایی بیشتر به قصد ازدواج. یعنی شما به کسی می گید به نظر من ما اونقدری انطباق (شخصیتی و اجتماعی و خانوادگی و ... ) داریم که بخوایم بیشتر با هم آشنا شیم و ببینیم برای ازدواج مناسب هستیم یا نه.
و از اون طرف باید این حق رو برای طرفت قائل باشی که بگه نه من با شما موافق نیستم. یا مثلا من شرایط ازدواج ندارم، یا کس دیگه ای رو دوست دارم، یا می خوام ادامه تحصیل بدم! و ...
منظورم اینه که عزیزم، انسان وقتی باید پیشنهادی رو به شخصی بده (حالا هر پیشنهادی) که توانایی نه شنیدن رو هم داشته باشه.
موافق نیستی؟:228:[/align]
آره ولی اون حتی این فرصت را نداد که با هم بیشتر آشنا بشیم من بهش گفتم که عجله ای نیست و تا وقتی که همدیگه رو نشناختیم نمی خاد اقدامی بکنه ولی فقط گفت نه نمیتونم کاش می گفت چرا علاقه نداره یا مشکل دیگه ای هست من از خدا گله دارم که چرا دلمو شکوند من نخواستم تو کارش دخالت کنم فقط گفتم من اینو میخام تو درستش کن این انتظار زیادیه این خیلیه که بخام همسرم را خودم انتخاب کنم چرا من حاضرم تبعاتشو بپذیرم ولی خدا اونو به من بده من پای همه چیش وای میسم خوب یا بد ولی خدا قبول کنه اگه بدبخت میشم اشکالی نداره حداقل خودم خواستم نه سرنوشت و قسمت خودم با دست خودم بدبخت بشم بهتره تااینکه سرنوشت تازه اگه قراره بدبخت بشیم اگه هم به قول بعضی ها خدا اینو از گرفته که یه بهتر بهت بده من نمی خام من به همین راضیم من بهتر نمیخام همین بسمه اینوباید به کی بگم به چه زبونی چه طوری
[align=justify]دوست خوبم:72:
شما دچار یک نوع شیفتگی شدی. باید به خودت کمک کنی که از این حالت در بیای.
البته قبلش باید تصمیم بگیری که می خوای به وضعیت نرمال برگردی یا می خوای در این حالت دلسوزی برای خودت باقی بمونی.
این لینک ها رو با دقت مطالعه کن عزیزم:
http://www.hamdardi.net/thread-154.html
http://www.hamdardi.net/thread-7083.html
سعی کن به خودت کمک کنی تا به زودی زندگی برات روشن و زیبا بشه.[/align]
:72: