RE: طلاقش دادم پشيمونم.چيكاركنم؟
سلام
ازهمه ي دوستان به ويژه انديشه ثمين چشمه باراني نسترن تشكر ميكنم كه جواب داديد
رفتم دنبالش.باورتون نميشه من بابا شدم!!!شكله خودمه.چه حسه خوبي بغلش كردم وبوسيدمش.سانازم منوبخشيده.تا حالا به اين فك نكرده بودم كه ساناز چه زنه فوق العاده ايه.
پيشه مشاورميرمودارم سعي ميكنم شيرينوفراموش كنم هرجند...............
امشب شام 3تايي من ساناز بهانه ميريم بيرون.
بهانه دخترمه
اما همش گريه ميكنه!!حسه پروازدارم:310:
درجوابه مجيدبايدبگم35 36سال سني نيس اولا وهنوزم جوون وسرحالموعشق به سن ربطي نداره.
واينكه راجعه به انسانيت حرف زده بوديد اتفاقن من قصه ي شمارو خونده بودموشايدگناهم ازشماسبكترباشه.اشتباهي روكه من باعشقم كردم شما هم كرديد.
ضمنا درقوانين تالار اومده كه توهيني در كار نباشه
اقاياخانوم دل
ممنون واسه راهنماييه خوب ودركه بالاتون.ازهمتون ممنونم از همه.
دعاكنيد برام كه محتاجم وگناهكار.همتونودوس دارم.اميدوارم همه خوشبخت بشن وباعشقومحبت زندگي كنن.زيادوقت ندارم اخه بابا شدم.بهانه گريه ميكنه.بايدبرم باساناز دنباله وسايله بچه.واي خدا دخترم شكله ماهه
از اینکه قصه مارو خوندی ممنون
ای کاش اونجا میگفتی گناه من چیه؟؟؟؟
قصد توهین ندارم ابدا ، فقط دلم یه خورده پره ، اگه ناراحت شدی واقعا معذرت میخوام
خوشحالم از پست 22
موفق باشی
ازخانمه نازنين واقعا متشكرم.
اينجا مجازيه وتنها كاري كه ميتونم بكنم دعاس.اميدوارم خوشبخت بشيد:323::323:
:310::310::310::310::310::310::310::310::310::310:
سلام eshtebah_35
قدم نو رسیده مبــــــــــــــــارک!! :72::72::72:
از طرف ما روی بهانه گلتون رو :46:
راستی پدر عزیز یه چیز رو فراموش نکن، تو این دو سال که ساناز بچه تون رو شیر می ده، هر احساسی هم که داشته باشه چه مثبت و چه منفی مستقیم از راه شیرش وارد وجود کوچولوتون میشه و روح و جسمش با اون احساس تغذیه می شه.
پس فضای خونه رو برای ساناز جوری فراهم کن که تو رو پشتیبان خودش و بچه بدونه، عاشقش باش تا عاشقت باشه و کاری کن که فراموش کنه روزی اونو با اسم شیرین صدا می زدی. بذار بهانه کوچولوتون با تمام حسهای قشنگ تغذیه بشه و شخصیتش شکل بگیره.
حالا تو یه پدری (یه پدر جوون) و مسئول زن و بچه ات، بچه بازی را بذار کنار و یا علی بگو :72:
سلام به دوست خوبمون
قدم نی نی کوچولوتون مبارک :72::72: انشااله که بهترین بهانه برای زندگی کردنتون باشه. دوست خوبم فکر این رو بکن که بهانه خانم هم روزی به سلامتی بزرگ می شه و شما با هزار امید و آروز شوهرش می دهید و به عنوان یه پدر فقط و فقط خوشبختی دخترتون آرزوتون هست که شوهرش دوستش داشته باشه و خوشبختش کنه
پس
ساناز خانم هم همینطوره ، با امید و آروزی خوشبختی اومده خونتونو و آروزی پدر و مادرش و خودشون هم اینه که خوشبخت بشن پس [color=#6B8E23] :82::82:
خیلی خوشحال شدم از خبرهایی که نوشتید؛ قدم نو رسیده ی عزیز هم مبارک!!!!!!:227::227:
اما یه توصیه ی خواهرانه داشتم و اون هم اینکه هیچ وقته هیچ وقته "بهانه ی عزیز" دختر گلتون رو بهانه ای واسه ی موندن با ساناز مهربون قراره نده؛ به این فکر کن که خود ساناز به تنهایی یه بهانه ست برای عاشق بودن:43:؛ از این به بعد بهانه کوچولو هم میشه یه انگیزه ی قویتر.
امیدوارم که همیشه سرحال و خوشحال باشید و با نگاه توی چشمهای ساناز عشق بهش هدیه بدید.:72:
ســـــــــــــــــلام
وای مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــارک ایشالا ............ به سلامتــــــــــــــــــــ ـــــــــــی .............:104::104:72:
ممنون از دعای خوبتون برام :72:
ببخشین اگر بعد از نوشته آخرم دیگه سر نزدم اینجا چون نمی تونستم کلأ نت بیام
به هر حال خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــلی خوشحالم که به خیر گذشت ..... و ساناز خانم اونقدر خانم بودن که درکتون کنن و شما هم اونقدر با معرفت بودین که با چشم باز راهتون را انتخاب کردین ...
اسم دختر کوچولوتونم خیـــــــــــــــــلی خیـــــــــــــــــــــــ ـلی قشنگ.....
خیلی هم خوشحالم که امروزتونو نخواستین از دست بدین ........
یک امروز ارزش دو فردا را دارد . (بن فرانکلین )
ببخشینا اما باز خواستم خواهشمو دوباره بگم چون دوست دارم بهانه ی عزیز هم هر وقت بزرگ شد با افتخار به دوستاش بگه شما پدرش هستین اینکه اون موضوع مواد هم به کلی کنار بزارین حتی واسه فرار از ناراحتی هم سمتش نرین تورو خدا دنیای بهانه کوچولو را که دنیاش (پدر مادر مهربونش ) به راحتی خراب نکنین و خدا را به خاطر این همه خوشبختی که یهو بهتون داده همیشه شکر کنین
بازم تبریـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک :104::104::72::72::104:
با آرزوی سلامتی و شادی برای هر 3 عضو خانواده محترمتون ...... :72:
:227::227::227:تولد، تولد، تولدش مبارک
يه بهانه!يه بهانه براي يه زندگي قشنگ!
خدايا شكرت كه به موقع الطافت رو مي رسوني واقعا كارت درسته:72:
بهت تبريك ميگم دوست من:72:
آنگاه كه از اشتباهت درس ميگيري زندگي قشنگ ميشه.البته اشتباه از اين جهت كه ساناز خانم رو تنها گذاشتي اما حالا اشتباهت رو جبران كردي.
پس يه تبريك ديگه بابت نام كاربريت:72:
هواي همسر فداكارت و مادر بچه ات رو بيش از پيش داشته باش.
تولد بهانه خانم خوشگل مبارک .
چه بهانه ای بهتر از او برای ایجاد تغییر در سیستم فکری - احساسی و رفتاری تا گامی بردارید به سوی زندگی سالم و به دور از رنجش .
توصیه می کنم تحت نظر مشاور این تغییرات را جلو ببرید تا محیط زندگی بهانه محیط سالمی برای رشد باشد .
موفق باشید دوست محترم . پدر نمونه و مسئول و متعهد و همیشه عاشق :72: